frenzy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 βάλε τα ήχεια στο τέρμα να παίζουν Grind Metal σε endless loop και κάνε μια βόλτα για 2 ωρίτσες Κολλητός μου πριν πάει φαντάρος έβαλε κάτι παρόμοιο για ξυπνητήρι τη μέρα που θα έφευγε για φαντάρος στις 4 το πρωί. Όταν γύρισε στην πρώτη άδεια βρήκε σημειώματα στην πόρτα του "Έλεος", "Είσαι Γαιδούρι", "Να φύγεις" κλπ.
teo64x Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Κι εγώ έπαιζα πιάνο στα νιάτα μου, όχι όμως ηλεκτρικό. Ντράγκα ντρούγκα ντράγκα ντρούγκα.
status Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 ναι μόνο που σε αυτή την ώρα παίρνει τηλέφωνο τους μπάτσους και του κόβουν τον κώλο ατ λιστ γιου γουίλ χαβ γιουρ ριβέντζ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 γλύψε το παγωτό σου παππού... διάβασες είδηση? http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2813030&postcount=44783 SERIOUS BUSINESS!
alexzzz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 διάβασες είδηση? http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2813030&postcount=44783 SERIOUS BUSINESS! τι μα'ακας...
Vatos_locos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Παντρεύεται ο Γιωρίκας την Σουμέλα και μετά από το γλέντι, αποσύρονται οι δυο τους στο δωμάτιο τους για τα σχετικά. Όλα κυλάνε όμορφα και ωραία, ο Γιωρίκας το μεσημέρι της επομένης ημέρας συζητάει τα σχετικά με τους φίλους του. Το ίδιο βράδυ πηγαίνει ξανά στο δωμάτιο του με την Σουμέλα για να περάσει τις ίδιες αξέχαστες στιγμές. Μέσα στην ησυχία της νύχτας ακούγεται ένας πυροβολισμός στο σπίτι του και αμέσως μαζεύτηκε όλο το χωριό και μαζί και οι φίλοι του. Τι έγινε ρε Γιωρίκα, τον ρώτησαν αναστατωμένοι οι φίλοι του και αυτός απαντά: Την σκότωσα την π... και καλά της έκανα. Καλά ρε, γιατί τι σου έκανε;,τον ρωτούν. Δεν ήταν παρθένα,τους απαντά. Και γιατί δεν την σκότωσες εχθές το βράδυ;,τον ρωτάει ένας φίλος του. Εχθές το βράδυ ήτανε, σήμερα δεν ήτανε.
alexzzz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Παντρεύεται ο Γιωρίκας την Σουμέλα και μετά από το γλέντι, αποσύρονται οι δυο τους στο δωμάτιο τους για τα σχετικά.Όλα κυλάνε όμορφα και ωραία, ο Γιωρίκας το μεσημέρι της επομένης ημέρας συζητάει τα σχετικά με τους φίλους του. Το ίδιο βράδυ πηγαίνει ξανά στο δωμάτιο του με την Σουμέλα για να περάσει τις ίδιες αξέχαστες στιγμές. Μέσα στην ησυχία της νύχτας ακούγεται ένας πυροβολισμός στο σπίτι του και αμέσως μαζεύτηκε όλο το χωριό και μαζί και οι φίλοι του. Τι έγινε ρε Γιωρίκα, τον ρώτησαν αναστατωμένοι οι φίλοι του και αυτός απαντά: Την σκότωσα την π... και καλά της έκανα. Καλά ρε, γιατί τι σου έκανε;,τον ρωτούν. Δεν ήταν παρθένα,τους απαντά. Και γιατί δεν την σκότωσες εχθές το βράδυ;,τον ρωτάει ένας φίλος του. Εχθές το βράδυ ήτανε, σήμερα δεν ήτανε.
pappous_soulis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Τελικά ρε πόστηδες, ζει ο Μέγας Washcloud?
Vatos_locos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 εγώ φταίω ρα... που διαβάζω ότι βρω να περάσει η ώρα και σας τα ποστάρω μπας και νιώσετε λίγο κλιματισμό έχω btw στους 23*C νανε καλά το boss που πληρώνει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Τελικά ρε πόστηδες, ζει ο Μέγας Washcloud? ζει, αν δεις το last activity στο profile, αλλά για ποιο λόγο δεν postάρει no idea...
dark_banishing Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 ζει, αν δεις το last activity στο profile, αλλά για ποιο λόγο δεν postάρει no idea... ακόμα δεν έχει τελειώσει αυτό που θέλει να γράψει
pappous_soulis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 ακόμα δεν έχει τελειώσει αυτό που θέλει να γράψει Εσύ κάτι ξέρεις.. για πες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 αν θυμάμαι καλά υπάρχει όριο στο πόσο μεγάλο είναι ένα post...βέβαια μπορεί να postάρει καμιά 10αρια σερί...FUCK!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.