Achilles Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 8 εβδομάδες δίαιτα και -9 κιλά καταστράφηκαν όλα σε μία ρετσίνα... καλησπέρα He became a man today... That's the spirit. Σου είπα πως ζήλεψα;
alexzzz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάλι στεναχωρήθηκα... αλλά μετά την 3η κοτόπιτα μου έφυγε
minarokeftes Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Εκείνο το παλιο Manager πότε βγαίνει???
Members gsarig Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάλι στεναχωρήθηκα... αλλά μετά την 3η κοτόπιτα μου έφυγε Ε καλά, δε νομίζω να πήρες πίσω και τα 9 κιλά με τη μία... άλλωστε έχω την εντύπωση πως στις δίαιτες μια παρασπονδία επιτρέπεται που και πού. Το θέμα είναι να μην την χρησιμοποιήσεις ως δικαιολογία για να σε πάρει από κάτω και να τα παρατήσεις
alexzzz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Εκείνο το παλιο Manager πότε βγαίνει??? σήμερα υποτίθεται αλλά ρώτησα και μου είπαν ότι δεν το είδαν ακόμα... Ε καλά, δε νομίζω να πήρες πίσω και τα 9 κιλά με τη μία... άλλωστε έχω την εντύπωση πως στις δίαιτες μια παρασπονδία επιτρέπεται που και πού. Το θέμα είναι να μην την χρησιμοποιήσεις ως δικαιολογία για να σε πάρει από κάτω και να τα παρατήσεις ναι... και η διαιτολόγος μου έτσι μου είπε... 1=καμία!!
Tilemaxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 σήμερα υποτίθεται αλλά ρώτησα και μου είπαν ότι δεν το είδαν ακόμα... ναι... και η διαιτολόγος μου έτσι μου είπε... 1=καμία!! Μήπως πλάκωσες τα πατατάκια, σοκολάτες κτλ? Με αυτά παίρνεις κιλά σε χρόνο DT.
alexzzz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μήπως πλάκωσες τα πατατάκια, σοκολάτες κτλ? Με αυτά παίρνεις κιλά σε χρόνο DT. όχι ραααα... πατάκια δεν έτρωγα ποτέ. απλά με την ρετσίνα κάτι κοψίδια, κάτι σαλάτες aka θερμιδικές βόμβες με τις σάλτσες κτλ και γαμώ κοτόπιτες που κάνει το συγκεκριμένο μαγαζί... θεϊκές κοτόπιτες...
Members gsarig Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 σήμερα υποτίθεται αλλά ρώτησα και μου είπαν ότι δεν το είδαν ακόμα... ναι... και η διαιτολόγος μου έτσι μου είπε... 1=καμία!! Άρα, αν 1=καμία, έχεις ακόμα 1 - εκμεταλλεύσου το! edit: ε ναι, αν είναι να κάνεις παρασπονδία κάνε τη για κάτι που αξίζει, όχι για πατατάκια
alexzzz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Άρα, αν 1=καμία, έχεις ακόμα 1 - εκμεταλλεύσου το! χΑ! δεν το είχα σκεφτεί αυτό... απλά σήμερα δεν γίνεται... έχω σκάσει
alexzzz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 δεν νομίζω... ξέρω όμως ότι περιέχει ασβέστη
leftermann Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 όχι ραααα... πατάκια δεν έτρωγα ποτέ. απλά με την ρετσίνα κάτι κοψίδια, κάτι σαλάτες aka θερμιδικές βόμβες με τις σάλτσες κτλ και γαμώ κοτόπιτες που κάνει το συγκεκριμένο μαγαζί... θεϊκές κοτόπιτες... ποιό μαγαζί; Εκεί στον Σαν Αντρέας; Για να ξέρουμε τον Μάη που θα ξανασκάσουμε κατακει Παρεμπιπτόντως, 9 κιλά σε 8 εβδομάδες είναι πολλά, και λογικά έχεις καλές πιθανότητες να τα ξαναβάλεις με ένα τσιμπούσι. Που λέει ο λόγος...
alexzzz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 ποιό μαγαζί; Εκεί στον Σαν Αντρέας; Για να ξέρουμε τον Μάη που θα ξανασκάσουμε κατακει Παρεμπιπτόντως, 9 κιλά σε 8 εβδομάδες είναι πολλά, και λογικά έχεις καλές πιθανότητες να τα ξαναβάλεις με ένα τσιμπούσι. Που λέει ο λόγος... Στο μυρτόφυτο... "Κτήμα" λέγεται. γιατί πολλά ραααα; 1+ την εβδομάδα... κανονικά δεν είναι;
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 leftermann, άλλαξε το προτελευταίο ουσιαστικό του ποστ σου (με κανένα άκυρο συνώνυμο), γιατί τις τελευταίες μέρες (ξανα)καραδοκεί ένας γνωστός πόστης που φιξάρει απροειδοποίητα... 8 εβδομάδες δίαιτα και -9 κιλά καταστράφηκαν όλα σε μία ρετσίνα... συμπεριλαμβανομένων των -4.5 από την τρίχα;
Achilles Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Στο μυρτόφυτο... "Κτήμα" λέγεται. Delivery κατά 'δω κάνει; ποιό μαγαζί; Εκεί στον Σαν Αντρέας; Για να ξέρουμε τον Μάη που θα ξανασκάσουμε κατακει Παρεμπιπτόντως, 9 κιλά σε 8 εβδομάδες είναι πολλά, και λογικά έχεις καλές πιθανότητες να τα ξαναβάλεις με ένα τσιμπούσι. Που λέει ο λόγος... Που είσαι 'συ ωρέ; leftermann, άλλαξε το προτελευταίο ουσιαστικό του ποστ σου (με κανένα άκυρο συνώνυμο), γιατί τις τελευταίες μέρες (ξανα)καραδοκεί ένας γνωστός πόστης που φιξάρει απροειδοποίητα... Αυτόν λες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.