frenzy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Αν δεν ήταν αυτός δεν θα το σκεφτόμουν. You gotta love OOT
gang Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Έτσι, that's the spirit!Πόσα βλέπεις να περνάς το εξάμηνο? πάω να κάνω ενα 5/8 θεωρίες πέρασα 1/3 εργαστήρια και τα άλλα 2 δεν έχουν βγει ακόμη... οχι ότι έχω και τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες για αυτά τα 2... γενικά πάω καλα αγόρασα απο ένα σούπερ-μάρκετ ένα απο αυτά τα κέικ με σοκολάτα που σου φέρνουν στα καφέ. Αν και στην αρχή φοβόμουνα κάπως, το έφαγα όλο. Το γραφείο έγινε όλο σοκολάτες, οι σημειώσεις των μαθηματικών επίσης. έδιτ. τώρα κατάλαβα ότι και το ποντίκι έγινε καφέ. α πριν από ένα 2ωρο αποτελείωσα ένα τέτοιο..
teo64x Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα από Pizza Fan μία σπέσιαλ 6 ατόμων, με την οποία σκοπεύω να περάσω πριβέ τρυφερές στιγμές.
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα από Pizza Fan μία σπέσιαλ 6 ατόμων, με την οποία σκοπεύω να περάσω πριβέ τρυφερές στιγμές. Αχόρταγε!!! Ρωμαικό οργιο με pizza.. θα τρωει θα ξερνάει και θα συνεχίζει
pappous_soulis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Εγώ, παιδιά, παρήγγειλα από Pizza Fan μία σπέσιαλ 6 ατόμων, με την οποία σκοπεύω να περάσω πριβέ τρυφερές στιγμές. pizza φετίχ?
andreas_g Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Τελειωσε η εξεταστικη!!!!!!!!!!!!χεχεχεχεχε:devil:
pappous_soulis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Καλημέρααααα.. (νέκρα στο OOT) Γιατί τα XP δεν αλλάζουν γλώσσα αν δεν έχεις την γραμμή γλώσσας στις ρημαδο-γραμμές εργαλείων?
soturin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Καλημέρααααα.. (νέκρα στο OOT)Γιατί τα XP δεν αλλάζουν γλώσσα αν δεν έχεις την γραμμή γλώσσας στις ρημαδο-γραμμές εργαλείων? έχεις την super ultimate megatron-approved masonic edition;
pappous_soulis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 έχεις την super ultimate megatron-approved masonic edition; XP Prοfessional SP2
little loulou Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Καλημέρααααα.. (νέκρα στο OOT)Γιατί τα XP δεν αλλάζουν γλώσσα αν δεν έχεις την γραμμή γλώσσας στις ρημαδο-γραμμές εργαλείων? αυτη την γ@μοαπορια ειχα κι εγω μεχρι που κλαταρε ο υπολογιστης κι ησυχασα...
frenzy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 πφφ πολλη ησυχια επεσε Όχι εδώ. Debussy, arabesque σε μιξ με κάποιον που ουρλιάζει στη γυναίκα(?) του "Σκάσε μωρή παλιοβρώμα- ΣΚΑΣΕ - ασταδιααλα -ΣΚΑΣΕ (ρυθμικά το σκάσε πιτσικάτο). Απολαμβάνω το χάος
eu@ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Όχι εδώ. Debussy, arabesque σε μιξ με κάποιον που ουρλιάζει στη γυναίκα(?) του "Σκάσε μωρή παλιοβρώμα- ΣΚΑΣΕ - ασταδιααλα -ΣΚΑΣΕ (ρυθμικά το σκάσε πιτσικάτο). Απολαμβάνω το χάος χαχα εγω μολις σκιαχτικα ολιγον γιατι νομιζω οτι εκανε σεισμο...μπορει να ηταν κ ιδεα μου ομως..
frenzy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 χαχα εγω μολις σκιαχτικα ολιγον γιατι νομιζω οτι εκανε σεισμο...μπορει να ηταν κ ιδεα μου ομως.. Μην αφήσεις το ινσόμνια ΠΟΤΕ και μην μπαναριστείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.