Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδί της νύχτας..:confused:

ημουν σ ι γ ο υ ρ η πως αυτο το σποιλερ εκρυβε τραγουδι!!:P

οταν το ανοιξα,απλα επιβεβαιωθηκα:-D

κι επιτελους σπιτι!! σημερα μαθαμε φλογερα και τις νοοοοτες...

εχω αρχισει να το απολαμβανω!!:-D

καλησπερα στην κυρια απο πανω..

καλησπερα σας κυρια garnele..B)

Δημοσ.
εγώ είμαι η κυρία απο πάνω? :rolleyes:

οχι,οχι..μην μπερδευεσαι

και τα δυο αναφερονται στην garnele

απλα εγραψα δυο φορες το καλησπερα ωστε να δωσω περισσοτερη εμφαση και να γινει κατανοητο απο τα μελη της διαδυκτιακης κοινοτητας που ονομαζεται ινσομνια η αναφορα μου στο προσωπο της garnele που απεικονιζεται σε μας μεσω ενος αβαταρ.

Δημοσ.
οχι,οχι..μην μπερδευεσαι

και τα δυο αναφερονται στην garnele

απλα εγραψα δυο φορες το καλησπερα ωστε να δωσω περισσοτερη εμφαση και να γινει κατανοητο απο τα μελη της διαδυκτιακης κοινοτητας που ονομαζεται ινσομνια η αναφορα μου στο προσωπο της garnele που απεικονιζεται σε μας μεσω ενος αβαταρ.

το "και τα δυο αναφερονται στην garnele" μου φτάνει...:lol:

Δημοσ.

Η μικρή λουλού ανακάλυψε τη βότκα.

Δημοσ.
Eσύ είσαι ο κύριος ανάμεσα στις δύο κυρίες. (#52452 & #52455)

επισης δεν ξερω αν εγινε κατανοητος ο αστεισμος του μελους antonl(παρακαλω τοπεθετηστε διαλυτικα στο "ι" της λεξεως "αστεισμος" καθως δεν ξερω να βαζω,για αποφυγη λανθασμενης αναγνωσης της λεξεως.και φυσικα δεν υπονομευω τιποτα για τις γνωσεις πανω στο λεξιλογιο μας,αλλα επειδη ανθρωποι ειμαστε μπορει λογω βιασυνης να μην διαβασετε σωστα την λεξη>καλυτερα να σας προειδοποιησω για να το προσεξετε)

που ειχα μεινει? ααα..επειδη λοιπον δεν ξερω αν εγινε κατανοητος ο αστεισμος του μελους antonl,θα ηθελε να σας ενημερωσω πως το ποστ του μελους andreapaog328 βρισκετε αναμεσα στο ποστ του μελους little loulou και washcloud)οποτε εμμεσως πλην σαφως χαρακτηριζει το μελος washcloud ως κυρια κατι το οποιο θεωρω απαραδεκτο.

να τονισω και παλι πως η επεξηγηση δεν γινεται με σκοπο να σας μειωσω ουτε να να αμφισβητησω την νοημοσυνη σας.

ευχαριστω

Δημοσ.
επισης δεν ξερω αν εγινε κατανοητος ο αστεισμος του μελους antonl(παρακαλω τοπεθετηστε διαλυτικα στο "ι" της λεξεως "αστεισμος" καθως δεν ξερω να βαζω,για αποφυγη λανθασμενης αναγνωσης της λεξεως.και φυσικα δεν υπονομευω τιποτα για τις γνωσεις πανω στο λεξιλογιο μας,αλλα επειδη ανθρωποι ειμαστε μπορει λογω βιασυνης να μην διαβασετε σωστα την λεξη>καλυτερα να σας προειδοποιησω για να το προσεξετε)

που ειχα μεινει? ααα..επειδη λοιπον δεν ξερω αν εγινε κατανοητος ο αστεισμος του μελους antonl,θα ηθελε να σας ενημερωσω πως το ποστ του μελους andreapaog328 βρισκετε αναμεσα στο ποστ του μελους little loulou και washcloud)οποτε εμμεσως πλην σαφως χαρακτηριζει το μελος washcloud ως κυρια κατι το οποιο θεωρω απαραδεκτο.

να τονισω και παλι πως η επεξηγηση δεν γινεται με σκοπο να σας μειωσω ουτε να να αμφισβητησω την νοημοσυνη σας.

ευχαριστω

...straight κι όλας

Δημοσ.

Με συγχωρείς κοπελιά... έχεις τέλεια ( ο)(ο ) οταν σε είδα είχα κολλήσει και τα κοίταζα...

(απάντηση στο σούζι/μάπο/ναρκωτικά=θάνατος απο προχθές)

Άάάάάάχ Τράς νέβερ ντάις....

Καλησπέρες.

Δημοσ.

^να κι ένας που δεν έχει πρόβλημα στάσης : είναι απλά χαρμάνης

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:09 ----------

εγώ είμαι η κυρία απο πάνω? :rolleyes:
Καλησπέρα και σε σας κυρία μου. =)

Και σε σας από πάνω. =ρ

Eσύ είσαι ο κύριος ανάμεσα στις δύο κυρίες. (#52452 & #52455)
Βασικά αυτές είναι ανάμεσά του..

:P

το έχω ξαναπεί, αλλά τεσπα :

>http://www.youtube.com/watch?v=Y3395yeCat0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...