alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Πάρσι μου ήρθε άλλη ιδέα για το chat και τον Player... θα το κάνω το βράδυ και εσύ θα το μπετά τεσταρεις
gang Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 τι μου κ@βλ()σε να δω πόσο κάνει το S5 γαμώωωωωωωωωωω:cry:
parsifal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Πάρσι μου ήρθε άλλη ιδέα για το chat και τον Player... θα το κάνω το βράδυ και εσύ θα το μπετά τεσταρεις Για να δούμε...
gang Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 τι μεροκάματο βγάζεις; τίποτα ρε έτσι είδα.. κάβλες είχα. ούτε lada δεν μπορώ να πάρω. (προς το παρών ζω ακόμα εις βάρος των γωνιών μου και δυστηχώς δεν κάνουν καμιά χαλαρή δουλειά... ξεκολιάζονται για μένα $%^%$#&) :mad:
eSATA Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 τίποτα ρε έτσι είδα.. κάβλες είχα. ούτε lada δεν μπορώ να πάρω. (προς το παρών ζω ακόμα εις βάρος των γωνιών μου και δυστηχώς δεν κάνουν καμιά χαλαρή δουλειά... ξεκολιάζονται για μένα $%^%$#&) :mad: άσχετο: τα έχεις δει τα καινούργια Lada; εμένα πάντως μου αρέσει πολύ το Niva:mrgreen:
gang Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 άσχετο: τα έχεις δει τα καινούργια Lada; εμένα πάντως μου αρέσει πολύ το Niva:mrgreen: όχι.. αλλά ξέρω από lada είχε ένα ο πατέρας μου μέχρι το 2000 μοντέλο του 75? κάπου εκεί... δυστηχώς δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε να το κάψω λίγο..
minarokeftes Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Lada Niva = ΣΚΥΛΙ!!!! Μόνο βενζίνα να του βάζεις και τίποτα άλλο. Πάει εκεί που ούτε τάνκς δεν πάνε!!!! Άλλο θέμα που με απασχολεί ιδιαίτερα...... και θέλω καμια συμβουλή. Να κατέβω πατρίδα για Χριστούγεννα με αεροπλάνο Aegean και 24€ ή με καράβι και 22€ κατάστρομα. Μεταβλητή σε αυτό το πρόβλημα είναι οτι ΧΕΖΟΜΑΙ τα αεροπλάνο όσο δεν πάει... και ας έχω πετάξει καμια 20αριά φορές να ούμε....
eSATA Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μερικοί χέζονται με το αεροπλάνο Προσωπικά θα έπαιρνα το καράβι γιατί μου αρέσει
evabb Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Lada Niva = ΣΚΥΛΙ!!!! Μόνο βενζίνα να του βάζεις και τίποτα άλλο. Πάει εκεί που ούτε τάνκς δεν πάνε!!!! Άλλο θέμα που με απασχολεί ιδιαίτερα...... και θέλω καμια συμβουλή. Να κατέβω πατρίδα για Χριστούγεννα με αεροπλάνο Aegean και 24€ ή με καράβι και 22€ κατάστρομα. Μεταβλητή σε αυτό το πρόβλημα είναι οτι ΧΕΖΟΜΑΙ τα αεροπλάνο όσο δεν πάει... και ας έχω πετάξει καμια 20αριά φορές να ούμε.... αεροπλανο φυσικα... μηπως να αρπαξεις και καμια πνευμονια στο καταστρωμα; η να κανεις κανα δεκαημερο να φτασεις;
minarokeftes Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μερικοί χέζονται με το αεροπλάνοΠροσωπικά θα έπαιρνα το καράβι γιατί μου αρέσει Άλλη μεταβλητή... Καράβι --> 9 ώρες Αεροπλάνο ---> 20 λεπτά και εγώ έχω απορία για πιο λόγο σκιάζομαι έτσι... αφού έχω σκεφτεί να πάω σε ψυχολόγο
gang Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Πρωσοπικά θα έπερνα το αεροπλάνο γιατί βαριέμαι ελεινά τόσες ώρες στο καράβι, άσε που μπορεί να έχει σκατόκαιρο εκείνη την μέρα (Δεκέμβριος γαρ...)
minarokeftes Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μιλάμε για πτήση μισάωρου ε. 15-20 λεπτά το κάνουν έχουν κάτι καλά αεροπλάνα με 4 τουρμπίνες.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.