Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στα μούτρα σου.

teoεξηντατετράμπιτε, το dollhouse ίσως κοπή στη μέση της τηλεοπτικής περιόδου ρα.

Δημοσ.
Στα μούτρα σου.

Πρώτα απ' όλα εκεί αλλιώς δεν θα το έγραφα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:30 ----------

Επίσης:

Αφρός από φραπέ ελαφρύ + τσίκλα trident rainforest mint = γεύση κάστανο. Γαμάτο!

Δημοσ.
teoεξηντατετράμπιτε, το dollhouse ίσως κοπή στη μέση της τηλεοπτικής περιόδου ρα.

Τι θες να πεις μ' αυτό;

Δημοσ.

alexzzz πότε είπαμε παίζει η ομάδα; Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ανέβω (ψαχνω αφορμή για πέρα δώθε να κάνω train στην οδήγηση)

οπου παίζεις μαζί σου κι εγώωω...

Δημοσ.

To ματς το δε κανεις ? Μπασκετ. Στη Ροδο .

Ελλαδα - Ισπανια

Ωραιο ματς. Αλλα στο τελος ενας Ελληνας παιχτης και συκεκριμενα ο Παπας στο τελος του αγωνα ( αν ειδα και καλα γιατι το εδειξε μια φορα μονο ριπλεϊ ) εφτυσε τον αντιπαλο στα μουτρα.

Εσεις το ειδατε αυτο ή μονο εγω το προσεξα ?? Ή ηταν της φαντασιας μου ??:P

Ελεϊνη αυτη η κινηση. Ακομα και δικιο να εχεις ( οτι σε εβριζε σε ολο τον αγωνα ή τελος παντων σε εδερνε στο ματς) με αυτην την πραξη το ψιλοχανεις.

Δημοσ.
To ματς το δε κανεις ? Μπασκετ. Στη Ροδο .

Ελλαδα - Ισπανια

Ωραιο ματς. Αλλα στο τελος ενας Ελληνας παιχτης και συκεκριμενα ο Παπας στο τελος του αγωνα ( αν ειδα και καλα γιατι το εδειξε μια φορα μονο ριπλεϊ ) εφτυσε τον αντιπαλο στα μουτρα.

Εσεις το ειδατε αυτο ή μονο εγω το προσεξα ?? Ή ηταν της φαντασιας μου ??:P

Ελεϊνη αυτη η κινηση. Ακομα και δικιο να εχεις ( οτι σε εβριζε σε ολο τον αγωνα ή τελος παντων σε εδερνε στο ματς) με αυτην την πραξη το ψιλοχανεις.

Και οι Ισπανοί βάραγαν εκτός φάσης σε όλο το δεύτερο ημίχρονο...

Δεν πειράζει, θα του περάσει του Ισπανού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...