alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Κοίτα έχω γονείς 70 ετών έκαστος οπότε πίστεψε με ενθουσιάζονται με το παραμικρό με κάτι τέτοια (όχι τόσο επικίνδυνα αλλά κ από αυτά.) .Όταν η ζωή ενός ατόμου 70 ετών (λέμε τώρα) περιορίζεται σε τηλεόραση κ κουτσομπολιό, το ατύχημα είναι λούνα παρκ για αυτούς. Ειδικά όταν τη γλυτώσουν! δεν το είχα σκεφτεί έτσι... αλλά η ατάκα "σιγά την γιαγιά!!! Ποια γιαγιά;;;" έμεινε...
alexis333 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Το χτυπημα απο τον καθρεφτη δεν ειναι τιποτα αλλα το πεσιμο νομιζω επρεπε να της προξενησει καποια βλαβη. Τα κοκαλα των ηλικιωμενων ανθρωπων δεν αντεχουν και πολυ αυτα τα πεσιματα απο οσο ξερω και απο προσωπικη εμεπιρια. Εκτος κι αν δεν ηταν τοσο μεγαλη
Achilles Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Άντε λίγο ήθελα για να παρατήσω το δισέλιδο και να την γράψω Χειμωνιάτικο πρωινό ξεκινάω από το σπίτι για την δουλειά και παίρνω μαζί μου την τότε σχέση μου. Ήθελε να πάει κοντά στο Νοσοκομείο της Καβάλας οπότε πήρα τον δρόμο από καμάρες (για όποιον ξέρει από Καβάλα). Εκεί έχει ένα σημείο όπου δεν αφήνουν οι οδηγοί από απέναντι τα αμάξια να περάσουν πολύ- πολύ. Βρίσκω ένα μικρό κενό, πατάω γκάζι και ακούω την κοπελιά μου να λέει "σιγά την γιαγιά"... Κοιτάω δεξιά... κοιτάω αριστερά... πουθενά γιαγιά... την είχα ήδη σουτάρει. Σταματάω και πάω από πάνω της: -Είσαι καλά γιαγιά; -ΕΕΕΕΤΡΕΧΕΕΕΕΕΕΣ!!! -Γιαγιά... είσαι καλά; -ΕΕΕΕΕΤΡΕΧΕΕΕΕΕΕΣ!!!! -Ρε γιαγιά, χτύπησες πουθενά; -ΕΕΕΕΕΤΡΕΧΕΕΕΕΕΕΣ!!!! -ΝΑΙ ΡΕ ΓΙΑΓΙΑ... έτρεχα... είσαι καλά; -Μια χαρά είμαι παλικάρι μου... (με ήρεμη φωνή λες και ήταν κάνα 2 ορώ μπροστά στο τζάκι) Ε, με τα πολλά της λέω να την πάω στο νοσοκομείο και μου έλεγε όχι. Φοβήθηκα μην χτύπησε βασικά και το έπαιρνε χαμπάρι μετά μόνη της. Δεν ήθελε όμως με τίποτα να πάει. Στο τέλος την ρωτάω που πάει και μου λέει "Στην φίλη μου την 'τάδε' (δεν θυμάμαι όνομα) που είναι χάλια και έτσι και αλλιώς" όλη την ιστορία της μου είπε... Την βάζω στο αμάξι και στα μισά μου λέει "ρε παλικάρι μου... μήπως να με πήγαινες στην ανιψιά μου καλύτερα; η φίλη μου μπορεί να μην είναι σπίτι τέτοια ώρα" -Ναι γιαγιά, κανένα πρόβλημα και πετάει την κορυφαία ατάκα -Σε βάζω και σε κόπο τώρα... συγνώμη ε; Έμεινα μαλάκας... τέσπα, την πάω στην ανιψιά της κατεβαίνω χτυπάω την πόρτα και πριν προλάβω να πω τίποτα λέει η γιαγιά την ιστορία αλλά δεν την πιστεύανε. -Αμαν ρε γιαγιά ταλαιπωρείς τον κόσμο... δεύτερη φορά μαλάκας εγώ... της είπα την ιστορία, άφησα και μια κάρτα μου και την έκανα... Τι χρώμα ήταν η κάρτα;
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 οι αυτόπτες μάρτυρες είπαν για πιρουέτα πριν την πτώση αλλά δεν τους πιστεύω.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:39 ---------- Τι χρώμα ήταν η κάρτα; εδώ είσαι εσύ ρε... άκουσες για γριές και γέρους και ποστάρεις, ε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Τι χρώμα ήταν η κάρτα; hohoho didn't see that coming... ...or not?
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 καλά πάππου... εσύ; που ξεκουράζεις το θεσπέσιο κορμί σου;
status Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 δεν το είχα σκεφτεί έτσι... Εχχεχεχε όπως στο λέω, έχω γονείς σε κρίσιμη ηλικία και ξέρω :Ρ Τι χρώμα ήταν η κάρτα; Αχιλλέααααααααα που είσαι εσύ ρεεεεεεεε;
Achilles Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Καλά λέω. Όχι εκεί που θα ήθελα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:45 ---------- Αχιλλέααααααααα που είσαι εσύ ρεεεεεεεε; Χαμένος στα πεύκα.... Θα επανέλθω εντός ολίγων ημερών.
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 ακόμα να βγάλει ο πάππους την σχολή μπαλέτου από το μυαλό του...
Achilles Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Με προκαλείς να αρχίσω τα fixed και θα σε πάω ..... τσιμπούκι-ποπό. Εκείνη η πρόσκληση για το San Andreas ισχύει;;;;
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 το κώλος τον πείραξε και το έκανε ποπό.... το άλλο το έγραψε κανονικά... εγώ το είπα... πόντιος πρέπει να είναι και αυτός.
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Εκείνη η πρόσκληση για το San Andreas ισχύει;;;; :devil έχω πρόσκληση 8 Αυγούστου 2009, Στάθη Νικολαΐδη... ελάτε ρε ρεμάλια να στηρίξετε την ομάδα...
status Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 έχω πρόσκληση 8 Αυγούστου 2009, Στάθη Νικολαΐδη... ελάτε ρε ρεμάλια να στηρίξετε την ομάδα... Χμ, ρε λες;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.