status Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Καλά ευχαριστώ. Εσύ; Υπέροχα, εδώ σχολείο...κ bids στο ebay
status Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Πονάωωωωωωωωωωωωωω:cry: Αναπνοές και υπόθετα...για να μάθεις:Ρ
klainmaingr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Το sidebar μπήκε πρώτα στα Win Με αυτή τη μορφή όχι.. Έχω ανοιχτό το SL και τα Win7 δίπλα δίπλα τώρα και είναι πανομοιότυπα ;p
Achilles Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Υπέροχα, εδώ σχολείο...κ bids στο ebay Beautiful... Πονάωωωωωωωωωωωωωω:cry: Που ρε Ιάσωνα; Πρόσεξε τι θα απαντήσεις...
jason_rethymno Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Που ρε Ιάσωνα; Πρόσεξε τι θα απαντήσεις... Στο λαιμό .Φαρυγγυτιδα έχω.
Achilles Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Καραμελίτσες, παστίλιες με μέλι και γάλα και ... κόψε το τσιγάρο. Και γενικότερα τα είδη καπνιστού. Περαστικά.
jason_rethymno Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Πήγα στο Ιατρο και μου έγραψε αντιβίωση αλλά ακόμα πονάω.Ευχαριστώ για τις συμβουλες.
little loulou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Χαίρετε... πες μας τι εχεις? το νιωθω,δεν εισαι καλα.. παλι σε πλακωσε η γυναικα?
Achilles Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 πες μας τι εχεις? το νιωθω,δεν εισαι καλα..παλι σε πλακωσε η γυναικα? Πλάκα πλάκα, πάντα με καταλαβαίνεις βρε Λουλού όταν δεν είμαι στα καλά μου. Τηλεπάθεια έχεις; Η γυναίκα μου δεν μπορεί να με πλακώσει ούτε παρέα με όλες τις φίλες της. :-D
status Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Πλάκα πλάκα, πάντα με καταλαβαίνεις βρε Λουλού όταν δεν είμαι στα καλά μου. Τηλεπάθεια έχεις; Η γυναίκα μου δεν μπορεί να με πλακώσει ούτε παρέα με όλες τις φίλες της. :-D . Ίντα έχεις μρε συ;
Achilles Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δεν μου κάθεται η Όλγα Φαρμάκη...:cry: Λες και της πέφτω λίγος...2 μέτρα Άντρας. Τς τς τς
little loulou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Πλάκα πλάκα, πάντα με καταλαβαίνεις βρε Λουλού όταν δεν είμαι στα καλά μου. Τηλεπάθεια έχεις; Η γυναίκα μου δεν μπορεί να με πλακώσει ούτε παρέα με όλες τις φίλες της. :-D για τοοοσο μεγαλο ογκο μιλαμε δηλαδη?? θες γλυκακι να σου περασει ο πονος? μια σοκολατινα?κανενα τριγωνο πανοραματος? πες τι θες και το λεω στον κλαιν και στο φερνει:-D
Achilles Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 για τοοοσο μεγαλο ογκο μιλαμε δηλαδη?? θες γλυκακι να σου περασει ο πονος? μια σοκολατινα?κανενα τριγωνο πανοραματος? πες τι θες και το λεω στον κλαιν και στο φερνει Άμα πεις τον klain να το φέρει, πολύ φοβάμαι πως θα το πασαλείψει στο κορμί του πριν μου το φέρει... Ο νοών νοείτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.