alexzzz Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Τώρα γύρισα...έφαγα του σκασμού (καλό να πας κάνει!)Μωρέ τη μας λες που κόπηκε. Αμ δε σφάξανε η.... εκπομπή μου... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:55 ---------- (και ποιος μας έκανε το θρεντ στίκι να του στείλω μια στριπτιζέζ?; ) Αν είναι από το στριπτιτζάδικο που έλεγε ο ακίλις... έχω αρκετούς υποψήφιους...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Καλησπερα κι απο μενα, 1 μηνα μετα
status Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Καλησπερα κι απο μενα, 1 μηνα μετα Που σ σ ρε ρεμάλι; :Ρ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Απ οτι διαπιστωσα απο το μσν ψιλοοργανωθηκατε με το ootr, και φτιαξατε και σελιδα!! D: yeah!! Ε εδω ελιωνα με τη νεα οθονη
mavlamemos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Καλησπερα κι απο μενα, 1 μηνα μετα Εδινες ε??τι λεει πως τα πηγες?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Α περιμενα καπου 1000 μορια καλυτερα. 14000 παρα κατι εβγαλα, εγραψα 16 φυσικη και 16 εκθεση και.... 11 βιολογια και 12 αοδε Καλη επαρχια λοιπον
mavlamemos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Α περιμενα καπου 1000 μορια καλυτερα. 14000 παρα κατι εβγαλα, εγραψα 16 φυσικη και 16 εκθεση και.... 11 βιολογια και 12 αοδε Καλη επαρχια λοιπον Ελα ρε καλα τα πηγες!!εγω πριν απο καιρο βεβαια ειχα 9700+.. Αν η βαθμολογια τοτε ηταν με αριστα το 10 θα ημουν αριστουχος!!!! .Μην χανεις ελπιδες παντως για αθηνα!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 γεια σου Georgeman!!!!:p Γειααα Ελα ρε καλα τα πηγες!!εγω πριν απο καιρο βεβαια ειχα 9700+.. Αν η βαθμολογια τοτε ηταν με αριστα το 10 θα ημουν αριστουχος!!!! .Μην χανεις ελπιδες παντως για αθηνα! Χανω γιατι μονο ΤΕΙ πληροφορικης αθηνα πιανω και αυτο ααααν... Και δε μ αρεσει κι ολας. Με τοσα μορια υπαρχουν πολυ πιο αξιολογες σχολες εκτος αθηνας.
mavlamemos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Εχοντας αρκετη εμπειρια απο φοιτητικη ζωη (4 χρονια λαρισα και ειμαι απο αθηνα) ενα εχω να πω!ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΛΑ Γ@Μ@Τ@!!δεν λεω υπαρχουν πολλα κακα αλλα ακομα περισσοτερα καλα!!!!
PaokToTheBone Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Γεια σου ρε GeorgeMan.... Συγχαρητιρια για τον βα8μο. Τι ο8ονη τρελε?Πηρες την ΗΡ?
teo64x Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Θέλω να μετακινήσω όλους τους υποτίτλους από ένα .srt μερικά δευτερόλεπτα πιο μετά. Με ποιο πρόγραμμα γίνεται εύκολα αυτό;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Εχοντας αρκετη εμπειρια απο φοιτητικη ζωη (4 χρονια λαρισα και ειμαι απο αθηνα) ενα εχω να πω!ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΛΑ Γ@Μ@Τ@!!δεν λεω υπαρχουν πολλα κακα αλλα ακομα περισσοτερα καλα!!!! Εχμ το μονο για το οποιο ειμαι σκεπτικος ειναι οι πρωτες μερες, μεχρι να κανεις παρεες, και τι παρεες θα κατσουν. Γεια σου ρε GeorgeMan.... Συγχαρητιρια για τον βα8μο. Τι ο8ονη τρελε?Πηρες την ΗΡ? Ναι! Την 24ρα ομως, οχι την 26ρα. Σταματησαν να τη φερνουν ξαφνικα ολοι οπως θυμασαι! Μαλιστα εχασα και τη προσφορα της 26ρας του e-shop επειδη μου ειχαν πει απο Foxxmarket οτι θα την εφερναν την 26ρα HP!!! Διαμαρτηρηθηκα και σαν ανταλλαγμα μου εφερε την 24ρα ο ιδιος ο Foxxmarketάς την ιδια μερα και χωρις εξοδα αποστολης/αντικαταβολης Αφου με παιρνει τηλεφωνο και μου εξηγουσε τι ακριβως παιχτηκε με τους προμηθευτες του και οτι εχασε κι αυτος λεφτα κτλ κτλ κτλ... Και μου κανει "σε 20 λεπτα θα εισαι απο κει να τη φερω? " Θεριό ειναι! Νομιζω οτι το εξτρά υψος της 26ρας ισως να μου κακοπεφτε...
status Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Θέλω να μετακινήσω όλους τους υποτίτλους από ένα .srt μερικά δευτερόλεπτα πιο μετά. Με ποιο πρόγραμμα γίνεται εύκολα αυτό; subtitle workshop (Ελληνικά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.