Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ενωάτε :P νταξ αν πας για μεγάλη με τι μια καλύτερα που δεν ανέβηκες σε παπί ποτέ imho

άντε προ-Παρασκευή που λέει και ένας γνωστός-άγνωστος

Δημοσ.
παιδια θα παω σε μια βδομαδα αγγλια και αναρωτιομουν αν ω μη γενητω κολλησουμε τιποτα περιεργο τι ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη μπορουμε να εχουμε?

Υπάρχει μια ευρωπαική κάρτα υγείας (κάπως έτσι λέγεται) για τα ταξίδια. Τη βγάζεις από κει που είσαι ασφαλισμένος.

http://europa.eu/abc/travel/healthy/index_el.htm

http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=559&langId=el

Δημοσ.
ενωάτε :P νταξ αν πας για μεγάλη με τι μια καλύτερα που δεν ανέβηκες σε παπί ποτέ imho

άντε προ-Παρασκευή που λέει και ένας γνωστός-άγνωστος

Βασικά μικρή θα πάρω :X Αλλά λέω: αφού ξεκινάω τα μαθήματα που ξεκινάω.. Ας τελείωνω μια και έξω :eek: Παράλογοοοο; :shifty:

Δημοσ.

Εγώ πάντως στις 10 ανέβηκα για πρώτη φορά στην ζωή μου σε μηχανή και στις 12:30 είχα δίπλωμα... και πέρασαν και 2 χρόνια με αποτέλεσμα τώρα να μπορώ να οδηγήσω ότι μηχανή θέλω...

άσχετα αν έχω να ανέβω από τότε...

Δημοσ.

Αυτό μου έλεγε και ο εκπαιδευτής.. Αλλά δε θα ξέρω συμπλέκτες και τα κόλπα της μεγάλης αν θελήσω να ανέβω..

Καλά μου λέει, μόνο μη πέσεις όταν κάνουμε μάθημα.

λολ

Δημοσ.

εγώ έβγαλα δίπλωμα για μηχανή μετά από μια καταστροφή που κάναμε με κάτι ούζα... ο αδερφός μου έχει σχολή οδηγών και μετά τα ούζα όπως ήμασταν παξιμάδια κάναμε τα χαρτιά μας.

αφού στην αστυνομία πήγαμε εκείνη την ώρα... παραπατούσαμε και βρωμούσαμε ούζο αλλά το χαρτιά μας τα υπόγραψαν...

Δημοσ.
Βασικά μικρή θα πάρω :X Αλλά λέω: αφού ξεκινάω τα μαθήματα που ξεκινάω.. Ας τελείωνω μια και έξω :eek: Παράλογοοοο; :shifty:

βγάζεις το Α δλδ εσύ τώρα ? ή το Α1 ?

καλύτερα βγάλε το Α με τη μία να μην έχεις περιορισμό στα άλογα :P

άσχετα με τι θα πάρεις μετά...

τουλάχιστον έτσι θα μάθεις με συμπλέκτη και θα είσαι νόμιμος αργότερα αν πάρεις τίποτα μεγαλύτερο

Εσύ ρε Αλεξ δεν ρωτάς μία τον αδερφό σου :P η ανανέωση του Α1 σε Α γίνετε αν κλείσεις 21 χρονών ή πρέπει να έχεις 2 χρόνια εμπειρία με το Α1 ?

Δημοσ.

Καλα θα κάνεις και θα πας για απεριόριστα κυβικά. Αφου δεν υπάρχει καμια διαφορά στην τιμή. Ετσι θα εξοικειωθείς πιο εύκολα με τον όγκο της μεγάλης μηχανής. Οσο για την κύμκο. Για το σκούτερ δεν ξέρω, για το activ poy έχουμε στην δουλειά και το είχαμε αγοράσει πριν 1 χρονο. Τωρα είναι για πέταμα.

Καλημέρα ειπα?

καλημέρα τοτε!:-D

Δημοσ.
super-cool-story-bro.png?1244744947

:P ΄Φαντάζομαι ούτε που σήκωσαν το κεφάλι από την αθλητική, κλασσικά πράγματα :P

ετς... ετς...

Δημοσ.

καλύτερα βγάλε το Α με τη μία να μην έχεις περιορισμό στα άλογα :P

άσχετα με τι θα πάρεις μετά...

τουλάχιστον έτσι θα μάθεις με συμπλέκτη και θα είσαι νόμιμος αργότερα αν πάρεις τίποτα μεγαλύτερο

Ναι, αυτό έλεγα και εγώ οπότε για το Α πάω.

Εσύ ρε Αλεξ δεν ρωτάς μία τον αδερφό σου :P η ανανέωση του Α1 σε Α γίνετε αν κλείσεις 21 χρονών ή πρέπει να έχεις 2 χρόνια εμπειρία με το Α1 ?

Δυο χρονάκια τα θέλει.

Vatos εσύ οδηγείς μηχανάκι και Αθήνα ε; Να υποθέσω έχεις πολλά horror stories να μοιραστείς..; Να κάτσουμε γύρω από τη φωτιά να αρχίσεις να απαριθμείς τους λόγους για να μη πάρω μηχανάκι; :P

CampFire.jpg

thx Anhlikos :D

Δημοσ.

ναι, όπως είπε και ο freakster... είναι λίγο μαλακία αυτό βέβαια γιατί τώρα ο αλέκος aka χάρος μπορεί να οδηγήσει ότι θέλει και να κάνει τσάρκα... αν καταφέρει να βέβαια να κάνει τα πρώτα 100 μέτρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...