Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι, αυτό έλεγα και εγώ οπότε για το Α πάω.

Δυο χρονάκια τα θέλει.

Vatos εσύ οδηγείς μηχανάκι και Αθήνα ε; Να υποθέσω έχεις πολλά horror stories να μοιραστείς..; Να κάτσουμε γύρω από τη φωτιά να αρχίσεις να απαριθμείς τους λόγους για να μη πάρω μηχανάκι; :P

CampFire.jpg

thx Anhlikos :D

ναι παπάκι όμως και μετά κατάλαβα οτι έκανα μαλακία με τα διπλώματα και τώρα ετοιμάζομαι να πάρω GSR600 ιστορίες δεν έχω πολλές γιατί οργώνω εθνική πιο πολύ αλλά έχω πετύχει και πολλούς τρελούς στο δρόμο...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ναι, όπως είπε και ο freakster... είναι λίγο μαλακία αυτό βέβαια γιατί τώρα ο αλέκος aka χάρος μπορεί να οδηγήσει ότι θέλει και να κάνει τσάρκα... αν καταφέρει να βέβαια να κάνει τα πρώτα 100 μέτρα...

Ο Αλέκος στο τιμόνι, κ ο χάρος σε ζυγώνει (με δρασκελιές...) :Ρ

Δημοσ.
όχι ρααα... ούτε καν αυτός δεν πλησιάζει. Φοβάται μην τον πατήσω...

Άστα αυτά, ταμείο του κάνεις :Ρ

Δημοσ.

αυτό είναι αλήθεια... αφού έχει και ειδική πτέρυγα για τους δικούς μου...

πωωω... θυμήθηκα μια ιστορία τώρα με μια γιαγιά που μάζεψα με το αμάξι... δεν έχω χρόνο να την γράψω ρε γαμώτο

Δημοσ.

ρε ποιος τον γαμεί και τον τρόμπα αυτόν... απλά δεν θα κατέβω το Σάββατο και στις 7 αυγούστου θα πάρω μόνος μου 2 μέρες off για τον χορό της ομάδας και θέλω να τελέ τις δουλειές μου εδώ.

Πλέον δεν έχουμε καμία επικοινωνία, ούτε καλημέρα δεν λέμε.

Δημοσ.
πωωω... θυμήθηκα μια ιστορία τώρα με μια γιαγιά που μάζεψα με το αμάξι... δεν έχω χρόνο να την γράψω ρε γαμώτο

Και η μάνα μου μου έλεγε πρόσφατα ότι πιτσιρίκα είχε χτυπήσει έναν παππού με το αμάξι, ευτυχώς ο παππούς ήταν δεινός κολυμβητής και κρατιόταν καλά, οπότε έζησε. Μετά πήγαινε επίσκεψη μέρα παρα μέρα σπίτι του με γλυκά και λουλούδια για να μην της κάνει μήνυση.

Δημοσ.
Και η μάνα μου μου έλεγε πρόσφατα ότι πιτσιρίκα είχε χτυπήσει έναν παππού με το αμάξι, ευτυχώς ο παππούς ήταν δεινός κολυμβητής και κρατιόταν καλά, οπότε έζησε. Μετά πήγαινε επίσκεψη μέρα παρα μέρα σπίτι του με γλυκά και λουλούδια για να μην της κάνει μήνυση.

Τη τον πέρασες τον Αλέκο; Ο Αλέκος είναι hitman, take no prisoners φάση κ έτσι...γιαγιά ή παππούς που βρέθηκε στο δρόμο του δεν έζησε για να τον μαρτυρήσει :Ρ

Δημοσ.

Άντε λίγο ήθελα για να παρατήσω το δισέλιδο και να την γράψω

Χειμωνιάτικο πρωινό ξεκινάω από το σπίτι για την δουλειά και παίρνω μαζί μου την τότε σχέση μου. Ήθελε να πάει κοντά στο Νοσοκομείο της Καβάλας οπότε πήρα τον δρόμο από καμάρες (για όποιον ξέρει από Καβάλα). Εκεί έχει ένα σημείο όπου δεν αφήνουν οι οδηγοί από απέναντι τα αμάξια να περάσουν πολύ- πολύ. Βρίσκω ένα μικρό κενό, πατάω γκάζι και ακούω την κοπελιά μου να λέει "σιγά την γιαγιά"...

Κοιτάω δεξιά... κοιτάω αριστερά... πουθενά γιαγιά... την είχα ήδη σουτάρει.

Σταματάω και πάω από πάνω της:

-Είσαι καλά γιαγιά;

-ΕΕΕΕΤΡΕΧΕΕΕΕΕΕΣ!!!

-Γιαγιά... είσαι καλά;

-ΕΕΕΕΕΤΡΕΧΕΕΕΕΕΕΣ!!!!

-Ρε γιαγιά, χτύπησες πουθενά;

-ΕΕΕΕΕΤΡΕΧΕΕΕΕΕΕΣ!!!!

-ΝΑΙ ΡΕ ΓΙΑΓΙΑ... έτρεχα... είσαι καλά;

-Μια χαρά είμαι παλικάρι μου... (με ήρεμη φωνή λες και ήταν κάνα 2 ορώ μπροστά στο τζάκι)

Ε, με τα πολλά της λέω να την πάω στο νοσοκομείο και μου έλεγε όχι. Φοβήθηκα μην χτύπησε βασικά και το έπαιρνε χαμπάρι μετά μόνη της. Δεν ήθελε όμως με τίποτα να πάει. Στο τέλος την ρωτάω που πάει και μου λέει "Στην φίλη μου την 'τάδε' (δεν θυμάμαι όνομα) που είναι χάλια και έτσι και αλλιώς" όλη την ιστορία της μου είπε...

Την βάζω στο αμάξι και στα μισά μου λέει "ρε παλικάρι μου... μήπως να με πήγαινες στην ανιψιά μου καλύτερα; η φίλη μου μπορεί να μην είναι σπίτι τέτοια ώρα"

-Ναι γιαγιά, κανένα πρόβλημα

και πετάει την κορυφαία ατάκα

-Σε βάζω και σε κόπο τώρα... συγνώμη ε;

Έμεινα μαλάκας... τέσπα, την πάω στην ανιψιά της κατεβαίνω χτυπάω την πόρτα και πριν προλάβω να πω τίποτα λέει η γιαγιά την ιστορία αλλά δεν την πιστεύανε.

-Αμαν ρε γιαγιά ταλαιπωρείς τον κόσμο...

δεύτερη φορά μαλάκας εγώ... της είπα την ιστορία, άφησα και μια κάρτα μου και την έκανα...

Δημοσ.
ρε ποιος τον γαμεί και τον τρόμπα αυτόν... απλά δεν θα κατέβω το Σάββατο και στις 7 αυγούστου θα πάρω μόνος μου 2 μέρες off για τον χορό της ομάδας και θέλω να τελέ τις δουλειές μου εδώ.

Πλέον δεν έχουμε καμία επικοινωνία, ούτε καλημέρα δεν λέμε.

Εγώ εννοούσα το Χάρο.

Δημοσ.

Tι γιαγια ηταν αυτη ρε συ ?? Σουπερ γιαγια ??

Πως δεν επαθε τπτ απο το χτυπημα με το αμαξι ??

Δημοσ.
Εγώ εννοούσα το Χάρο.

α... mea culpa :P

Tι γιαγια ηταν αυτη ρε συ ?? Σουπερ γιαγια ??

Πως δεν επαθε τπτ απο το χτυπημα με το αμαξι ??

μετά την αυτοψία έβγαλα το συμπέρασμα ότι η γιαγιά χτυπήθηκε όλο κι όλο από τον αριστερό μου καθρέφτη και αυτό μαζί με την ταραχή της που είδε τον αλέκο να κάνει ειδική διαδρομή την έκανε να πέσει

Γιατί πιστεύω ότι η γιαγιά ενθουσιάστηκε με το όλο σκηνικό;

ναι... μπήκε στο αμάξι του πιτσιρικά... το έλεγε στις φιλενάδες τις μετά και πούλαγε μούρη...

Δημοσ.

ναι... μπήκε στο αμάξι του πιτσιρικά... το έλεγε στις φιλενάδες τις μετά και πούλαγε μούρη...

Κοίτα έχω γονείς 70 ετών έκαστος οπότε πίστεψε με ενθουσιάζονται με το παραμικρό με κάτι τέτοια (όχι τόσο επικίνδυνα αλλά κ από αυτά.) .

Όταν η ζωή ενός ατόμου 70 ετών (λέμε τώρα) περιορίζεται σε τηλεόραση κ κουτσομπολιό, το ατύχημα είναι λούνα παρκ για αυτούς.

Ειδικά όταν τη γλυτώσουν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...