UpToDate_ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Για τ'αγορια της παρεας...... Kαι για οσους ενδιαφερονται
soturin Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για σένα. ήμουν βέβαιος
teo64x Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Κατά τη διάρκεια μιας βαθιά φιλοσοφημένης συζήτησης με συνάδελφο (ηλ. μηχ., άρα καταλαβαίνετε την ποιότητα), γεννήσαμε (με σοβαρές διαδικασίες) μια καινούρια λέξη. ουσ θ αγαίνοια (α-γαια-νους) η κατάσταση του να είναι κανείς ανεδαφικός, να μην έχει το μυαλό του στο έδαφος/στο κεφάλι του, η διατύπωση ανεδαφικών προτάσεων Π.χ. -Θα πάρω πτυχίο σε 5,5 χρόνια με βαθμό 9! -Τι λες ρε, αυτό είναι αγαίνοια.
soturin Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 τοπιακότητα: λέξη που εφηύραν φίλοι για να καταλάβει κανείς το νόημα πρέπει να σπουδάσει τουλάχιστον 2 χρόνια αρχιτεκτονική
slygeo87 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Mπορώ να βάλω Mac OS σε pc; /edit: Ένα καλό virtual machine και κατά προτίμηση δωρεάν έχουμε κανένα; Αλλιώς ποιο vmware; Τις γνώσεις σας παρακαλώ...
SweeT_DreamS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Κατά τη διάρκεια μιας βαθιά φιλοσοφημένης συζήτησης με συνάδελφο (ηλ. μηχ., άρα καταλαβαίνετε την ποιότητα), γεννήσαμε (με σοβαρές διαδικασίες) μια καινούρια λέξη. ουσ θ αγαίνοια (α-γαια-νους) η κατάσταση του να είναι κανείς ανεδαφικός, να μην έχει το μυαλό του στο έδαφος/στο κεφάλι του, η διατύπωση ανεδαφικών προτάσεων Π.χ. -Θα πάρω πτυχίο σε 5,5 χρόνια με βαθμό 9! -Τι λες ρε, αυτό είναι αγαίνοια. Ευχαριστούμε για την καινούργια λέξη Είμαι σίγουρη πως ο Μπαμπινιώτης θα χαρεί πολύ γι'αυτό.
eSATA Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 μπορει καποιος να μου απαντησει;.. 3,263,442 .... Over 9000. Αυτό λέω κι εγώ. Η λογική πρέπει να είναι: ο αριθμός, συν ένα, επί τον εαυτό του, δηλαδή: 2 + 1 χ 2 = 6 κλπ Waaay over 9 thousaaaaaand. eSATA κάνεις κάνα iq test; ναι ειναι ο προηγουμενος ^ 2 + τον προηγουμενο. 1*1 + 1 = 2 2*2 + 2 = 6 6*6 + 6 = 42 κλπ.. Μάλλον εννοείς "^2" oops επι τον προηγουμενο ή ^2 ok ευχαριστω!!
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Κατά τη διάρκεια μιας βαθιά φιλοσοφημένης συζήτησης με συνάδελφο (ηλ. μηχ., άρα καταλαβαίνετε την ποιότητα), γεννήσαμε (με σοβαρές διαδικασίες) μια καινούρια λέξη. ουσ θ αγαίνοια (α-γαια-νους) η κατάσταση του να είναι κανείς ανεδαφικός, να μην έχει το μυαλό του στο έδαφος/στο κεφάλι του, η διατύπωση ανεδαφικών προτάσεων Π.χ. -Θα πάρω πτυχίο σε 5,5 χρόνια με βαθμό 9! -Τι λες ρε, αυτό είναι αγαίνοια. http://www.slang.gr κανε την καταχωρηση μη σε προλαβει κανεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Mπορώ να βάλω Mac OS σε pc;/edit: Ένα καλό virtual machine και κατά προτίμηση δωρεάν έχουμε κανένα; Αλλιώς ποιο vmware; Τις γνώσεις σας παρακαλώ... Ξαφνικά αλλαξοδρομείτε ε? Μην στεναχωριέσαι θα βρεθεί λύση και για σένα ... για όλους υπάρχει χόρος στον παράδεισο των mac ... :lol::lol:
jason_rethymno Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Χαχαχαχαχαχαχα:lol: Δεν τα παρατάει με τίποτα! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=322125
Lilith19 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα απ΄τα πάτρια οτι ακουστει για μενα απο καποια εδω μεσα, ειναι ολα ψεμματα...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Χαχαχαχαχαχαχα:lol:Δεν τα παρατάει με τίποτα! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=322125 Το παιδί πρέπει να έχει φάει κόλλημα ή να έχει ερωτευτεί το discman του ...
status Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Λαβ ιζ ιν δι ερ...! :Ρ Κ εμένα μετά από 10 χρονια σταμάτησε να δουλεύει το minidisk μου :Ρ
eu@ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Λαβ ιζ ιν δι ερ...! :Ρ Κ εμένα μετά από 10 χρονια σταμάτησε να δουλεύει το minidisk μου :Ρ αχχμμμμμμ....
million_voices Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Το παιδί πρέπει να έχει φάει κόλλημα ή να έχει ερωτευτεί το discman του ... οχι το κανει για το σπορτ,η αυτος η το discman ιτ καν μπι ονλυ ουαν καλησπερες οφτοπικιανς στατ ετοιμαζω προγραμμα με δημοτικα και παγκανινι ραααα,σου λεω θα ροκαρουμε δε γιουνιβερς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.