minarokeftes Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Παρακάλαγα 2-3 μέρες τώρα για καμια κωμωδία και με είχαν στο γράψιμο και είπα να χωθώ και εγώ μπα και μπερδευτεί κανείς και απαντήσει να ούμε...
slipknot Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Καμια δραματική??? ή στην χειρότερη καμια περιπέτεια??? για μένα? Ariel, αν την αντέξεις. Γιώργο επιμένω, αυτό το έχει δει το control room;
minarokeftes Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Ariel, αν την αντέξεις. Ποιο παλιό δώσε... ποίος θα την "σπμρώχνει" ρε συ τέτοια ταινία??? Φέτος θέλω να την δώ.... Με βλέπω να βλέπω για 4η φορά το Taking Lives......
alexzzz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Και το "Dont Let Daddy Know 8" είναι καλό...
slipknot Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Ποιο παλιό δώσε... ποίος θα την "σπμρώχνει" ρε συ τέτοια ταινία??? Φέτος θέλω να την δώ.... Με βλέπω να βλέπω για 4η φορά το Taking Lives...... Αυτό ή αυτό τότε; Το πρώτο πρέπει να αποφευχθεί όμως αν δε μπορείς με τίποτα να δεις soft σκηνές μεταξύ αντρών.
minarokeftes Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Αυτό ή αυτό τότε; Το πρώτο πρέπει να αποφευχθεί όμως αν δε μπορείς με τίποτα να δεις soft σκηνές μεταξύ αντρών. θένκ γιού!!! Το 2ο διάλεξα. Το πρώτο το είχα ξεκινήσει μια μέρα στο καράβι αλλα δεν με τράβηξε....
Lucifer Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Event Horizon. Ορίζοντας Γεγονότων. Είσαι πολύ μπροστά ρε φιλέ. Μεγάλη ταινία. Και ας έπαιζε ο Ντόκτορ Γκραντ.
slipknot Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Κανονικά αυτό θα έπρεπε να πάει στο Upcoming Movies [υποθέτω;] αλλά περίμενα εσένα για να το postάρω. Δες εδώ, αλά Δανέζικα.
elven Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Να ρωτήσω κι εγώ; Καμιά ταινία καταστροφής με εξωγήινους μπορείτε να προτείνετε; Απο αυτές που οι εξωγήινοι μας πηδάν για τα 3/4 της ταινίας και ξαφνικά αλλάζουμε στάση,όπως αυτές πχ O πόλεμος των Κόσμων Μέρα Ανεξαρτησίας Κλοβερφιλντ
alexzzz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Να ρωτήσω κι εγώ; Καμιά ταινία καταστροφής με εξωγήινους μπορείτε να προτείνετε; Απο αυτές που οι εξωγήινοι μας πηδάν για τα 3/4 της ταινίας και ξαφνικά αλλάζουμε στάση,όπως αυτές πχ O πόλεμος των Κόσμων Μέρα Ανεξαρτησίας Κλοβερφιλντ XXX Space Girls Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας
status Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 http://www.imdb.com/title/tt0287320/ Κορυφή!!!!! Και γαμώ της ταινίες...:Ρ
eSATA Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 έχετε ξεσκιστεί στις ταινίες βλέπω... πηγαίνετε και για κανα καφέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.