alexis333 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Νissan Micraaaaa???????????Μακριάαααααααααααααααααα.Δεν μ αρεσουν τα Micra.Σαν ηλίθια μου φαινονται.. Πολυ ηλιθια αυτοκινητα... Παρε evo...
liopyr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δεν το πιστεύω δε διώξανε την μαύρη την πατσαβούρα απο το Next Top Model,και διώξανε μια Ελληνίδα όμορφη.. Οτι να ναι..
Achilles Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Οταν είχα παρει το πρώτο μου μισθό, ειχα βγάλει κάποια αγαπημένα πρόσωπα για δείπνο. Δεν είχα πάρει τπτ για μένα. Μήπως ειμαι μλκας??? Όχι κουμπάρε. Την καλύτερη δουλειά έκανες... Μακάρι να είχα κάνει το ίδιο. Μπράβο σου. Αμ, εγώ ο μλκς που έδωσα τον μισό να πάρω δώρο στην δικιά μου - μελλοντική γυναίκα μου;;; Πόσο στόκος μπορεί να ήμουν ο ανίκητος...
status Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Όχι κουμπάρε. Την καλύτερη δουλειά έκανες... Μακάρι να είχα κάνει το ίδιο. Μπράβο σου. Αμ, εγώ ο μλκς που έδωσα τον μισό να πάρω δώρο στην δικιά μου - μελλοντική γυναίκα μου;;; Πόσο στόκος μπορεί να ήμουν ο ανίκητος... Έλα ρε θηρίο.! Εγώ πήγα φίλους κ γονείς για μάσες...2 μέρες άντεξαν τα λεφτά..α κ πήρα κ μιά κιθάρα.:Ρ
Achilles Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 ...α κ πήρα κ μιά κιθάρα.:Ρ Μπορείς να την πάρεις ανά χείρας και να μου αφιερώσεις το: " Πόσο μλκς είσαι; "
status Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μπορείς να την πάρεις ανά χείρας και να μου αφιερώσεις το: " Πόσο μλκς είσαι; " Νομίζεις ότι επειδή την αγόρασα ότι έμαθα να παίζω κιόλας; :Ρ
jason_rethymno Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 χαχαχαχα χαχαχα δεν ειμαι ρατσιστης απλως δεν μου αρεσουν οι μαυρες για μοντελα
liopyr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 χαχαχαχα χαχαχα δεν ειμαι ρατσιστης απλως δεν μου αρεσουν οι μαυρες για μοντελα Aυτό θυμίζει λίγο "δεν είμαι ρατσιστής, αυτές είναι μαύρες", αλλά δεν πειράζει επειδή σε αγαπάμε.
eSATA Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 αν δουλεύεις και πληρώνεσαι κάθε μέρα δε μετράει σαν μισθός ε; :-p
slipknot Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Βάλε ξανά ΑΝΤ1. Οι μαύρες για ηθοποιοί σου αρέσουν;
status Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Αφήνω λίστα με μπαλάντες όποιος θέλει http://ootr.gr:8000/listen.pls ή στο γνωστό http://ootr.gr/chatim/main.html
caution Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 ...και εμένα δεν μου αρέσουν οι μαύρες - και είναι κρίμα γιατί σε μερικούς δρόμους, συνέχεια μου την πέφτουν
liopyr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 ...και εμένα δεν μου αρέσουν οι μαύρες - και είναι κρίμα γιατί σε μερικούς δρόμους, συνέχεια μου την πέφτουν Πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένοι αυτοί οι δρόμοι ε;
slipknot Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μήπως είχες βγει για λάγνο σαφάρι στην πορνοαθήνα; Μήπως είσαι ο Μαύρος Θάνατος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.