little loulou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Ορίστε, γελάνε και οι φίλοι μου... Ακόμα τα κλαίω 450€ περίπου...:cry: Που να μου κοβόταν το χέρι την ώρα που τα έδινα...:cry: ελα που μας το παιζεις και δυσκολος.. αμα δεν ηθελες,δεν θα το εκανες.. εδω ο αλλος παρακαλαει για να του τα φανε
liopyr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 γιατί τα κλαις ρε; Κοτζαμ γάμο έκανες, και την τούμπαρες μόνο με 450 ευρώ. Τσάμπα. Εκτός κι αν την τούμπαρες με φασόλια 3Α Ή κάποιοι ρόλοι έχουν αλλάξει που εγώ δεν πήρα χαμπάρι ή κάποιοι πιαστήκατε πολύ μαλάκες όμως.
Achilles Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Τι παιδιά είστε και οι δυο σας... Τς...τς...τς... Ντροπή. EDIT: Γεια σου ρε Suck-η άπαιχτε...:lol:
minarokeftes Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 NAIIIIIIIII με addare το γκομενέτο!!!! και είναι και ΑΕΚΑΡΑ!!!!!!!!!
liopyr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 AXχχ-ιλλέα, το νου σου γιατί μόλις κατέρριψα τον μύθο της υπογραφής σου!
andreapaog328 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 και αεκάρα...μια χαρά...αμα έχει και bmw...ουουουου
leftermann Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Ή κάποιοι ρόλοι έχουν αλλάξει που εγώ δεν πήρα χαμπάρι ή κάποιοι πιαστήκατε πολύ μαλάκες όμως. νομίζεις είναι εύκολο να τουμπάρεις γυναίκα (με καλό μισθό και προίκα, που να παίρνει τα παιδιά κάθε σκ στο χωριό και να σε αφήνει μόνο σου) σήμερα;
minarokeftes Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 και αεκάρα...μια χαρά...αμα έχει και bmw...ουουουου αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ :lol::lol::lol::lol:
Achilles Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 AXχχ-ιλλέα, το νου σου γιατί μόλις κατέρριψα τον μύθο της υπογραφής σου! ................. χαχαχαχαχαχαχαχ Σωστά τα λες Λευτέρη.
washcloud Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Άμα περιμένεις καλό από τον washcloud, θα γίνουν τα μαλλιά σου σαν του avatar μου μέχρι να το δεις... ...τέτοια φάση λες; μπα... κι όμως...κι όμως... Η μη αναφορά καθαριστικών ήτο απολύτως ενσυνείδητη γιατί δεν θέλω να φτιάξει η κακή εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα Το κάνει ο washcloud για εμένα ..λολ:Ρ ...επειδή ΔΕΝ είναι όπως τα είπε η Φιλολογίνα (άκου "άμα περιμένεις καλό απ' τον washcloud"), here you are bro... no need to thank me
liopyr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Λευτεράντρα, νταξ, άμα κάνεις τέτοια επένδυση - ΠΑΣΟ!
alexzzz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Υπόθεση tera δίσκοι: 2 ολόιδιοι δίσκοι στο disk managment φαίνονται ως 931,51gb ο ένας και 931,39gb ο άλλος. Και οι 2 τσεκαρίστηκαν και δεν βρέθηκε τίποτα... το ζητούμενο δεν είναι τα 120mb αλλά αν μας δείχνει κάτι τούτος ο λόξιγκας... τι λένε οι γιατροί;
alexzzz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Έχεις win7 πάνω στον ένα; Ναι, αλλά δεν είναι ο δίσκος συστήματος. Εκεί ξέρω ότι κρατάει κάτι ψιλά... σκέτος χώρος αδιαμόρφωτος είναι. edit... τώρα είδα το "πάνω στον ένα"... γκάβαξ
Φιλολογίνα Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 NAIIIIIIIII με addare το γκομενέτο!!!! και είναι και ΑΕΚΑΡΑ!!!!!!!!! Γηράσκω αεί διδασκομένη... "Γκομενέτο" όπως "βαγονέτο" να υποθέσω; ...τέτοια φάση λες; μπα... κι όμως...κι όμως... ...επειδή ΔΕΝ είναι όπως τα είπε η Φιλολογίνα (άκου "άμα περιμένεις καλό απ' τον washcloud"), here you are bro... no need to thank me Κέντησες πάλι washάκο... Αλλά όσοι σε ξέρουν στο forum, ξέρουν πολύ καλά την αλήθεια στα λόγια μου... Kι έχω και τις απαραίτητες αποδείξεις, of course...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.