little loulou Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 σημερα εχει μητροπααααααανο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
little loulou Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 σήμερα είναι πέμπτη σημερα δεν ειναι? 2 ιουλιου??
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 σημερα δεν ειναι? 2 ιουλιου?? σημερα ειναι πεμπτη.
little loulou Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 :rolleyes:με μπερδευεται...σημερα δεν ειναι η συναυλια στη πατρα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:30 ---------- Τι μέρα είναι σήμερα; μαντεψε... ειναι μερα που θα σου σπασω τα νευρα ισως?
UpToDate_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 :rolleyes:με μπερδευεται...σημερα δεν ειναι η συναυλια στη πατρα? οχι αδσφασφδφαδσαδφ
Freakster Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Πως διαόλο είσαι το εθνικό κέντρο αντιμετώπισης της φοβερής αυτής θανατηφόρας , μεσαιωνικού επιπέδου αισχρού θανάτου, κίτρινου πυρετού, μαύρου χρυσού γρίπης των χοίρων και γιατί διάολο κυκλοφορούν νοσηλευτές χωρίς μάσκες στο νοσοκομείο. Επίσης, γιατί διάολο διάλεξα τη σημερινή για να μπω για εξετάσεις.
status Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Πως γίνεται να υπάρχουν τόσο χαζά συγκροτήματα...; Να τα διαθέτουν τα μπ3 στο ίντερνετ χωρίς καμία οικονομική απαίτηση αλλά όταν τους λες ότι θα τα παίξεις ον λάϊν το αρνούνται. βλάκες.
status Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Εσυ γιατι τους λες οτι θα τα παιξεις ονλαιν;;; ε ξέρω εγώ για να πάρουν κ μια χαρά ξέρω εγώ... Εσύ αν είχες συγκρότημα και είχες 3 τραγούδια ανεβασμένα να τα κατεβάζει ο κόσμος και σου έλεγαν ότι θα ακουστούν κ εκεί κ μπλα μπλα κ θα πάρετε τα δέοντα κούντος..δε θα το χαιρόσουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.