SweeT_DreamS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 αύριο γράφω μαθηματικά.τελευταίο μάθημα. η ώρα δεν περνάει με τίποτα. άντε να τελειώσει η γα... μέρα.... Μαθηματικά ε;; άντε, καλή επιτυχία!!!
ghostgr_a_n Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μολις κατεστρεψα το ποντικι μου και παραγκειλα καινουριο.
deminho11 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Αν δεν βουλιάξει το Αίγιο αυτές τις μέρες....... για πολύ σεισμό μιλάμε....
teo64x Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Είμαι τόσο κουρασμένος σήμερα, που χασμουριέμαι τόσο πολύ που πονάω αφόρητα το σαγόνι μου, σε σημείο να ζαλίζομαι από πόνο. Discomfort combo.
Members gsarig Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Members Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μιας και το topic με τα κουφά του insomnia έχει κλείσει, θα το ποστάρω εδώ: Η Απορία και η Απάντηση και φυσικά όλο το topic έχει πλάκα για όποιον έχει όρεξη να διαβάσει 16 σελίδες
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Είμαι τόσο κουρασμένος σήμερα, που χασμουριέμαι τόσο πολύ που πονάω αφόρητα το σαγόνι μου, σε σημείο να ζαλίζομαι από πόνο. Discomfort combo. Σε καταλαβαίνω.
nikos21aek Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Είναι δυνατόν σε αθλητικό ραδιόφωνο να έχουν 3ωρη εκπομπή για το Lost; Το ότι είναι παλικάρι από τα λίγα ο Καρπετόπουλος το ήξερα αλλά για τόσο μπιβ δεν τον είχα...
gang Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Είναι δυνατόν σε αθλητικό ραδιόφωνο να έχουν 3ωρη εκπομπή για το Lost;Το ότι είναι παλικάρι από τα λίγα ο Καρπετόπουλος το ήξερα αλλά για τόσο μπιβ δεν τον είχα... βασικά το είχε γράψει εδώ και μέρες ότι θα το κάνει.. το κάνει εξάλου μια φορά το χρόνο... αφού του το ζητάνε why not?
vocals_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μιας και το topic με τα κουφά του insomnia έχει κλείσει, θα το ποστάρω εδώ: Η Απορία και η Απάντηση και φυσικά όλο το topic έχει πλάκα για όποιον έχει όρεξη να διαβάσει 16 σελίδες κορυφη!!!!!!!!!:lol::lol::lol: λινκ για το θρεντ?
Members gsarig Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Members Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 κορυφη!!!!!!!!!:lol::lol::lol: λινκ για το θρεντ? Παράλειψή μου: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=298627 (δεν το έβαλα αρχικά γιατί υπέθεσα πως θα το βρίσκατε εύκολα, μιας και υπάρχει πάνω δεξιά σε κάθε σελίδα μεμονωμένου μηνύματος)
papahlamidas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Καλημέραααα! Για να δηλώνει ο Σισέ «θα με φοβούνται όλοι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός», ένας θεός ξέρει πώς του έχουν παρουσιάσει τον «αιώνιο» αντίπαλο. Σαν Εργοτέλη.
nikos21aek Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Θα τους μπίπ τα μπίπ...Το πολύ πολύ να νευριάσει κανένα ταγάρι σε κανα χωράφι-γήπεδο και να του σπάσει και το άλλο πόδι.. Δεν χαμπαριάζουν οι γκασμάδες από απειλές..Στο ψαχνό με τη μία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.