nikos21aek Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Και εγώ αυτό λέω. Πόσο καιρό έχει που έκλεισε; Τόσες φορές έχω περάσει και πέρασα και χθές κιόλας που πήγα στην τράπεζα.Υπάρχει περίπτωση να είμαι τόσο γκάβακας και να μην το παρατήρησα; Χαμπάρι δεν έχω πάρει αν έκλεισε.
status Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Άντε να δούμε...Καλημέρα... Φήμες αλλά λέμεεεε τώρα :Ρ
papahlamidas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Οι ακυρώσης συναυλιών φέτος έχουν την τιμητική τους...
slipknot Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μπορεί να ακυρωθεί και η σημερινή, 3η μέρα του rockwave αν δε μαζέψουν λίγο το χώρο ή ξαναβρέξει.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Εκεί που είσαι τώρα, τί να σου κλάσει και το ban... Δε ξερω τι θα του κλάσει, παντως εγω μια φορα εκλασα στο γελιο! :lol: Γεια σου ρε Parsi με τις ατάκες σου!! Καλημερα και καλη εβδομαδα κι απο εμενα, εφυγα για καφε!
andreapaog328 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 σήμερα η μέρα άρχισε εξαιρετικά. 6.45 Ξυπνάω. Τα πόδια μου τρέμουν ακόμα απο το rockwave.Δεν μπορώ να σηκώσω το δεξί μου χέρι. 7.00 Πάω στην στάση.Για καλή μου τύχη με αυτοκίνητο. 7.20 Βλέπω να ξεπροβάλλει το λεωφορείο απο την στροφή. Ο οδηγός μου κάνει σήμα με ένα δάχτυλο(δεν καταλαβα ποιό) και με τα φώτα μέχρι που κόντεψα να πάθω επιληπτική κρίση.Προφανώς είναι γεμάτο. 7.30 Πριμένω 7.45 Περιμένω ακόμα 8.05 Έρχεται ένα λεωφορείο.Ανεβαίνω. 8.40 Φτάνω πανεπιστήμιο. Ένα τέταρτο δρόμο και είμαι στην εστία που γράφουμε. 9.00-10.45 Γράφουμε γλώσσα. Τα μισά μπήκαν προπογκόλ. Ευχαριστούμε θερμά την μεταπτυχιακό? που μας είπε τα άλλα μισά. 11 Είμαι πάλι στην στάση. Ο ήλιος ντάλα. Το μυαλό μου κοντεύει να βράσει. 11.15 Περιμένω. 11.35 Έρχεται το λεωφορείο.Κάθομαι γαλαρία.Στην επόμενη στάση ανεβαίνει ένα γεροντάκι. Κάθεται δίπλα μου. Σχεδόν μου τρίβεται.Έχει μπεί ένα τζιτζίκι μέσα και κάνει σαν χαλασμένο ραδιόφωνο. 12. Φτάνω σπίτι. Κανένας σπίτι να ρθεί να με πάρει.Το κόβω με τα πόδια. Το μυαλό μου πλέον εξατμίστηκε απο την ζέστη. 12.15 Φτάνω σπίτι. Ανοίγω το ψυγείο παίρνω μια φάντα. Ανοίγω το pc και τρώω ένα μισολιωμένο σοφτ κινγκ που μόνο ο θεός ξέρει πόσο καιρό έχει πάνω στο γραφείο. Καλημέρα.
Vatos_locos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 καλά είσαι εμένα το ξυπνητήρι μου βάρεσε μπιέλα και αντί να χτυπήσει στις 6 άρχισε να χτυπάει στις 1:30 και πετάχτηκα να ετοιμαστώ να φάω και να φύγω για δουλειά... την ώρα που έτρωγα μέσα στα σκοτάδια παρατήρησα τι ώρα είναι και άρχισα να ρίχνω καντήλια μόνος μου
status Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 καλά είσαι εμένα το ξυπνητήρι μου βάρεσε μπιέλα και αντί να χτυπήσει στις 6 άρχισε να χτυπάει στις 1:30 και πετάχτηκα να ετοιμαστώ να φάω και να φύγω για δουλειά...την ώρα που έτρωγα μέσα στα σκοτάδια παρατήρησα τι ώρα είναι και άρχισα να ρίχνω καντήλια μόνος μου :lol::lol::lol::lol::lol: Θεός!!!!!!!!!!!
Vatos_locos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 και που σε ακόμα είναι Δευτέρα και σέρνομαι
status Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 και που σε ακόμα είναι Δευτέρα και σέρνομαι Θα ήθελα να ήμουν από μιά μεριά Παρασκευή να παρατηρήσω το ποντίκι στο φυσικό του περιβάλλον :Ρ
Vatos_locos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 δεν έχει και τίποτα τραγικό απλά αντί για νερό μου βάζουμε μπύρα άντε να περάσει και ο επόμενος μήνας να φύγουμε καμιά βδομάδα γιατί δεν παλεύετε άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.