ghostgr_a_n Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Ρε παιδια δοκιμασε κανενας τα windows 7 rtm? Τωρα τα κανω εγκατασταση στο vmware. Καλα φαινοντε.
Tilemaxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Ρε γμτ, ενώ μερικές φορές το βλέπουμε και βαθιά μέσα μας είμαστε τόσο σίγουροι ότι κάποιος φίλος μας έχει προβλήματα, εμείς δεν κάνουμε τίποτα. Το νιώθεις κάθε φορά που τον συναντάς τυχαία επειδή ξέκοψες, κάθε φορά που παίρνεις για ένα γειά στο κινητό, και το συζητάς με όλη την υπόλοιπη παρέα πως σίγουρα κάτι θα έχει αυτός. (Τύψεις σε γεμίζουν σε κάτι τέτοια σημεία, αλλά με την καμία δεν μας κατηγορώ. Εντάξει μην είμαστε και υπερβολικοί). Αλλά δεν κάνεις τίποτα. Όχι από κακία. Απο αμέλεια. Δεν είναι ότι δεν θες, αλλά υπάρχει μια ''τεμπελειά'' ή αν θέλετε ένα αίσθημα πρωτόγνωρο του στυλ ''ε και τι να κάνω δηλαδή, πως να φερθώ?'' που μας δημιουργείται και το αφήνουμε όπως έχει το πράγμα. Το χειρότερο δε, είναι όταν (κατόπιν εορτής πάντα) συνειδητοποιείς ότι κάθε φορά που τον συναντούσες σχεδόν σου φώναζε ότι κάτι έχει, και ότι ΜΑΛΛΟΝ θέλει κάπου να τα πει, αλλά δεν έκανες ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα. Πολύ περίεργο ρε γαμώτο. Και ενώ όντως δεν είχες τι να κάνεις μόνος στο σπίτι σου, δεν τον έπαιρνες ένα τηλέφωνο ή ενώ σε έπαιρνε αυτός δεν προχωρούσες σε μια κουβέντα πέρα απο τα γενικά. Αλλά πιστεύω, ότι απλά το μυαλό μας δεν φτάνει μέχρι κεί που μπορεί του άλλου το μυαλό να φτάσει. Δεν φανταζόμαστε τα χειρότερα, απλά γιατί τα θεωρούμε αδύνατα. Και επειδή δεν θα είχαμε ποτέ την δύναμη και το κουράγιο να τα κάνουμε, σκεφτόμαστε πως ούτε οι άλλοι θα το έχουν. Και το αφήνουμε να περάσει έτσι. Κάπως έτσι δηλαδή το αντιλαμβάνομαι εγώ το όλο θέμα. Σε μια κατάσταση ''Καλά, θα τα πούμε καμιά φορά και με αυτόν, δεν χανόμαστε''... Και τώρα (κατόπιν εορτής ΦΥΣΙΚΑ) με το μικρό μου, μικρό μου μυαλό κάθομαι και σκέφτομαι και λέω... ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, αναλογίζεσαι τι δύναμη έχει ένα ''Για πες ρε συ, τι σε βασανίζει?'' Τον άλλον μπορεί να τον κάνεις να κλάψει απο χαρά. Νιώθω, πως ο άλλος θα αισθάνεται μια τρομερή ένταση απο μέσα του. Και μόνο που θα σου πει τι έχει, θα γίνει καλύτερα. Δεν χρειάζεται να του τα λύσεις κι'όλας τα προβλήματα. Αρκεί μόνο που τα άκουσες. Αλλά δεν το έκανες. Αν και βαθιά βαθιά μέσα σου είμαι σίγουρος πως υπήρχε μια φωνή του στυλ ''θα το κάνω, κάποτε''... Και μετά ''ΑΑΧΧΧΧ'', ΣΟΚΑΡΕΣΑΙ. Σώπα ρε. Δεν το περίμενα. Ή εντάξει το περίμενα αλλά δεν έκανα τίποτα ή ξέρω γω?, το σκεφτόμουνα αλλά λέω σιγά ρε, αυτά δεν τα κάνει κανείς. Και μπαίνεις σε εκείνη την ηλίθια φάση, (την τραγικά ηλίθια και άβολη φάση) που δεν έχω λόγια ούτε να την περιγράψω, ούτε να την ονομάσω. Ειδήμονες, εμπειρολόγοι, χαμένοι φίλοι, σκατά απο'δω, σκατά απο'κει, και δεν θες να ακούσεις τίποτα απο κανέναν. Κακώς και μόνο που ασχολήθηκες και που βγήκες απο το σπίτι σου. Καλά ήσουν τόσο καιρό εκεί πριν, τώρα τι κάνεις τον κόπο και βγαίνεις ? Το χειρότερο: δεν μπορείς να συνηδητοποιήσεις τι ακριβώς είσαι. Είσαι μέρος απο αυτά τα σκατά? ή απλά βρέθηκες εκει τυχαία? Είσαι σε θέση να ακούσεις του καθένα το μακρύ και το κοντό? Θα πεις αργά ή γρήγορα και εσύ τα δικά σου? Θα πεις πόσο πιο καλά τον ήξερες απο τους υπόλοιπους? Τι το σκατά καλό έχει αυτό το περίεργο συναίσημα ανωτερότητας σε κάτι τέτοιες στιγμές? Μόνο εγώ το νιώθω ότι είναι μαλακία? Ή και οι άλλοι. Τελικά διαφέρω ? Εμ όχι ντε. Δεν διαφέρεις. Αφού ούτε εσύ, ούτε οι άλλοι τον ρωτήσαν, τι έχει. Τώρα, κάνε τον διαφορετικό ανάμεσα στους διαφορετικούς να αισθανείς όμορφα. Τα γράφω όλα αυτά, γιατί και εγώ έχω την ανάγκη κάπου να τα πω, και ας τα πω καλύτερα σε εσάς που δεν με ξέρετε. Σήμερα το πρωί αυτοκτόνησε ένας φίλος μου πηδώντας απο το μπαλκόνι του σπιτιού του. Ήταν στην ηλικία μου (στα 21), και κάποτε είμασταν συμμαθητές. Είναι πολύ τρελό, (πραγματικό τρελό όμως, σε σημείο να πονάει το μυαλό σου) να αντιλαμβάνεσαι τελείως ξαφνικά ότι ένας φίλος σου χάθηκε με αυτόν τον τρόπο. Και ενώ εσύ κοιμόσουν το πρωί, αυτός ποιος ξέρει τι βράδυ βίωσε, και ποιος ξέρει μέχρι που έφτασε για να ανέβει σε ένα μπακόνι και να πηδήξει? Πόση δύναμη θέλει υτό? (Αν και φαντάζομαι λιγότερη, απο την δύναμη που χρειάζεται για να ξεπεράσεις τα προβλήματα σου). Πως ένιωθε όσο έπεφτε? Και τώρα κάθομαι και αναπολώ όλα όσα είχαμε κάνει μαζί και στεναχωριέμαι μοναχός μου. Κλισέ. Αλλα έτσι κάνω. R.I.P... Έτσι ακριβώς είναι, αλλά μόνο οταν γίνεται κάτι τόσο τραγικό καταλαβαίνεις τι έκανες όλο αυτόν το καιρό. R.I.P.
little loulou Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 αλεεεεεεεεξ κοιτα τα πμ σου! και σελερς κι εγω...
eu@ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 που πηγε το τοπικ με τα καλαμποκια? αλλαξε τιτλο!εγινε ''αισχροκερδεια''
Vatos_locos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Καλημέρα Δευτέρα σήμερα 11 μέρες μέχρι την άδεια.....
darklordvader77 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Sellers, κ μενα κατι αντιστοιχο ειχε συμβει περυσι, που εμαθα πως ενας συμμαθητης μου απ το Δημοτικο που πηγαιναμε για μπυριτσες οταν πηγαινα 2α λυκειου, παιρνει πλεον ψοχοφαρμακα κ ειναι λιγο στον κοσμο του.. κριμα! Οταν με επαιρνε καθε μερα κ μου λεγε "παμε για μπυρες!" δε μπορω να το φανταστω.. Επισης περυσι ειχε πεθανει με μηχανακι μια πολυ καλη φιλη-κ γειτονισσα που μασταν μαζι στο γυμνασιο.. (τι σκατοχρονος ηταν περυσι!!) Για να κλεισω με θετικη νοτα: Ειναι ωραια να βρισκεσαι στο χωριο, να βλεπεις παντου πρασινο γυρω,να ακους μονο τζιτζικια με reggae (ε, καλοκαιρι ειναι!!) κ να σερφαρεις στο Insomnia δωρεαν απ την κεραια του δημου του χωριου σου που να ακριβως απεναντι..
papahlamidas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Καλημέρα! Επιστροφή από την άδεια και η δουλειά χτυπάει κόκκινο σήμερα... Καλή μας συνέχεια .. Όποιος παίζει my brute ας γίνει pupil μου να πάρω λίγο XP http://papahlamidas.mybrute.com
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Καλημέρα! Επιστροφή από την άδεια και η δουλειά χτυπάει κόκκινο σήμερα... Καλή μας συνέχεια .. Μια απ τα ίδια. Μόνο που έλειπα μόνο Σ/Κ Στις διακοπές θα γίνει... χαμός
papahlamidas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Ή πολύ δουλειά έχει σήμερα ή είναι όλοι με άδεια
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 ή και τα δύο ή έτσι μας φαίνεται, γιατί είναι καλοκαίρι
deminho11 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Ρε παιδιά ένα site που ανεβάζεις φωτογραφία και σου βγάζει αν υπάρχει σε κάποια άλλη διεύθυνση το ξέρετε???
jason_rethymno Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Ρε παιδιά ένα site που ανεβάζεις φωτογραφία και σου βγάζει αν υπάρχει σε κάποια άλλη διεύθυνση το ξέρετε??? Αυτό λες? http://tineye.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.