Freakster Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Μαθήματα μοτοσυκλέτας weeeeh Κάπου έπρεπε να το πλασάρω Δεν έχω ξανανέβει ούτε σε παπί, πειράζει; Καλημέρες
Vatos_locos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Καλημέρα.. Πόσο είσαι ρε Freakster και κάνει τώρα μαθήματα ?
Freakster Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 24..; ήταν μέρος της τελετής ενηλικίωσης που έχασα;
Vatos_locos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 ενωάτε νταξ αν πας για μεγάλη με τι μια καλύτερα που δεν ανέβηκες σε παπί ποτέ imho άντε προ-Παρασκευή που λέει και ένας γνωστός-άγνωστος
soturin Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 παιδια θα παω σε μια βδομαδα αγγλια και αναρωτιομουν αν ω μη γενητω κολλησουμε τιποτα περιεργο τι ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη μπορουμε να εχουμε? Υπάρχει μια ευρωπαική κάρτα υγείας (κάπως έτσι λέγεται) για τα ταξίδια. Τη βγάζεις από κει που είσαι ασφαλισμένος. http://europa.eu/abc/travel/healthy/index_el.htm http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=559&langId=el
Freakster Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 ενωάτε νταξ αν πας για μεγάλη με τι μια καλύτερα που δεν ανέβηκες σε παπί ποτέ imho άντε προ-Παρασκευή που λέει και ένας γνωστός-άγνωστος Βασικά μικρή θα πάρω Αλλά λέω: αφού ξεκινάω τα μαθήματα που ξεκινάω.. Ας τελείωνω μια και έξω Παράλογοοοο;
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Εγώ πάντως στις 10 ανέβηκα για πρώτη φορά στην ζωή μου σε μηχανή και στις 12:30 είχα δίπλωμα... και πέρασαν και 2 χρόνια με αποτέλεσμα τώρα να μπορώ να οδηγήσω ότι μηχανή θέλω... άσχετα αν έχω να ανέβω από τότε...
Freakster Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Αυτό μου έλεγε και ο εκπαιδευτής.. Αλλά δε θα ξέρω συμπλέκτες και τα κόλπα της μεγάλης αν θελήσω να ανέβω.. Καλά μου λέει, μόνο μη πέσεις όταν κάνουμε μάθημα. λολ
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 εγώ έβγαλα δίπλωμα για μηχανή μετά από μια καταστροφή που κάναμε με κάτι ούζα... ο αδερφός μου έχει σχολή οδηγών και μετά τα ούζα όπως ήμασταν παξιμάδια κάναμε τα χαρτιά μας. αφού στην αστυνομία πήγαμε εκείνη την ώρα... παραπατούσαμε και βρωμούσαμε ούζο αλλά το χαρτιά μας τα υπόγραψαν...
Freakster Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 ΄Φαντάζομαι ούτε που σήκωσαν το κεφάλι από την αθλητική, κλασσικά πράγματα
Vatos_locos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Βασικά μικρή θα πάρω Αλλά λέω: αφού ξεκινάω τα μαθήματα που ξεκινάω.. Ας τελείωνω μια και έξω Παράλογοοοο; βγάζεις το Α δλδ εσύ τώρα ? ή το Α1 ? καλύτερα βγάλε το Α με τη μία να μην έχεις περιορισμό στα άλογα άσχετα με τι θα πάρεις μετά... τουλάχιστον έτσι θα μάθεις με συμπλέκτη και θα είσαι νόμιμος αργότερα αν πάρεις τίποτα μεγαλύτερο Εσύ ρε Αλεξ δεν ρωτάς μία τον αδερφό σου η ανανέωση του Α1 σε Α γίνετε αν κλείσεις 21 χρονών ή πρέπει να έχεις 2 χρόνια εμπειρία με το Α1 ?
ANHLIKOS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Καλα θα κάνεις και θα πας για απεριόριστα κυβικά. Αφου δεν υπάρχει καμια διαφορά στην τιμή. Ετσι θα εξοικειωθείς πιο εύκολα με τον όγκο της μεγάλης μηχανής. Οσο για την κύμκο. Για το σκούτερ δεν ξέρω, για το activ poy έχουμε στην δουλειά και το είχαμε αγοράσει πριν 1 χρονο. Τωρα είναι για πέταμα. Καλημέρα ειπα? καλημέρα τοτε!
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 ΄Φαντάζομαι ούτε που σήκωσαν το κεφάλι από την αθλητική, κλασσικά πράγματα ετς... ετς...
Freakster Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 καλύτερα βγάλε το Α με τη μία να μην έχεις περιορισμό στα άλογα άσχετα με τι θα πάρεις μετά... τουλάχιστον έτσι θα μάθεις με συμπλέκτη και θα είσαι νόμιμος αργότερα αν πάρεις τίποτα μεγαλύτερο Ναι, αυτό έλεγα και εγώ οπότε για το Α πάω. Εσύ ρε Αλεξ δεν ρωτάς μία τον αδερφό σου η ανανέωση του Α1 σε Α γίνετε αν κλείσεις 21 χρονών ή πρέπει να έχεις 2 χρόνια εμπειρία με το Α1 ? Δυο χρονάκια τα θέλει. Vatos εσύ οδηγείς μηχανάκι και Αθήνα ε; Να υποθέσω έχεις πολλά horror stories να μοιραστείς..; Να κάτσουμε γύρω από τη φωτιά να αρχίσεις να απαριθμείς τους λόγους για να μη πάρω μηχανάκι; thx Anhlikos
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Εσύ ρε Αλεξ δεν ρωτάς μία τον αδερφό σου η ανανέωση του Α1 σε Α γίνετε αν κλείσεις 21 χρονών ή πρέπει να έχεις 2 χρόνια εμπειρία με το Α1 ? ναι, όπως είπε και ο freakster... είναι λίγο μαλακία αυτό βέβαια γιατί τώρα ο αλέκος aka χάρος μπορεί να οδηγήσει ότι θέλει και να κάνει τσάρκα... αν καταφέρει να βέβαια να κάνει τα πρώτα 100 μέτρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.