alexzzz Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Καλώς τον κουμπάρο... λοιπόν, πήγα στην γιάγια... μετά τα χρόνια πολλά κτλ με ρώτησε πως μάλωσα με τον δήμαρχο μέσω internet... Λύθηκα στο γέλιο λέμε...
status Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Καλώς τον κουμπάρο... λοιπόν, πήγα στην γιάγια... μετά τα χρόνια πολλά κτλ με ρώτησε πως μάλωσα με τον δήμαρχο μέσω internet... Λύθηκα στο γέλιο λέμε... Φαντάζομαι σε ένα στυλ "Στη μάνα σου το είπες;" :Ρ
*zouzouna* Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Θα μου πει κάποιος επιτέλους γιατί ο αλέκος πρέπει να είναι ένα απαίσιο ζώο;
alexzzz Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Φαντάζομαι σε ένα στυλ "Στη μάνα σου το είπες;" :Ρ όχι... σε στυλ "μα καλά... που τον έβλεπες και μαλώνατε;" Θα μου πει κάποιος επιτέλους γιατί ο αλέκος πρέπει να είναι ένα απαίσιο ζώο; οι κακοτοπιές της ζωής με έκαναν έτσι...
*zouzouna* Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Εγω δε συμφωνώ. πιστεύω ότι κρύβεις μία πίθανη λάσσι μέσα σου
status Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Θα μου πει κάποιος επιτέλους γιατί ο αλέκος πρέπει να είναι ένα απαίσιο ζώο; Ο Αλέκος απαίσιο ζώο; Μουαχχαχαχααχ :ρ Ζώο σκέτο ίσως ναι..απαίσιο όχι :Ρ όχι... σε στυλ "μα καλά... που τον έβλεπες και μαλώνατε;" Ε λολ πες της από εμένα:Ρ
status Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 το πιστεύω... λυσσασμένη όμως ο Αλέκος Στην πρώτη του φωτογράφιση: Στη δεύτερη φωτογράφιση: Ερρμμ..:Ρ
*zouzouna* Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 damn καποιος να της ριξει φωλα Μουάχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
million_voices Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 γουτσου γουτσου,ελα να δοκιμασεις καλο σκυλακι,ελα ελα,γουτσου γουτσου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.