evabb Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 εσυ καθεσαι και απαντας στις βλακειες που γραφω σαν μ@λ@κας:p χαρη σου κανω που σου δινω και σημασια!χμ! λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ:lol: μιλαμε αυτο ειναι +1000000000000 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:54 ---------- Too young, too stupid... ασε παπουλη στην ειπε δεν το σωζεις με τπτ
andreapaog328 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 τον άκουσε κανένας κοντά σε εμένα τον σεισμό? μικρός ε... εδιτ: νατος...
Höfdingadrapa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Γκρουπάκι στο φατσοβιβλίο. ''Και 'γω όταν ήμουν στο δημοτικό φύτευα φακές σε κεσεδάκι από γιαούρτι''.
Members gsarig Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Γκρουπάκι στο φατσοβιβλίο.''Και 'γω όταν ήμουν στο δημοτικό φύτευα φακές σε κεσεδάκι από γιαούρτι''. τί μου θύμισες... νομίζω μάλιστα πως τις φυτεύαμε πάνω σε βαμβάκι (αλλά δεν παίρνω και όρκο γιατί έχει περάσει ολόκληρος αιώνας από τότε και το αλτσχάιμερ προχωράει αμείλικτο... )
Höfdingadrapa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Nαι σε βαμβάκι. Απορώ τι άλλη μαλακία θα σκεφτούν. ''Έκραζα και 'γω το κοριτσάκι με τα γυαλιά που έγραφε στο πίνακα με τη μουτσούνα κολλημένη πάνω του."
eSATA Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Βρήκα αυτή να ούμε και λέω να την τσιμπήσω... http://www.yoox.com/item.asp?tskay=361A2971&cod10=37161019QD&sts=&dept= ρε μαλάκα αυτή δεν είναι γυναικεία;
Höfdingadrapa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Φορέστε εδώ να γουστάρετε ρε. Τη παρήγγειλα σήμερα με κάτι σιντάκια. =ρ
minarokeftes Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 ρε μαλάκα αυτή δεν είναι γυναικεία; Όχι ρε είναι για τους τρέντιδες.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:27 ---------- τον άκουσε κανένας κοντά σε εμένα τον σεισμό? μικρός ε... εδιτ: νατος... Ναί μωρη πατρίδα γνωστή και στο ίντερνετ!!!!
Members gsarig Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Nαι σε βαμβάκι.Απορώ τι άλλη μαλακία θα σκεφτούν. ''Έκραζα και 'γω το κοριτσάκι με τα γυαλιά που έγραφε στο πίνακα με τη μουτσούνα κολλημένη πάνω του." «Προσπάθησα κι εγώ μάταια να μάθω απέξω το "Πιστεύω"» (άλλη μια ιστορία που με έχει σημαδέψει... - ο δάσκαλος με έβαλε να το γράψω 20 φορές, πάλι δεν το έμαθα, ώσπου στο τέλος εγκατέλειψε)
status Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 «Προσπάθησα κι εγώ μάταια να μάθω απέξω το "Πιστεύω"» (άλλη μια ιστορία που με έχει σημαδέψει... - ο δάσκαλος με έβαλε να το γράψω 20 φορές, πάλι δεν το έμαθα, ώσπου στο τέλος εγκατέλειψε) Τουλάχιστον έμαθες να γράφεις :Ρ
afentiko7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 αυτή η ταινία είναι του στυλ, γνωρίζω μια κοπέλα, ερωτευόμαστε, μετά τα χαλάμε, μετα από 10 χρόνια συναντιόμαστε και παντρευόμαστε?
minarokeftes Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 αυτή η ταινία είναι του στυλ, γνωρίζω μια κοπέλα, ερωτευόμαστε, μετά τα χαλάμε, μετα από 10 χρόνια συναντιόμαστε και παντρευόμαστε? Βασικά όχι... αυτή η ταινία είναι του στυλ, γνωρίζω μια κοπέλα, ερωτευόμαστε, μετά τα χαλάμε, μετα από 10 χρόνια συναντιόμαστε και παντρευόμαστε και κάνουμε 2 παιδιά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 spoilers god damn it... γιατί πρέπει να λέμε τα αυτονόητα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.