Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από netbook φυσικά. Θα το έχω εκεί σταθερά και τέλος...

Τώρα με 240 κάνω πολύ καλύτερο μηχάνημα και είναι ουσιαστικά τζάμπα λεφτά αλλά σα κακαλαμ'

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:21 ----------

Ρε Άλεξ; Θα ξανακυλήσεις;

που;;;; σε mac;;;;

μόνο υπό ειδικές περιπτώσεις.... οικονομικές.

Δημοσ.
Από netbook φυσικά. Θα το έχω εκεί σταθερά και τέλος...

Τώρα με 240 κάνω πολύ καλύτερο μηχάνημα και είναι ουσιαστικά τζάμπα λεφτά αλλά σα κακαλαμ'

Μια χαρά τότε..240€ πολύ καλή τιμή.Κατεβαστηράκι κυριλέ..:-)

Δημοσ.

Nα σας πω ρε πιδια, μιας και τα εχετε ματώσει από το ξύσιμο..

Απο Σεπτέμβρη - Οκτώβρη θα χρειαστώ κάτι φορητό που να μπορει να συνδεεται ιντερνετ.

Θέλω κατι μικρό και φθηνό, αν πάρω I-touch θα μπορώ να συνδέομαι μονο σε wireless? ή μπορω να του βάλω και ενα στικακι με ασυρματο νετ ας πουμε να το εχω μαζι μου σε κανα λεοφωρειο π.χ.???

Για πειτε προτάσεις.. πειτε. πειτε.

Δημοσ.

Χτές το βράδυ πήγα στην συναυλία του Χατζηγιάννη στην Πάτρα.Είχα το εισιτήριο πληρωμένο.;) Έριξα απίστευτο γέλιο με τα δεκατριάχρονα που κλέγανε και παθαίνανε κρίση:lol:.Τίγκα στον κόσμο ήταν. Δεν περίμενα να έχει τόσο.

Δημοσ.

Hint: Η αναφορά στα δεκατριάχρονα είναι για να μας αποσπάσει την προσοχή από το κυρίως θέμα του ποστ του.

• Super Moderators
Δημοσ.
Χτές το βράδυ πήγα στην συναυλία του Χατζηγιάννη στην Πάτρα.Είχα το εισιτήριο πληρωμένο.

i summon thee mighty

banhammer1.jpg

Δημοσ.
Χτές το βράδυ πήγα στην συναυλία του Χατζηγιάννη στην Πάτρα.Είχα το εισιτήριο πληρωμένο.;) Έριξα απίστευτο γέλιο με τα δεκατριάχρονα που κλέγανε και παθαίνανε κρίση:lol:.Τίγκα στον κόσμο ήταν. Δεν περίμενα να έχει τόσο.

"Μα κύριε εισαγγελέα μου, μου είπε ότι ήταν 18 κ τα δάκρυα ήταν από τα κρεμμύδια που την έβαλε να καθαρίζει η κακιά μητριά της.! Αυτή είναι η αλήθεια, όχι οι μ@λ@κ13$ που λέει η μάνα της!"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...