papahlamidas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Ουάουα ουίουα, αλλάξανε τα κυκλάκια που σε δείχνουν online. Το video, ξέχασες το video! Μεγάλες αλλαγές...
UpToDate_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μεγάλες αλλαγές... Eτσι τωρα οι μισοι ειναι γαυροι....και οι αλλοι μισοι ειμαστε παναθα....
status Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Eτσι τωρα οι μισοι ειναι γαυροι....και οι αλλοι μισοι ειμαστε παναθα.... Ε, έχετε κ Ντάλτονς εδώ πέρα :Ρ
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Ε, έχετε κ Ντάλτονς εδώ πέρα :Ρ λοοοοοολ , ακόμα δεν έβαλε μυαλό ! ΌΦΗ ΡΕ , SNAKES .
status Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 λοοοοοολ , ακόμα δεν έβαλε μυαλό ! ΌΦΗ ΡΕ , SNAKES . Εκεί, εκεί στη Β εθνική..:Ρ Κ όπως φωνάζαμε κ σε έναν αγώνα... ΕΕΕ, ΟΟΟ Ακόμα κ το λέϊζερ είναι πράσινό :Ρ
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Αυτό να πάτε να το φωνάξετε τώρα ... Έξω από το νέο σύνδεσμο στην κονδυλάκη .... Και θα τα πούμε ξανά ... στο παγνή :lol:
status Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Αυτό να πάτε να το φωνάξετε τώρα ... Έξω από το νέο σύνδεσμο στην κονδυλάκη .... Και θα τα πούμε ξανά ... στο παγνή :lol: Φύσα, φύσα αλλά δεν θα κρυώσει...του χρόνου πάλι κ αν :Ρ
andreapaog328 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 τέλεια κοντεύει να βρέξει...μου τέλειωσε η μπαταρία στο κινητό όπως και τα μπισκότα σοκολάτα και βαριέμαι να πάω κάτω να πάρω άλλα... έδιτ. Πρώτη φορά είδα στην ζωή μου αρνητικό SNR -2,6. Κάθε φορά που βρέχει τι ίδια σκατά.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Όφη και στο γ' τοπικό . Η ομάδα είναι μία . Εντάξει αδελφέ του Κόκαλη ?
status Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Όφη και στο γ' τοπικό . Η ομάδα είναι μία . Εντάξει αδελφέ του Κόκαλη ? Κρύβε λόγια.:Ρ
teo64x Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 τέλεια κοντεύει να βρέξει...μου τέλειωσε η μπαταρία στο κινητό όπως και τα μπισκότα σοκολάτα και βαριέμαι να πάω κάτω να πάρω άλλα... έδιτ. Πρώτη φορά είδα στην ζωή μου αρνητικό SNR -2,6. Κάθε φορά που βρέχει τι ίδια σκατά. Και δεν έχετε και λευκό πύργο.
klainmaingr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Για ποιό λόγο δεν εφαρμόζεται το κενό στην αρχή των παραγράφων..;; Όταν γράφεις ένα μακροσκελές κείμενο είναι ηλίθιο να μην μπορείς να το διαχωρήσεις με το double space στην αρχή της κάθε παραγράφου.
pappous_soulis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 ....Βάλε μερικές τελείες και κάν'τες άσπρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.