Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Νissan Micraaaaa???????????Μακριάαααααααααααααααααα.Δεν μ αρεσουν τα Micra.Σαν ηλίθια μου φαινονται..

Πολυ ηλιθια αυτοκινητα... :P

Παρε evo...:devil:

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν το πιστεύω δε διώξανε την μαύρη την πατσαβούρα απο το Next Top Model,και διώξανε μια Ελληνίδα όμορφη.. Οτι να ναι..

racism1.jpg

Δημοσ.
Οταν είχα παρει το πρώτο μου μισθό, ειχα βγάλει κάποια αγαπημένα πρόσωπα για δείπνο. Δεν είχα πάρει τπτ για μένα.

Μήπως ειμαι μλκας??? :lol::P

Όχι κουμπάρε. Την καλύτερη δουλειά έκανες... Μακάρι να είχα κάνει το ίδιο. Μπράβο σου.

Αμ, εγώ ο μλκς που έδωσα τον μισό να πάρω δώρο στην δικιά μου - μελλοντική γυναίκα μου;;; Πόσο στόκος μπορεί να ήμουν ο ανίκητος...:mad:

Δημοσ.
Όχι κουμπάρε. Την καλύτερη δουλειά έκανες... Μακάρι να είχα κάνει το ίδιο. Μπράβο σου.

Αμ, εγώ ο μλκς που έδωσα τον μισό να πάρω δώρο στην δικιά μου - μελλοντική γυναίκα μου;;; Πόσο στόκος μπορεί να ήμουν ο ανίκητος...:mad:

Έλα ρε θηρίο.!

Εγώ πήγα φίλους κ γονείς για μάσες...2 μέρες άντεξαν τα λεφτά..α κ πήρα κ μιά κιθάρα.:Ρ

Δημοσ.
Μπορείς να την πάρεις ανά χείρας και να μου αφιερώσεις το: " Πόσο μλκς είσαι; "

Νομίζεις ότι επειδή την αγόρασα ότι έμαθα να παίζω κιόλας; :Ρ

Δημοσ.
χαχαχαχα χαχαχα δεν ειμαι ρατσιστης απλως δεν μου αρεσουν οι μαυρες για μοντελα

Aυτό θυμίζει λίγο "δεν είμαι ρατσιστής, αυτές είναι μαύρες", αλλά δεν πειράζει επειδή σε αγαπάμε.

:-)

Δημοσ.
...και εμένα δεν μου αρέσουν οι μαύρες - και είναι κρίμα γιατί σε μερικούς δρόμους, συνέχεια μου την πέφτουν :lol:

Πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένοι αυτοί οι δρόμοι ε;

:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...