UpToDate_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 ναι ναι.Από 8 χρονών τον ακούω Ωχ ωχ....πες μου οτι ειχες παει και απο το ραντζο του... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:38 ---------- Π'σαι ρε Thresh , εδώ μας έχουνε βγάλει fanboyz ... Και εσύ λήπεις ? Ντροπή ρε συ .. :lol: Davelis ...5 μερες φυλακη. :lol::lol::lol::lol:
Toufas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα απ΄τα πάτρια αντε μην πω ολα τα μυστικα που μου ειπες.... παιδια σας εθαψε ΟΛΟΥΣ!
UpToDate_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 αντε μην πω ολα τα μυστικα που μου ειπες....παιδια σας εθαψε ΟΛΟΥΣ! http://www.spookygraveyard.com/graveyardfive.htm Το site ειναι της κοπελας;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Π'σαι ρε Thresh , εδώ μας έχουνε βγάλει fanboyz ... Και εσύ λήπεις ? Ντροπή ρε συ .. :lol: είναι γνωστό ότι είμαι Blizzard fanboy...γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε?
Toufas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 απλα η lilith ηρθε λονδινο, και εμενε στην εστια που μενω και εγω λογω της προσωρινής δουλειας που εχω τωρα. ε το βραδυ που ηρθε ημουνα στην reception και με αναγνωρισε
UpToDate_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 απλα η lilith ηρθε λονδινο, και εμενε στην εστια που μενω και εγω λογω της προσωρινής δουλειας που εχω τωρα. ε το βραδυ που ηρθε ημουνα στην reception και με αναγνωρισε Aπ'το μαλλι εκεινη....και εσυ απ'το φορεμα;
UpToDate_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 μου ζητησε αυτογραφο Eβαλα Toufas και κατι αλλα μπας και βρω καμια φωτό που να υπογραφει το αβαταρ σου αυτογραφο Kαι δες τι εφερα στο φως. πωωωωωωωωωω (για την γκομενα το λεω)
Toufas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Eβαλα Toufas και κατι αλλα μπας και βρω καμια φωτό που να υπογραφει το αβαταρ σου αυτογραφο Kαι δες τι εφερα στο φως. πωωωωωωωωωω (για την γκομενα το λεω) που να δεις τωρα...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Καλημέρα . Good morning . صباح الخير . 早上好 . Guten Morgen . Buon giorno . God morgon . Buenos días . Доброе утро . God morgen . Νομίζω οτί σήμερα είμαι λίγο "international" ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.