little loulou Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Έλα που δεν σ΄άρεσε... τωρα που το σκεφτομαι..ασε.. θα φροντισει τον γιοκα σου καμια θεσσαλονικιοτισσα οπως "φροντισε" κι εσενα μια χαρα η γυναικουλα σου
leftermann Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Αχιλλέα ετοίμαζε και μερικά 450άρια για τον γιόκα
status Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ανάπτυξη λογισμικού σου λέει... Πάμε και στη Βουλγαρία και τα λοιπά Βαλκάνια λέει ...έχουμε υποστήριξη πελατών/βασανισμό συνεργατών σου λέει ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ για ελληνικές επιχειρήσεις!
parsifal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Αποχαιρετώ το μάταιο τούτο κόσμο. Ευχαριστούμε που επιλέξατε εμάς για τον ban σας!
status Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστούμε που επιλέξατε εμάς για τον ban σας! Κρίμα, κ δεν πρόλαβα να του πω ότι ακυρώθηκε το Dollhouse τελικά..;Ρ
alexzzz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 alexzzz!!! Μαμάμε και δέρνουμε! ΕΤΣ... ΕΤΣ... !!! και όχι μόνο νικάμε, παίζουμε και μπαλάρα. Ακόμα και τα αυτογκόλ που βάζουμε είναι πανέμορφα
status Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 ΕΤΣ... ΕΤΣ... !!! και όχι μόνο νικάμε, παίζουμε και μπαλάρα. Ακόμα και τα αυτογκόλ που βάζουμε είναι πανέμορφα Το αυτόγκολ ήταν για το μάτι;
alexzzz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Το αυτόγκολ ήταν για το μάτι; μπα... από 1-2 έγινε 2-2 με το αυτογκόλ... αλλά αφού δεν το πληρώσαμε κάνουμε τις πάπιες (βλ avatar) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:28 ---------- μετά από 4 νίκες όφειλα να αλλάξω και το κείμενο στην υπογραφή μου..
status Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 μπα... από 1-2 έγινε 2-2 με το αυτογκόλ... αλλά αφού δεν το πληρώσαμε κάνουμε τις πάπιες (βλ avatar) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:28 ---------- μετά από 4 νίκες όφειλα να αλλάξω και το κείμενο στην υπογραφή μου.. Κάπου, κάποτε είχαμε πέοιπαλ ντονάσιονς...τα βγάλατε;
alexzzz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 δεν είχαμε ρααααα... το είχα σκεφτεί όμως. Μετά σκέφτηκα ότι οι εδώ κοντά μου ούτε στο site δεν ξέρουν να μπαίνουν καλά καλά και το άφησα ... τι το ψάχνεις ρε κομπάρε το ντονάτιον;;;; εεεεεε;;;;
status Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 δεν είχαμε ρααααα... το είχα σκεφτεί όμως. Μετά σκέφτηκα ότι οι εδώ κοντά μου ούτε στο site δεν ξέρουν να μπαίνουν καλά καλά και το άφησα ... τι το ψάχνεις ρε κομπάρε το ντονάτιον;;;; εεεεεε;;;; Γύρευε την δουλειά σου εσύ. (κάν δουλειά σου:Ρ) έτσι θέλω να δω πως δείχνει με το θέμα που έχεις στη σελίδα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.