Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα γιατί το λες αυτό... ?

μέσα στην χαρά είμαι, ξύπνησα όπως κάθε μέρα στις 06:30 έφυγα για δουλειά ήρθα στο μαγαζί κάθομαι μόνος μου και δεν έχω τι να κάνω για να περάσουν 8 ώρες και μετράω 9 μέρες ακόμα για να πάω διακοπές

πόσο πιο χαρούμενος μπορούσα να είμαι ?

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.
μα γιατί το λες αυτό... ?

μέσα στην χαρά είμαι, ξύπνησα όπως κάθε μέρα στις 06:30 έφυγα για δουλειά ήρθα στο μαγαζί κάθομαι μόνος μου και δεν έχω τι να κάνω για να περάσουν 8 ώρες και μετράω 9 μέρες ακόμα για να πάω διακοπές

πόσο πιο χαρούμενος μπορούσα να είμαι ?

Εντάξει αφού το λες εσύ σε πιστεύω ... :P

Δημοσ.

παιδια θα παω σε μια βδομαδα αγγλια και αναρωτιομουν αν ω μη γενητω κολλησουμε τιποτα περιεργο τι ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη μπορουμε να εχουμε?

Δημοσ.
παιδια θα παω σε μια βδομαδα αγγλια και αναρωτιομουν αν ω μη γενητω κολλησουμε τιποτα περιεργο τι ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη μπορουμε να εχουμε?

Γιου μιν γριπη;

Δημοσ.
γιες αυτο εννοω

Eμβολια νομιζω ετσι και αλλιως εχουνε μειρασει ηδη εκι(60.000 ασθενεις)

κανα 200αρι μας αφησαν χρεη...

Για καλο και για κακο παντως δες εδω τα συμπτωματα , σε περιπτωση που σπασει ο διαολος το ποδαρι του....(φτου φτου...)

http://www.kavalanet.gr/enimerosi/news_static/1240780694.php

Δημοσ.

αλλο ρωταω, σε περιπτωση που χρειαστει νοσηλεια, παμε στο νοσοκομειο και φευγουμε κυριοι σαν ευρωπαιοι πολιτες ή πουλαμε το οικοπεδο για να πληρωσουμε λογαριασμο?

το εμβολιο ειναι για να μην αρρωστησεις.δεν ειναι φαρμακο

Δημοσ.
αλλο ρωταω, σε περιπτωση που χρειαστει νοσηλεια, παμε στο νοσοκομειο και φευγουμε κυριοι σαν ευρωπαιοι πολιτες ή πουλαμε το οικοπεδο για να πληρωσουμε λογαριασμο?

Δεν εχω ιδεα.

το εμβολιο ειναι για να μην αρρωστησεις.δεν ειναι φαρμακο

Πληροφοριακα το'πα,οτι ειχα ακουσει προχτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...