minarokeftes Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν στο ρέηντιο βαράει πεντάστερα ρεμπέτικα ο εσατα και χάνετε όλοι, άμουσοι. Ασε gay με τα mac τους μόνο britney spears ακούνε και back street boys...
eSATA Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 :lol: μια μαστουρα την ημερα τον καημο τον κανει περα..
Höfdingadrapa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μόλις ανακαλύψαμε το πρώτο πούστη που χρησιμοποιεί pc...και ναι είναι πατρινός. =ρ Lucifer γαμώ ρε, εγώ είμαι ο δεύτερος. ΧΟ!
minarokeftes Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μόλις ανακαλύψαμε το πρώτο πούστη που χρησιμοποιεί pc...και ναι είναι πατρινός. =ρLucifer γαμώ ρε, εγώ είμαι ο δεύτερος. ΧΟ! Χα απο το Αίγιο είμαι!!!!
little loulou Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 ισα ρε λουσιφερετο που θα μας βγεις και αλα μπαγλαμαδετο.. δεν γινεσαι μαγκας απο την μια μερα στην αλλη.. γυρνα στα γιδια σου.
Lucifer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Τζουράς είναι μαρέ γκομενέτο βητακλασάτο κατωλιμανιώτικο απ'την απάνω σκάλα ναούμε. Τουμπεκί άμεσα τώρα, ο λουλάς ανθίζει λιβανάκια, τσσσσσσσσ.
Höfdingadrapa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=wb5TYUhO47c]Έλα απόψε στου esata να σου παίξει μπαγλαμά.[/ame] ...καλήνυχτα σας αγόρια.
little loulou Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 προσεξε ναουμε γιατι ο λουλας δεν ειναι για μαγκακια με ψευτικο μουστακακι και δερμα απο culo μωρου...ατστστστστσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.