Achilles Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 ...Ούτε γκόμενα, ούτε αυτοκίνητο........ Αντίο κόσμε!! Μπορείς πάντα να πάρεις ένα mac... Αν και δεν το συνιστώ. Για μένα, τράβα πέθανε καλύτερα.
alexzzz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Πληρωμές σε είδος δέχεστε; όχι αλλά δίνουμε ρέστα σε κουραμπιέδες...
Achilles Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 όχι αλλά δίνουμε ρέστα σε κουραμπιέδες... Ρέστα από αυτό ΤΩΡΑ.
BadBoy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Τι σκατά είναι αυτό το μαύρο με πορτοκαλί θέμα; Είχα κάποιες μέρες να μπω και είδα αυτό. Ξέρει κανείς anon τι παίχτηκε;
little loulou Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Πληρωμές σε είδος δέχεστε; τα ζηταει ο culos σου βλεπω ... Για μένα, τράβα πέθανε καλύτερα. χοχοχο..κοιτα ποιος μιλαει.εδω εσυ εισαι παντρεμενος βρε.. ... ποιος θα ερθει μαζι μου στη beyonce? i`m a single lady..i`m a single lady..
Achilles Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 ...χοχοχο..κοιτα ποιος μιλαει.εδω εσυ εισαι παντρεμενος βρε.. Ήταν μια κακιά στιγμή της ζωής μου, όταν ήμουν νέος και άμυαλος...:cry:
little loulou Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ήταν μια κακιά στιγμή της ζωής μου, όταν ήμουν νέος και άμυαλος...:cry: κι εγω ειμαι νεα και αμυαλη αλλα με ειδες να παντρευομαι?εε?εεε?εεε?
minarokeftes Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 κι εγω ειμαι νεα και αμυαλη αλλα με ειδες να παντρευομαι?εε?εεε?εεε? Κάποιο κορόιδο θα βρεθεί να σου κάνει το τραπέζι με τον πρώτο του μισθό.... :devil:
Achilles Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Εσείς το έχετε στο αίμα σας τον γάμο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:20 ---------- Κάποιο κορόιδο θα βρεθεί να σου κάνει το τραπέζι με τον πρώτο του μισθό.... :devil: Τι μινάρας είσαι... Δεν σας ξαναλέω τίποτα για τα προσωπικά μου.
little loulou Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Εσείς το έχετε στο αίμα σας τον γάμο. χοχοχο..ποσο λιγο μας ξερεις..
Achilles Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 χοχοχο..ποσο λιγο μας ξερεις.. Σε 2-3 χρόνια που θα ψάχνεσαι να τυλίξεις κάποιον.....μην πεις ότι δεν στο είπα. Βρε συ, τι γαμο-κουβέντα ανοίγεις βραδιάτικα;
little loulou Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Σε 2-3 χρόνια που θα ψάχνεσαι να τυλίξεις κάποιον.....μην πεις ότι δεν στο είπα. Βρε συ, τι γαμο-κουβέντα ανοίγεις βραδιάτικα; εσυ καθεσαι και απαντας στις βλακειες που γραφω σαν μ@λ@κας:p χαρη σου κανω που σου δινω και σημασια!χμ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.