pop corn Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Ρε παιδιά με πεθαίνει το δόντι μου. Έχει πρηστεί. Πήρα ponstan αλλά τπτ. Να πάρω κι άλλο; Ή έστω κάποια συμβουλή για τώρα και αύριο θα δω τι θα κάνω. Depon δεν έχω πάντως.
Chrisxxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Πιες!!! Πιες πολύ!!! Θα ξεχασεις τον πονο 100%
UpToDate_ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Πιες!!! Πιες πολύ!!! Θα ξεχασεις τον πονο 100% Οντως. Κατι σε οινοπνευματωδες ειχαν ποτισει και τον ξαδερφο μου μια βραδια. Αν εξαιρεσεις οτι μετα εβλεπε εξωγηινους να απλωνουν ρουχα,πεταλουδες να ψαρευουν και καρχαριες να πλενουν τα πιατα,οι παρενεργειες ειναι λιγες μπροστα στον πονο.
pop corn Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δε με πειράζουν οι εξωγήινοι και όλα αυτά αλλά πρέπει να κάνουν τόσο βαρετά πράγματα; Σοβαρά τώρα ούτε ποτά υπάρχουν σπίτι αλλιώς θα το έκανα. Σα να νιώθω λίγο καλύτερα τα τελευταία λεπτά αλλά ακόμα πονάω. Δεν υπάρχει τπτ σα διαλογισμός για να μη νιώθεις πόνο; Δεν κάνω πλάκα, ελπίζω να υπάρχει. Όχι ότι είμαι σε φάση να διαλογιστώ αυτή τη στιγμή.
liopyr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Είδα πριν από λίγο ένα ντοκυμαντέρ στην Ετ-1 Jonestown: The Life and Death of Peoples Temple. Αρκετά ενδιαφέρον και σοκαριστικό. Δεν είχα ακούσει την συγκεκριμένη ιστορία ξανά, ίσως γι'αυτό μου έκανε εντύπωση. (teo σκάσε).
UpToDate_ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δε με πειράζουν οι εξωγήινοι και όλα αυτά αλλά πρέπει να κάνουν τόσο βαρετά πράγματα; Σοβαρά τώρα ούτε ποτά υπάρχουν σπίτι αλλιώς θα το έκανα. Σα να νιώθω λίγο καλύτερα τα τελευταία λεπτά αλλά ακόμα πονάω. Δεν υπάρχει τπτ σα διαλογισμός για να μη νιώθεις πόνο; Δεν κάνω πλάκα, ελπίζω να υπάρχει. Όχι ότι είμαι σε φάση να διαλογιστώ αυτή τη στιγμή. http://www.videojug.com/film/cure-tooth-pain Για δες εδω και πες μας αν επιασε. Μην χασομερισεις με τα related!! :p:p
pop corn Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Νιώθω κάπως καλύτερα και δεν έχω όλα τα υλικά αλλά άλλη φορά μπορεί να το κάνω. Άκουσα γέλια; Φαινόταν πολύ πειστικός ο τύπος που μίλαγε. Εντάξει;
UpToDate_ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 A ρε Lucifer μια δημιουργικοτητα που την εχεις στις 4 το πρωϊ... Εχω και καιρο να μπω ootr...αντε να δουμε εαν θα σε προλαβω εστω και για λιγο αυριο...
Lucifer Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Οφείλεις. Επίσης, για να μη χαθεί στις πίσω σελίδες (ναι, είμαι σπάμμερ):
UpToDate_ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Νιώθω κάπως καλύτερα και δεν έχω όλα τα υλικά αλλά άλλη φορά μπορεί να το κάνω. Άκουσα γέλια; Φαινόταν πολύ πειστικός ο τύπος που μίλαγε. Εντάξει; Οφείλεις. Επίσης, για να μη χαθεί στις πίσω σελίδες (ναι, είμαι σπάμμερ):
slipknot Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Αυτό που κρατάει η άλλη είναι τσεκούρι; Και αν ναι, έχω μια ερώτηση. Τι ΣΚΑΤΑ κάνει ένα τσεκούρι μέσα σ' ένα σπίτι;
Achilles Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Τσεκούρι, το (ουσ.): Μέτρο καταστολής της γυναικείας πρωτοβουλίας. Χρησιμοποιείται ως επί τον πλείστον εντός της οικίας ως μέτρο εκφοβισμού. Η χρηστικότητά του είναι αναμφισβήτητη. Θεωρείται ως το πλέον σύγχρονο όπλο στα χέρια των ανδρών την σημερινή εποχή και αποτρέπει την γυναικεία μλκ στην γένεσή της. Κατά τα άλλα,καλημέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.