Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το ανθρωπάκι του Insomnia πήρε λίγο χρώμα;

Μπα,ιδιο μου φενεται εμενα.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2.000.χχχ views το OOT....:whistle::confused::confused::shock::shock:

1987.gif(ακυρο)χααχαχ:lol:

1961.gif:lol:

1959.gif

1990.gif

1951.gif

1966.gif

1989.gif

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

Κι εκεί που είχα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η Forthnet δεν θα συγχρόνιζε ποτέ πάνω από τα 7-7,5 mbps, πάω πριν λίγο να κατεβάσω κάτι και βλέπω το flashget να μου βγάζει συνολική ταχύτητα κοντά στα 1500 KB/s.

Πηγαίνω λοιπόν στις ρυμίσεις του ρούτερ και βλέπω ότι όντως συγχρονίζει στα 14370 kbps.

Να χαρώ άραγε από τώρα ή μήπως είναι παροδικό και θα επιστρέψω σύντομα στη γνωστή, πεζή πραγματικότητα;

• Members
Δημοσ.

Άσε, είχα να δω το ρούτερ να συγχρονίζει τόσο ψηλά από την πρώτη βδομάδα που είχα κάνει τη σύνδεση στο doubleplay (πάνε καναδυό χρόνια νομίζω). Γι' αυτό δυσκολεύομαι να το πιστέψω τώρα τόσο εύκολα :P

Δημοσ.

Δεν νομίζω να μπορείς να την αλλάξεις κάπως αλλιώς.

Εκτός αν μιλάς για την τοπική ip. Πας πινακας ελέγχου > συνδέσεις δικτύου > δεξί κλικ στην σύνδεση που θες > ιδιότητες > επιλέγεις στη λίστα το "πρωτόκολλο Internet TCP/IP" > πατάς ιδιότητες, και την αλλάζεις.

Δημοσ.
Δεν νομίζω να μπορείς να την αλλάξεις κάπως αλλιώς.

Εκτός αν μιλάς για την τοπική ip. Πας πινακας ελέγχου > συνδέσεις δικτύου > δεξί κλικ στην σύνδεση που θες > ιδιότητες > επιλέγεις στη λίστα το "πρωτόκολλο Internet TCP/IP" > πατάς ιδιότητες, και την αλλάζεις.

Ναι για τοπική μιλάω .Αλλά όταν την αλλάζω μ αυτον τον τρόπο που είπες τώρα δεν μπαίνει στο Ιντερνετ.

Δημοσ.

Δε βάζεις ότι να'ναι.

Για IP βάζεις κάτι του στυλ 192.168.1.10

Η μάσκα υποδικτύου μπαίνει μόνη της, ενώ στο default gateway βάζεις την IP του router σου. (αυτή που γράφεις για να μπεις στις ρυθμίσεις του ρούτερ μέσω ενός browser)

Δημοσ.
Δε βάζεις ότι να'ναι.

Για IP βάζεις κάτι του στυλ 192.168.1.10

Η μάσκα υποδικτύου μπαίνει μόνη της, ενώ στο default gateway βάζεις την IP του router σου. (αυτή που γράφεις για να μπεις στις ρυθμίσεις του ρούτερ μέσω ενός browser)

192.128.1.1

?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...