Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Τα εχω δει ολα ως τωρα... Ναι ο Παππας απο το ριπλει και εμενα μου φανηκε οτι τον εφτυσε.. Ο Ντε λα Φουεντε ειχε ανοιξει καυγα με ολη την Ελληνικη ομαδα απο το 1ο παιχνίδι και δεν ηθελε πολυ να γίνει το κακο..
ANHLIKOS Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Και οι Ισπανοί βάραγαν εκτός φάσης σε όλο το δεύτερο ημίχρονο... Δεν πειράζει, θα του περάσει του Ισπανού. Τι παει να πει τον βάραγαν εκτος φάσης? Αν εχεις τα άντερα ριξ του μπουνιά στην μάπα, που λεει ο λόγος, αντρίκια παλικαρίσια. Οχι μουλωχτά. Το φτύσιμο προσωπικά το θεωρώ την πιο ελεεινή ενέργεια που μπορεί να κανει κάποιος. Αθλητής, οπαδός κλπ.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Τα εχω δει ολα ως τωρα... Ναι ο Παππας απο το ριπλει και εμενα μου φανηκε οτι τον εφτυσε.. Ο Ντε λα Φουεντε ειχε ανοιξει καυγα με ολη την Ελληνικη ομαδα απο το 1ο παιχνίδι και δεν ηθελε πολυ να γίνει το κακο.. O Ντε Λα Φουέντε είχε χαρίσει και το παράσημο στο φρύδι του Παππά αν θυμάμαι καλά. Τι παει να πει τον βάραγαν εκτος φάσης? Αν εχεις τα άντερα ριξ του μπουνιά στην μάπα, που λεει ο λόγος, αντρίκια παλικαρίσια. Οχι μουλωχτά. Το φτύσιμο προσωπικά το θεωρώ την πιο ελεεινή ενέργεια που μπορεί να κανει κάποιος. Αθλητής, οπαδός κλπ. Τι πάει να πει εκτός φάσης; Έχεις παίξει σε ερασιτεχνικό επίπεδο κάποιο άθλημα; Η "μαγκιά" και τα "άντερα" με τη μπουνιά στη μάπα σημαίνουν ντισκαλιφιέ. Δηλαδή αποβολή από τον αγώνα και τιμωρία από επόμενους αγώνες.
alexis333 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Τι παει να πει τον βάραγαν εκτος φάσης? Αν εχεις τα άντερα ριξ του μπουνιά στην μάπα, που λεει ο λόγος, αντρίκια παλικαρίσια. Οχι μουλωχτά. Το φτύσιμο προσωπικά το θεωρώ την πιο ελεεινή ενέργεια που μπορεί να κανει κάποιος. Αθλητής, οπαδός κλπ. +1000 Eντελως ελείνη πραξη. Τι πάει να πει εκτός φάσης; Έχεις παίξει σε ερασιτεχνικό επίπεδο κάποιο άθλημα; Η "μαγκιά" και τα "άντερα" με τη μπουνιά στη μάπα σημαίνουν ντισκαλιφιέ. Δηλαδή αποβολή από τον αγώνα και τιμωρία από επόμενους αγώνες. Εκτος φασης σημαινει βαρα τον κι εσυ οταν δε βλεπει ο διαιτητης man. Οχι και φτησιμο ομως. :-(
KWSN_Men Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 +1000 Eντελως ελείνη πραξη. Εκτος φασης σημαινει βαρα τον κι εσυ οταν δε βλεπει ο διαιτητης man. Οχι και φτησιμο ομως. :-( Ναι, φαντάζομαι θα χρειάστηκε πολλά ράμματα μετά τη ροχάλα...
alexis333 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Ναι, φαντάζομαι θα χρειάστηκε πολλά ράμματα μετά τη ροχάλα... Μην ανησυχεις μια χαρα ειναι. Τελικα θα ζησει Μονο ενα μπανιο χρειαζοταν :lol:
alexzzz Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 alexzzz πότε είπαμε παίζει η ομάδα; Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ανέβω (ψαχνω αφορμή για πέρα δώθε να κάνω train στην οδήγηση) οπου παίζεις μαζί σου κι εγώωω... αργούν ακόμα τα παιχνίδια. στις 8 του Αυγούστου όμως έχει χορό... με το καλό να μας έρθεις.
ghostgr_a_n Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Καλημερα παιδια Then...only dad can help you... :lol: Ελεος ρε φιλε. Κλαιω απο τα γελια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.