Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά με πεθαίνει το δόντι μου. Έχει πρηστεί. Πήρα ponstan αλλά τπτ. Να πάρω κι άλλο; Ή έστω κάποια συμβουλή για τώρα και αύριο θα δω τι θα κάνω. Depon δεν έχω πάντως.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πιες!!! Πιες πολύ!!! Θα ξεχασεις τον πονο 100%

Οντως.

Κατι σε οινοπνευματωδες ειχαν ποτισει και τον ξαδερφο μου μια βραδια.

Αν εξαιρεσεις οτι μετα εβλεπε εξωγηινους να απλωνουν ρουχα,πεταλουδες να ψαρευουν και καρχαριες να πλενουν τα πιατα,οι παρενεργειες ειναι λιγες μπροστα στον πονο.

Δημοσ.

Δε με πειράζουν οι εξωγήινοι και όλα αυτά αλλά πρέπει να κάνουν τόσο βαρετά πράγματα; Σοβαρά τώρα ούτε ποτά υπάρχουν σπίτι αλλιώς θα το έκανα. Σα να νιώθω λίγο καλύτερα τα τελευταία λεπτά αλλά ακόμα πονάω. Δεν υπάρχει τπτ σα διαλογισμός για να μη νιώθεις πόνο; Δεν κάνω πλάκα, ελπίζω να υπάρχει. Όχι ότι είμαι σε φάση να διαλογιστώ αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

Είδα πριν από λίγο ένα ντοκυμαντέρ στην Ετ-1

Jonestown: The Life and Death of Peoples Temple.

Αρκετά ενδιαφέρον και σοκαριστικό.

Δεν είχα ακούσει την συγκεκριμένη ιστορία ξανά, ίσως γι'αυτό μου έκανε εντύπωση.

(teo σκάσε).

:P

Δημοσ.
Δε με πειράζουν οι εξωγήινοι και όλα αυτά αλλά πρέπει να κάνουν τόσο βαρετά πράγματα; Σοβαρά τώρα ούτε ποτά υπάρχουν σπίτι αλλιώς θα το έκανα. Σα να νιώθω λίγο καλύτερα τα τελευταία λεπτά αλλά ακόμα πονάω. Δεν υπάρχει τπτ σα διαλογισμός για να μη νιώθεις πόνο; Δεν κάνω πλάκα, ελπίζω να υπάρχει. Όχι ότι είμαι σε φάση να διαλογιστώ αυτή τη στιγμή.

http://www.videojug.com/film/cure-tooth-pain

Για δες εδω και πες μας αν επιασε.

Μην χασομερισεις με τα related!!

:P:p:p

Δημοσ.

Νιώθω κάπως καλύτερα και δεν έχω όλα τα υλικά αλλά άλλη φορά μπορεί να το κάνω. Άκουσα γέλια; Φαινόταν πολύ πειστικός ο τύπος που μίλαγε. Εντάξει;

Δημοσ.

A ρε Lucifer μια δημιουργικοτητα που την εχεις στις 4 το πρωϊ...:whistle::lol:

Εχω και καιρο να μπω ootr...αντε να δουμε εαν θα σε προλαβω εστω και για λιγο αυριο...:rolleyes:

Δημοσ.

Νιώθω κάπως καλύτερα και δεν έχω όλα τα υλικά αλλά άλλη φορά μπορεί να το κάνω. Άκουσα γέλια; Φαινόταν πολύ πειστικός ο τύπος που μίλαγε. Εντάξει;

2014.gif

funny-pictures-cat-demands-that-baby-worship-him.jpg

Οφείλεις. Επίσης, για να μη χαθεί στις πίσω σελίδες (ναι, είμαι σπάμμερ):

Δημοσ.

Αυτό που κρατάει η άλλη είναι τσεκούρι; Και αν ναι, έχω μια ερώτηση.

Τι ΣΚΑΤΑ κάνει ένα τσεκούρι μέσα σ' ένα σπίτι;

Δημοσ.

Τσεκούρι, το (ουσ.): Μέτρο καταστολής της γυναικείας πρωτοβουλίας. Χρησιμοποιείται ως επί τον πλείστον εντός της οικίας ως μέτρο εκφοβισμού. Η χρηστικότητά του είναι αναμφισβήτητη. Θεωρείται ως το πλέον σύγχρονο όπλο στα χέρια των ανδρών την σημερινή εποχή και αποτρέπει την γυναικεία μλκ στην γένεσή της.

Κατά τα άλλα,καλημέρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...