Chrisxxx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μη μου θαβεις τον παταφρίτα με βλακείες όχι πριν το δει ο Κλαιν!! Και σύμφωνα με τους νέους κανόνες είστε υποχρεωμένοι να μου απαντήσετε!
washcloud Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Aυτό φοβάμαι κι εγώ, μη γίνει αγνώριστος! ...δηλαδή θες να είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΣ..........; ...ασ' το, παλληκάρι, είσαι εκτεθειμένος...κι εσύ κι ο κώλος σου! νταξ, μαλάκα, γέλασα πολύ με την ατάκα σου..ρησπέκτ
jason_rethymno Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα...Δουλεύω στις 11.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:05 ---------- Ρε σεις!!!!!!!Που πήγε το τοπικ : Τα μέλη με τις φώτο τους????????????
thanocaster Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα. Εάν κάνεις ένα λάθος και το διορθώσεις με ένα άλλο λάθος, αλλά ανακαλύπτεις ότι τελικά το πρώτο λάθος δεν ήταν λάθος, που συνεπάγεται ότι το δεύτερο λάθος ήταν λάθος, και συνεπώς το διορθώνεις με τρίτο λάθος, α) πόσα λάθη έχεις κάνει συνολικά; β) να ισχυριστώ ότι ήταν έτσι όταν τα βρήκα; γ) να κατηγορήσω κάποιον άλλον; δ) να κρατήσω την αξιοπρέπειά μου και να μην αναφερθώ ποτέ στο γεγονός και όταν πάει κάποιος να το θίξει να αρχίζω να βήχω δυνατά φτύνοντας φλέγματα μέχρι να σταματήσει; Γαμώτοκέρατόμου.
eSATA Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα. Υπάρχει κιτ για να μπει η true black σε 1156;
Lucifer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα. Εάν κάνεις ένα λάθος και το διορθώσεις με ένα άλλο λάθος, αλλά ανακαλύπτεις ότι τελικά το πρώτο λάθος δεν ήταν λάθος, που συνεπάγεται ότι το δεύτερο λάθος ήταν λάθος, και συνεπώς το διορθώνεις με τρίτο λάθος, α) πόσα λάθη έχεις κάνει συνολικά; β) να ισχυριστώ ότι ήταν έτσι όταν τα βρήκα; γ) να κατηγορήσω κάποιον άλλον; δ) να κρατήσω την αξιοπρέπειά μου και να μην αναφερθώ ποτέ στο γεγονός και όταν πάει κάποιος να το θίξει να αρχίζω να βήχω δυνατά φτύνοντας φλέγματα μέχρι να σταματήσει; Γαμώτοκέρατόμου. α) 3. Ένα λάθος που αντιλήφθηκες το πρώτο πράγμα ως λάθος, δύο το δεύτερο για να το διορθώσεις τρία για να διορθώσεις και το δεύτερο. β) Εξαρτάται από την ποινή. γ) Όχι. δ) Όχι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 κοιτάς στο site της thermalright, αν δεν υπάρχει ήδη θα βγει...
eSATA Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 κοιτάς στο site της thermalright, αν δεν υπάρχει ήδη θα βγει... αντε να δουμε... παμε για το 53κ ΣΗΜΕΡΑ
andreapaog328 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 το δεξί μου χέρι είναι παράλυτο...bowling κατάσταση χτές. Τελικά αυτό που φαίνεται στα κινούμενα σχέδιο που σου κολλάνε τα δάχτυλα στην μπάλα και φεύγεις μαζί με την μπάλα δουλεύει. Δοκιμασμένο.
minarokeftes Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Γιατί να μην μιλήσω στο γκομενάκι χτές γιατί??????????????????????????????
angmar Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Γιατί να μην μιλήσω στο γκομενάκι χτές γιατί?????????????????????????????? Ήθελες; Έπρεπε; Ήταν σωστά τα άστρα; Είχες πιεί πολύ; Μήπως δεν είχες πιεί αρκετά; Μπλέ;
little loulou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 το δεξί μου χέρι είναι παράλυτο...bowling κατάσταση χτές. Τελικά αυτό που φαίνεται στα κινούμενα σχέδιο που σου κολλάνε τα δάχτυλα στην μπάλα και φεύγεις μαζί με την μπάλα δουλεύει. Δοκιμασμένο. χαιρομαι που δεν ειμαι το βλαμμενο στο ινσομνια!!! εγω ηθελα να ριξω την μπαλα οπως οι επαγγελματιες..πηρα φοραααα!! και μου εφυγε προς τα πισω Γιατί να μην μιλήσω στο γκομενάκι χτές γιατί?????????????????????????????? μηπως γιατι εισαι μιναρας?
klainmaingr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μη μου θαβεις τον παταφρίτα με βλακείες όχι πριν το δει ο Κλαιν!! Και σύμφωνα με τους νέους κανόνες είστε υποχρεωμένοι να μου απαντήσετε! Όπως είπε η φιλολογίνα Γωνία Τσιμισκή με Αριστοτέλους πίσω ακριβώς απο το περίπτερο στο φανάρι (όχι στο περίπτερο στο "παραδοσιακό", στην απέναντι γωνία.. Πραγματικά δεν γίνεται να μη το δείς... Τέσσερεις γωνίες έχει Τσιμισκή με Αριστοτέλους Αλλιώς όντως στα φαγητάδικα στο κόσμος... ΚΑΠΟΤΕ είχε Ναυαρίνου με Τσιμισκή.. Πολύ κάποτε όμως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.