million_voices Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 καλα πιες καφε και εσυ γιατι η Eυατ που ξερω δεν ειναι τοοοσο υπακουη εκτος και αν δεν θες παρτιδες με την παρτη μας
eu@ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 καλα πιες καφε και εσυ γιατι η Eυατ που ξερω δεν ειναι τοοοσο υπακουη εκτος και αν δεν θες παρτιδες με την παρτη μας xαχαχα να φωναξω την Ευατ δλδ?
million_voices Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 xαχαχα να φωναξω την Ευατ δλδ? αμεσα δφσδφσ
million_voices Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 η Ευατ δεν θα ποσταρε τπτ χωρις στο τελος φερτην ΤΩΡΑ
eu@ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 η Ευατ δεν θα ποσταρε τπτ χωρις στο τελος φερτην ΤΩΡΑ oxι παιδι μου,εγω ειμαι....δε βαζω αυτο---> παντα γιατι το βρισκω λιγο χαζο χιχι δεν μοιαζει για :Ρ
million_voices Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 μας λες και χαζους δλδ εμμεσως πλην σαφως οκ οκ
eu@ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 μας λες και χαζους δλδ εμμεσως πλην σαφως οκ οκ χαζο ειναι το εμοτικον αμεσα και σαφως!!νοτ γιου!
million_voices Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 χαζο ειναι το εμοτικον αμεσα και σαφως!!νοτ γιου! δεν μαζευετε με τπτις δεν σε παιζω αλλο σε μανισα
andreapaog328 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 εχμ...έχει ένα φιλαράκι ένα pc που εδώ και 3 βδομάδες δεν μπαίνει στο internet. Σύνδεση έχει κανονικά, έχει δοκιμάσει άλλο pc και ήταν οκ. επειδή θα πάω να το δώ, εκτός απο drivers,firewall τι άλλο να κοιτάξω?
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 system restore, αν η κάρτα δικτύου είναι pci βάλτην σε άλλη θέση, αν έχει 2 κάρτες δικτύου βάλε την δεύτερη, drivers, αν δεν παίζει τίποτα κάνε format
status Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 εχμ...έχει ένα φιλαράκι ένα pc που εδώ και 3 βδομάδες δεν μπαίνει στο internet. Σύνδεση έχει κανονικά, έχει δοκιμάσει άλλο pc και ήταν οκ. επειδή θα πάω να το δώ, εκτός απο drivers,firewall τι άλλο να κοιτάξω? Πρώτα αντικαθιστούμε τον χρήστη και βλέπουμε αν το σύστημα ανταποκρίνεται κανονικά, αν όχι τίποτε φταίει οτιδήποτε άλλο
andreapaog328 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 system restore, αν η κάρτα δικτύου είναι pci βάλτην σε άλλη θέση, αν έχει 2 κάρτες δικτύου βάλε την δεύτερη, drivers, αν δεν παίζει τίποτα κάνε format laptop είναι...έχει δοκιμάσει μου είπε και ethernet και usb... Πρώτα αντικαθιστούμε τον χρήστη και βλέπουμε αν το σύστημα ανταποκρίνεται κανονικά, αν όχι τίποτε φταίει οτιδήποτε άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.