Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αύριο γράφω μαθηματικά.τελευταίο μάθημα. η ώρα δεν περνάει με τίποτα. άντε να τελειώσει η γα... μέρα....

Μαθηματικά ε;;

άντε, καλή επιτυχία!!!:-)

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είμαι τόσο κουρασμένος σήμερα, που χασμουριέμαι τόσο πολύ που πονάω αφόρητα το σαγόνι μου, σε σημείο να ζαλίζομαι από πόνο.

Discomfort combo.

• Members
Δημοσ.

Μιας και το topic με τα κουφά του insomnia έχει κλείσει, θα το ποστάρω εδώ:

Η Απορία

και η Απάντηση

και φυσικά όλο το topic έχει πλάκα για όποιον έχει όρεξη να διαβάσει 16 σελίδες :lol:

Δημοσ.
Είμαι τόσο κουρασμένος σήμερα, που χασμουριέμαι τόσο πολύ που πονάω αφόρητα το σαγόνι μου, σε σημείο να ζαλίζομαι από πόνο.

Discomfort combo.

Σε καταλαβαίνω. :-)

Δημοσ.

Είναι δυνατόν σε αθλητικό ραδιόφωνο να έχουν 3ωρη εκπομπή για το Lost;

Το ότι είναι παλικάρι από τα λίγα ο Καρπετόπουλος το ήξερα αλλά για τόσο μπιβ δεν τον είχα...

Δημοσ.
Είναι δυνατόν σε αθλητικό ραδιόφωνο να έχουν 3ωρη εκπομπή για το Lost;

Το ότι είναι παλικάρι από τα λίγα ο Καρπετόπουλος το ήξερα αλλά για τόσο μπιβ δεν τον είχα...

βασικά το είχε γράψει εδώ και μέρες ότι θα το κάνει.. το κάνει εξάλου μια φορά το χρόνο... αφού του το ζητάνε why not?

Δημοσ.
Μιας και το topic με τα κουφά του insomnia έχει κλείσει, θα το ποστάρω εδώ:

Η Απορία

και η Απάντηση

και φυσικά όλο το topic έχει πλάκα για όποιον έχει όρεξη να διαβάσει 16 σελίδες :lol:

κορυφη!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

λινκ για το θρεντ?

• Members
Δημοσ.
κορυφη!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

λινκ για το θρεντ?

Παράλειψή μου: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=298627

(δεν το έβαλα αρχικά γιατί υπέθεσα πως θα το βρίσκατε εύκολα, μιας και υπάρχει πάνω δεξιά σε κάθε σελίδα μεμονωμένου μηνύματος)

Δημοσ.

Καλημέραααα!

Για να δηλώνει ο Σισέ «θα με φοβούνται όλοι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός», ένας θεός ξέρει πώς του έχουν παρουσιάσει τον «αιώνιο» αντίπαλο. Σαν Εργοτέλη.
Δημοσ.

Θα τους μπίπ τα μπίπ...Το πολύ πολύ να νευριάσει κανένα ταγάρι σε κανα χωράφι-γήπεδο και να του σπάσει και το άλλο πόδι..:lol:

Δεν χαμπαριάζουν οι γκασμάδες από απειλές..Στο ψαχνό με τη μία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...