Vatos_locos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Καλημέρα . Good morning . صباح الخير . 早上好 . Guten Morgen . Buon giorno . God morgon . Buenos días . Доброе утро . God morgen . Νομίζω οτί σήμερα είμαι λίγο "international" ... επίσης bro
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Πήρα μια ψηφιακή κορνίζα από το πλαίσιο με 39 ευρώ και 6 ευρώ μια μνήμη αλλά το μετάνιωσα και θέλω να πάρω μια άλλη με 69.. Ξέρει κανεις αν θα δεχτουν να πάρουν πίσω αυτά που αγόρασα και να πληρώσω τη διαφορα; Δεν τα έχω ανοιξει και έχω την απόδειξη.
MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Τσέκαρε όρους χρήσης σχετικά με την επιστροφή. Υπό ΚΣ, η κορνίζα και να χει ανοιχτεί θα μπορεί να επιστραφεί ενώ αν έχεις ανοίξει τη μνήμη, όχι. Τεντεφώνησέ τους για σίγουρα.
eSATA Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Πήρα μια ψηφιακή κορνίζα από το πλαίσιο με 39 ευρώ και 6 ευρώ μια μνήμη αλλά το μετάνιωσα και θέλω να πάρω μια άλλη με 69.. Ξέρει κανεις αν θα δεχτουν να πάρουν πίσω αυτά που αγόρασα και να πληρώσω τη διαφορα; Δεν τα έχω ανοιξει και έχω την απόδειξη. ναι μπορεις να τα πας πισω και να παρεις τα λεφτα σου.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 ναι μπορεις να τα πας πισω και να παρεις τα λεφτα σου. Δε θέλω τα λεφτα μου! Την κορνίζα θέλω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:27 ---------- Τσέκαρε όρους χρήσης σχετικά με την επιστροφή. Υπό ΚΣ, η κορνίζα και να χει ανοιχτεί θα μπορεί να επιστραφεί ενώ αν έχεις ανοίξει τη μνήμη, όχι. Τεντεφώνησέ τους για σίγουρα. θα τους Τεντεφωνήσω και μετά θα πάω απο κει..
UpToDate_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 που να δεις τωρα... :whistle::whistle::whistle: Τι την ξερεις την κοπελα; Εγω για καμια γερμανιδα την περασα. Ειδα και μπυρες...Oktober fest και ετσι λεω θα παιζει...
status Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Πήρα μια ψηφιακή κορνίζα από το πλαίσιο με 39 ευρώ και 6 ευρώ μια μνήμη αλλά το μετάνιωσα και θέλω να πάρω μια άλλη με 69.. Ξέρει κανεις αν θα δεχτουν να πάρουν πίσω αυτά που αγόρασα και να πληρώσω τη διαφορα; Δεν τα έχω ανοιξει και έχω την απόδειξη. Έχεις 24ώρες από την ώρα που κόπηκε η απόδειξη να "αντιλογίσης" κάτι που "δεν σου κάνει" με κάτι άλλο που δε σου κάνει..οπότε πας κύριος, κάνεις την αντικατάσταση πληρώνοντας τη διαφορά κ είσαι τζι τζι.!
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δλδ. εχω αλλες 2 ωρες.. 1 κ 57 κ κατι ψιλα για την ακριβεια..
status Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μετά δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά λογικά για να μην το έχεις ανοίξει κιόλας δε νομίζω να έχεις και θέμα.
soturin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 το βασικό pc μουλάρωσε, και έχασα και την κάρτα της τράπεζας, έχω διαλύσει το σπίτι να τη βρω και να έχω το θέμα για τα νεύρα στο μπλα μπλα να με χλευάζει...
tritonas00 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα Γ@ΜΩ τον στρατο μου μεσα......
million_voices Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα Γ@ΜΩ τον στρατο μου μεσα...... νεος πεσε για 5 και πες μου την σειρα σου
tritonas00 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 νεος πεσε για 5 και πες μου την σειρα σου ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝθ/χαγε.! 307.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.