insomniaK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Χωρίς να ανοίξω το λινκ. Μην παίζεις το πουλί σου κάτω από δέντρα κατά τη διάρκεια βροχής. Σωστός;
frenzy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Όχι ρε συ είναι στο λινκ η απάντηση, but still good advice...
dermitzos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Χωρίς να ανοίξω το λινκ. Μην παίζεις το πουλί σου κάτω από δέντρα κατά τη διάρκεια βροχής. Σωστός; lol!!! Γ@μώ τους ελληνικούς χαρακτήρες
SweeT_DreamS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 :confused::confused::confused: δείτε αυτό! [ame] [/ame]
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Παραμύθι για καταιγίδες Βρείτε το ηθικό δίδαγμα "Ο έρωτας σκοτώνει. Οι ηλεκτρικές εκκενώσεις, όχι." June 5, 1976: Sullivan was struck by the sixth bolt in a campground, injuring his ankle. It was reported that he saw a cloud, thought that it was following him, tried to run away, but was still struck. i lol'ed
soturin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Παραμύθι για καταιγίδες Βρείτε το ηθικό δίδαγμα γυναίκα τον έφαγε, όσο κι αν προσπάθησε ο δίας τον είχαν αναφέρει στο qi
frenzy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 "Ο έρωτας σκοτώνει. Οι ηλεκτρικές εκκενώσεις, όχι." i lol'ed γυναίκα τον έφαγε, όσο κι αν προσπάθησε ο δίας τον είχαν αναφέρει στο qi Έτσι. Εγώ τον ήξερα από το sometimes των James το οποίο μου είχε -εσφαλμένα- συνδέσει κάποιος με τον Σάλιβαν. Βέβαια τώρα πια, όταν βρέχει σκάνε και τα δύο μαζί στο μυαλό μου... Anyway, δεν είναι τρομερή ιστορία; Γλύτωσε 7 φορές από κεραυνό και αυτοκτόνησε από γυναίκα. Εγώ γουστάρω που μετά την τέταρτη φορά αποφάσισε να κουβαλάει νερό μαζί του για να σβήσει το κεφάλι του αν ξαναπάρει φωτιά.
million_voices Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Double post looks double. thanks 4 the info:p ηγξγξηγξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.