Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
(τί σκατά, όλοι σας τεχνολογικά στο οφτόπικ σήμε-ρα; έλεΟΣΦΠ)

Kώσνε, δυστυχώς δεν ξέρω μαν - αλλά να πω ότι προσωπικά δε μου φαίνεται δυνατό αυτό που λες (να υπάρχει περιορισμός μόνο από μια παρτίδα controllers)

Απλά ρωτάω γιατί πήρα έναν ωραιότατο 1,5ΤΒ και δεν τον βλέπει...

Βασικά για να είμαι ειλικρινής, έχει φάει κόλλημα και δεν βλέπει καθόλου sata δίσκους... :cry:

Δημοσ.
γίνετε να κάνω boot XP από το usb;

ναι κάνοντας bootable ένα φλασάκι.

τσέκαρε στο tοpic για τα windows, υπάρχουν σχετικά threads εκεί (μέχρι και sticky μπορεί να έχει)

Απλά ρωτάω γιατί πήρα έναν ωραιότατο 1,5ΤΒ και δεν τον βλέπει...

Βασικά για να είμαι ειλικρινής, έχει φάει κόλλημα και δεν βλέπει καθόλου sata δίσκους... :cry:

χμμμ...too little info...

Δημοσ.
χμμμ...too little info...

Έβγαλα το sata dvdr και έβαλα στη θέση του το δίσκο (θυμόμουν ότι έχω sata καλωδιάκι σπίτι και δεν είχα και τελικά δεν πήρα) και πήγα να bootάρω, μου είπε στην αρχή ότι άλλαξε το boot sequence και μπήκα στο setup και όπως ήταν απλά έκανα save and exit και μπήκα windows (XP) όπου και βλέπει μόνο τους SCSI από όπου bootάρει κιόλας και έναν παλιό ATA 200άρι που έλεγα να πάρει πόδι... Τους 3 sata δεν τους βλέπει.... :shock:

Δημοσ.

Μετά την εγκατάσταση ενός προγράμματος σε win7 μου βγάζει σε συντόμευση στο desktop δίπλα από το εικονίδιο του και ένα σηματάκι μπλε-κίτρινο. Γιατί το κάνει αυτό;

Δημοσ.

Φρέσκια-φρέσκια!

Την τράβηξα σήμερα στη Χαλκίδα :o

28102009g.jpg

Πω σήμερα...! Έχω να διαβάσω πληροφορική για αύριο επειδή γράφω. Αααααααα!

Δημοσ.

Ρε μινάροκεφτέ εσύ έψαχνες μια μέρα γιατί δεν σου γίνονται καλά οι τιγανίτες/λουκουμάδες?, όπως θες πες τα

Δημοσ.
Ρε μινάροκεφτέ εσύ έψαχνες μια μέρα γιατί δεν σου γίνονται καλά οι τιγανίτες/λουκουμάδες?, όπως θες πες τα

NAI!!!! Αλλα μετά απο μεγάλη προσπάθεια και απο χάλασμα 2 κιλών αλεύρι κατάφερα να φτιάξω κάποιες που τρώγονται :P:p

Βάζω μια κούπα αλεύρι και μια γάλα... (θέλω να πετάξω και ένα αυγό αλλα το σκέφτομαι...)

Σήμερα θα φτιάξω μάλλον με νερό γιατί τελείωσε το γάλα!!!!!!

Δημοσ.
Μετά την εγκατάσταση ενός προγράμματος σε win7 μου βγάζει σε συντόμευση στο desktop δίπλα από το εικονίδιο του και ένα σηματάκι μπλε-κίτρινο. Γιατί το κάνει αυτό;

το γνωστό UAC:-)

Δημοσ.

Σημαίνει ότι το πρόγραμμα θα τρέξει με δικαιώματα administrator.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...