alexzzz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Τώρα που το λες θα το δοκιμάσω... θα βάλω και ότι γίνει.
status Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Τώρα που το λες θα το δοκιμάσω... θα βάλω και ότι γίνει. Έχεις που μου! :Ρ
firewalker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Στην διαφήμιση του Ο.Τ.Ε. ο τύπος λέει ο «router απαντά στο ping και μάλιστα με χαμηλό snr 8 db». Το χαμηλό το λέει σαν κάτι καλό; Ο teo63x γιατί πήγε για μπάνιο;
washcloud Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Αποχαιρετώ το μάταιο τούτο κόσμο. ...τελευταία το ινσομνια όλο και φέρνει σε Μόντυ Πάιθονς...
alexzzz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 ότι και να είναι fire το λέει με τόσο λάγνα φωνή που είναι σίγουρα καλό...
firewalker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 ότι και να είναι fire το λέει με τόσο λάγνα φωνή που είναι σίγουρα καλό... Α ρε alexzzz! Μες το μυαλό μου είσαι! Και εγώ τόσες φορές που την είχα δει στο πως τα λέει είχα σταθεί και όχι στο τι λέει...
Φιλολογίνα Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 γιουχου!!!!μολις τελειωσε η πρωτη μου μερα στο παιδικο σταθμο!!τι χαρα..τι χαρα!!! παιξαμε..καθομουν και χορευα μονη και τα παιδακια με κοιτουσαν.. σημερα ταισα τα μικρα παιδακια φρουτοκρεμα και μακαρονια με κιμα. τους αλλαξα παααανα..μια γλυκα ητανε! κι ολη την ωρα ερχοντουσαν στην αγκαλια μου αν και εκει που παιζαμε πατησα δυο μωρακια καταλαθος.. ειναι τοσο μικροσκοπικα! αχιλλεα..σε δυο χρονακια θα μπορω ανετοτατα να φροντιζω και τον υιο σου Γι' αυτό μ' αρέσει το Insomnia... Μου φτιάχνει τη διάθεση. Ας πούμε, με το παραπάνω post: Α) χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα τέτοιες γυναίκες στον κόσμο που είναι ιδανικές για να γίνουν μητέρες και Β) (λόγω του Α) χαίρομαι γιατί δεν χρειάζεται να γίνω εγώ Kαλησπέρα σας. Υ.Γ. Mikri loulou, τα πρώτα 3 χρόνια είναι δύσκολα(μην ακούς τις λοιπές μλκς...)...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 παιδικός σταθμός "Ο Ηρώδης"... ζω για την μέρα που θα δω κάτι τέτοιο...
status Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 παιδικός σταθμός "Ο Ηρώδης"... ζω για την μέρα που θα δω κάτι τέτοιο... Ο πλέον παρεξηγημένος άνθρωπος στην ιστορία..! Αυτός και ο Νέρων! :Ρ
alexzzz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 παιδικός σταθμός "Ο Ηρώδης"... ζω για την μέρα που θα δω κάτι τέτοιο... έχω κάτι γειτονάκια να γράψω εκεί... και ένα μήνα δώρο
pappous_soulis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=614033
washcloud Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=614033 pappoulh, όσο εσύ την πάλευες με τα 7, έχανες πράμματα εδώ...
Vatos_locos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Γιατί ρε συ;Φαντάζομαι πως μετά το φαγητό απλώς θα τα κάνεις μαζεμένα Κρατάω ακόμα και έφαγα κιόλας είμαι πολύ συγκινημένος με τον εαυτό μου
alexzzz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 μέρα, εβδομάδα, μήνας, χρόνος... ημερήσιο, εβδομαδιαίο, μηνιαίο ..... μετά;;; βοηθήστε τον πόντιο που κόλλησε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.