Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλα πιες καφε και εσυ γιατι η Eυατ που ξερω δεν ειναι τοοοσο υπακουη

εκτος και αν δεν θες παρτιδες με την παρτη μας

xαχαχα να φωναξω την Ευατ δλδ?

Δημοσ.
η Ευατ δεν θα ποσταρε τπτ χωρις :P στο τελος

φερτην ΤΩΡΑ

oxι παιδι μου,εγω ειμαι....δε βαζω αυτο--->:P παντα γιατι το βρισκω λιγο χαζο χιχι δεν μοιαζει για :Ρ

Δημοσ.
μας λες και χαζους δλδ εμμεσως πλην σαφως οκ οκ

χαζο ειναι το εμοτικον αμεσα και σαφως!!νοτ γιου!:-)

Δημοσ.

εχμ...έχει ένα φιλαράκι ένα pc που εδώ και 3 βδομάδες δεν μπαίνει στο internet. Σύνδεση έχει κανονικά, έχει δοκιμάσει άλλο pc και ήταν οκ. επειδή θα πάω να το δώ, εκτός απο drivers,firewall τι άλλο να κοιτάξω?

Δημοσ.

system restore, αν η κάρτα δικτύου είναι pci βάλτην σε άλλη θέση, αν έχει 2 κάρτες δικτύου βάλε την δεύτερη, drivers, αν δεν παίζει τίποτα κάνε format

Δημοσ.
εχμ...έχει ένα φιλαράκι ένα pc που εδώ και 3 βδομάδες δεν μπαίνει στο internet. Σύνδεση έχει κανονικά, έχει δοκιμάσει άλλο pc και ήταν οκ. επειδή θα πάω να το δώ, εκτός απο drivers,firewall τι άλλο να κοιτάξω?

Πρώτα αντικαθιστούμε τον χρήστη και βλέπουμε αν το σύστημα ανταποκρίνεται κανονικά, αν όχι τίποτε φταίει οτιδήποτε άλλο :)

Δημοσ.
system restore, αν η κάρτα δικτύου είναι pci βάλτην σε άλλη θέση, αν έχει 2 κάρτες δικτύου βάλε την δεύτερη, drivers, αν δεν παίζει τίποτα κάνε format

laptop είναι...έχει δοκιμάσει μου είπε και ethernet και usb...

Πρώτα αντικαθιστούμε τον χρήστη και βλέπουμε αν το σύστημα ανταποκρίνεται κανονικά, αν όχι τίποτε φταίει οτιδήποτε άλλο :)

:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...