washcloud Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 You really need an eye doctor wash... Το έφεγγε εσύ το είδες έκαιγε;;; Ου γαρ έρχεται μόνον... no relation : έκαιγε το έμαθα εγώ ναι, εκεί γύρω στο 1365πΧ, τρισάθλιο τέρας Το λινκ served χάριν ξεστραβωτήρος
status Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ .... ο μικρούλης της φωτογραφίας ευχήθηκε στον Ελευθέριο Βενιζέλο: "Καλή επιτυχία, νονέ". το όνομα του μικρού: Κωσταντίνος Μητσοτάκης!!!!!!!
washcloud Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ .... ο μικρούλης της φωτογραφίας ευχήθηκε στον Ελευθέριο Βενιζέλο: "Καλή επιτυχία, νονέ". το όνομα του μικρού: Κωσταντίνος Μητσοτάκης!!!!!!! fixed
status Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Πέστα. Τα λέω, τα λέω αλλά σα κακαλά ντος όλοι τους ;ρ
slipknot Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ναρκωτικά ίσον θάνατος δρόμος χωρίς γυρισμό. Θέλεις να γίνεις αθάνατος και φέρνεις αφανισμό. Ναρκωτικά ίσον θάνατοοοοοοοοοοος. Δάκρυσα.
status Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Είναι πολύ ψαρωτικός τελικά όταν μιλάω στο τηλέφωνο..:Ρ
Lucifer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ναρκωτικά ίσον θάνατοςδρόμος χωρίς γυρισμό. Θέλεις να γίνεις αθάνατος και φέρνεις αφανισμό. Ναρκωτικά ίσον θάνατοοοοοοοοοοος. Δάκρυσα. ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΟΠΑΑΑΑΤΙ ΕΞΕΥΥΤΕΛΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΣΤΗ ΓΗΗΗΗ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΟΥ ΛΥΤΡΩΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙΙΙ ΤΡΕΦΕΙΣ ΧΜΧΜΧΜΧ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΗ ΠΛΗΓΗΗΗ
status Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΟΠΑΑΑΑΤΙΕΞΕΥΥΤΕΛΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΣΤΗ ΓΗΗΗΗ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΟΥ ΛΥΤΡΩΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙΙΙ ΤΡΕΦΕΙΣ Στο σώμα σου ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΗ ΠΛΗΓΗΗΗ :Ρ φιξτ λέμε :Ρ
papahlamidas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Είμαι πολύ ψαρωτικός τελικά όταν μιλάω στο τηλέφωνο..:Ρ Fixed... Όλο λάθη κάνεις τώρα τελευταία.
slipknot Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 "Ο Γιάννης πέθανε από πρέζα στην Ομόνοια τον βρήκαμε σ' ένα παγκάκι μες στην παγωνιά προσπάθησα να τον βοηθήσω μα δε μ' άκουσε στεναχωρέθηκα και έκλαψα που μ' άφησε" "ΦΟΥΝΤΑ, ΚΟΚΑ, ΠΡΕΖΑ, ΑΛΚΟΟΛ ΦΟΥΝΤΑ, ΚΟΚΑ, ΠΡΕΖΑ, ΑΛΚΟΟΛ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΗΡΕ Η ΣΟΥΖΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΕΓΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΟ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΙΝΚ ΚΟΝΓΚ ΚΙ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΑ ΤΗ ΣΟΥΖΙ, ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΘΕΛΩ ΠΙΠΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ «ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΧΩΣΟΥ ΓΙΑ Μ**ΝΙ Ή Κ*ΛΟ» ΚΑΙ ΧΩΘΗΚΑ Μ**ΝΙ ΑΑΑΑΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΟΛΟ" Στιχουργική μαεστρία
Lucifer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ο καλύτερος στίχος του πρώτου είναι "ο Χρήστος πέθανε ΜΑ η μάνα του δεν τ' άντεξε".
andreapaog328 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 σήμερα δεν ήσουνα στο λεωφορείο επάνω, σε έψαχνα αλλά έμεινα με το ipod το nano, δεν πήρα και τηλέφωνο μήπως και βρεθούμε, και κάθομαι και κλαίγομαι τέτοιος μαλάκας που'μαι.
status Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 σήμερα δεν ήσουνα στο λεωφορείο επάνω,σε έψαχνα αλλά έμεινα με το ipod το nano, δεν πήρα και τηλέφωνο μήπως και βρεθούμε, και κάθομαι και κλαίγομαι τέτοιος μαλάκας που'μαι. Όχι που δεν θα έκανες νύξη για λεωφορείο...ΧΑ! :Ρ
antonl Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Fixed for all of you... Official Off-topic user
status Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Fixed for all of you... Official Off-topic user Θέλω 2 τεμάχια..ένα ροζ για να το κάνω δώρο στον Αλέκο..κ ένα γκρι για εμένα: Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.