andreapaog328 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 έχει κανείς καμια ιδέα πόσο θα μου έρθουν 700 σελίδες φωτοτυπίες?
little loulou Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Παιδί της νύχτας.. ημουν σ ι γ ο υ ρ η πως αυτο το σποιλερ εκρυβε τραγουδι!! οταν το ανοιξα,απλα επιβεβαιωθηκα κι επιτελους σπιτι!! σημερα μαθαμε φλογερα και τις νοοοοτες... εχω αρχισει να το απολαμβανω!! καλησπερα στην κυρια απο πανω.. καλησπερα σας κυρια garnele..
andreapaog328 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 καλησπερα στην κυρια απο πανω.. καλησπερα σας κυρια garnele.. εγώ είμαι η κυρία απο πάνω?
Garnele Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα και σε σας κυρία μου. =) Και σε σας από πάνω. =ρ
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 εγώ είμαι η κυρία απο πάνω? Eσύ είσαι ο κύριος ανάμεσα στις δύο κυρίες. (#52452 & #52455)
little loulou Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 εγώ είμαι η κυρία απο πάνω? οχι,οχι..μην μπερδευεσαι και τα δυο αναφερονται στην garnele απλα εγραψα δυο φορες το καλησπερα ωστε να δωσω περισσοτερη εμφαση και να γινει κατανοητο απο τα μελη της διαδυκτιακης κοινοτητας που ονομαζεται ινσομνια η αναφορα μου στο προσωπο της garnele που απεικονιζεται σε μας μεσω ενος αβαταρ.
andreapaog328 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 οχι,οχι..μην μπερδευεσαικαι τα δυο αναφερονται στην garnele απλα εγραψα δυο φορες το καλησπερα ωστε να δωσω περισσοτερη εμφαση και να γινει κατανοητο απο τα μελη της διαδυκτιακης κοινοτητας που ονομαζεται ινσομνια η αναφορα μου στο προσωπο της garnele που απεικονιζεται σε μας μεσω ενος αβαταρ. το "και τα δυο αναφερονται στην garnele" μου φτάνει...
Lucifer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 απλα εγραψα δυο φορες το καλησπερα ωστε να δωσω περισσοτερη εμφαση και να γινει κατανοητο απο τα μελη της διαδυκτιακης κοινοτητας που ονομαζεται ινσομνια η αναφορα μου στο προσωπο της garnele που απεικονιζεται σε μας μεσω ενος αβαταρ. Η μικρή λουλού ανακάλυψε τη βότκα.
little loulou Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Eσύ είσαι ο κύριος ανάμεσα στις δύο κυρίες. (#52452 & #52455) επισης δεν ξερω αν εγινε κατανοητος ο αστεισμος του μελους antonl(παρακαλω τοπεθετηστε διαλυτικα στο "ι" της λεξεως "αστεισμος" καθως δεν ξερω να βαζω,για αποφυγη λανθασμενης αναγνωσης της λεξεως.και φυσικα δεν υπονομευω τιποτα για τις γνωσεις πανω στο λεξιλογιο μας,αλλα επειδη ανθρωποι ειμαστε μπορει λογω βιασυνης να μην διαβασετε σωστα την λεξη>καλυτερα να σας προειδοποιησω για να το προσεξετε) που ειχα μεινει? ααα..επειδη λοιπον δεν ξερω αν εγινε κατανοητος ο αστεισμος του μελους antonl,θα ηθελε να σας ενημερωσω πως το ποστ του μελους andreapaog328 βρισκετε αναμεσα στο ποστ του μελους little loulou και washcloud)οποτε εμμεσως πλην σαφως χαρακτηριζει το μελος washcloud ως κυρια κατι το οποιο θεωρω απαραδεκτο. να τονισω και παλι πως η επεξηγηση δεν γινεται με σκοπο να σας μειωσω ουτε να να αμφισβητησω την νοημοσυνη σας. ευχαριστω
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 επισης δεν ξερω αν εγινε κατανοητος ο αστεισμος του μελους antonl(παρακαλω τοπεθετηστε διαλυτικα στο "ι" της λεξεως "αστεισμος" καθως δεν ξερω να βαζω,για αποφυγη λανθασμενης αναγνωσης της λεξεως.και φυσικα δεν υπονομευω τιποτα για τις γνωσεις πανω στο λεξιλογιο μας,αλλα επειδη ανθρωποι ειμαστε μπορει λογω βιασυνης να μην διαβασετε σωστα την λεξη>καλυτερα να σας προειδοποιησω για να το προσεξετε)που ειχα μεινει? ααα..επειδη λοιπον δεν ξερω αν εγινε κατανοητος ο αστεισμος του μελους antonl,θα ηθελε να σας ενημερωσω πως το ποστ του μελους andreapaog328 βρισκετε αναμεσα στο ποστ του μελους little loulou και washcloud)οποτε εμμεσως πλην σαφως χαρακτηριζει το μελος washcloud ως κυρια κατι το οποιο θεωρω απαραδεκτο. να τονισω και παλι πως η επεξηγηση δεν γινεται με σκοπο να σας μειωσω ουτε να να αμφισβητησω την νοημοσυνη σας. ευχαριστω ...straight κι όλας
klainmaingr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Με συγχωρείς κοπελιά... έχεις τέλεια ( ο)(ο ) οταν σε είδα είχα κολλήσει και τα κοίταζα... (απάντηση στο σούζι/μάπο/ναρκωτικά=θάνατος απο προχθές) Άάάάάάχ Τράς νέβερ ντάις.... Καλησπέρες.
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 ^να κι ένας που δεν έχει πρόβλημα στάσης : είναι απλά χαρμάνης ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:09 ---------- εγώ είμαι η κυρία απο πάνω? Καλησπέρα και σε σας κυρία μου. =)Και σε σας από πάνω. =ρ Eσύ είσαι ο κύριος ανάμεσα στις δύο κυρίες. (#52452 & #52455) Βασικά αυτές είναι ανάμεσά του.. το έχω ξαναπεί, αλλά τεσπα : >http://www.youtube.com/watch?v=Y3395yeCat0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.