washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 ναι, σαφώς, μα το είπα άλλωστε : είναι "ανώτερος" (ψήνει ελληνικό με όσες φουσκάλες θες δεξί, Ctrl+F+<αριθμό φουσκάλων> ) απλά το μενού του -ως σύνολο οπτικό- σε κάνει να σκέφτεσαι "ρε τί ήθελα και ξεκόλλησα απ το pacman;" - μέχρι έστω να συνηθίσεις σε κάποια στάνταρντ σορτκατς/χειρισμούς Κατά τ' άλλα, μέχρι και subs-editor (KAI subs-online-finder) έχει ο σκασμένος (και πόσα άλλα)
little loulou Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 βρηκα το αλλο μου μισοοοο!!!!:-D ειναι το ιδιο εξυπνη με μενα,το ιδιο ομορφη,το ιδιο αστεια και το κυριοτερο?? πιανει την κουβεντα με οποιον βρει στον ηλεκτρικοοο!!!!:-D μα δεν ειναι τελεια?????????????? επισης γραφτηκα στον ωκεανο!!!σημερα ηταν η πρωτη μου μερα στον ομιλο!! εξω εβρεχε και βρεχει τρελα κι εγω κολουμπουσα στην κλειστη πισινα του οακα! γουσταρω απιστευτα βροχη και κρυο!! ζητω η κολυμβηση!!!ζητωωω!!!ζητωωω!!!:-D
elven Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Αν είναι και το ίδιο μετριόφρων μιλάμε για τρελή ομοιότητα
parsifal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 βρηκα το αλλο μου μισοοοο!!!!:-D ειναι το ιδιο εξυπνη με μενα,το ιδιο ομορφη,το ιδιο αστεια και το κυριοτερο?? πιανει την κουβεντα με οποιον βρει στον ηλεκτρικοοο!!!!:-D μα δεν ειναι τελεια?????????????? επισης γραφτηκα στον ωκεανο!!!σημερα ηταν η πρωτη μου μερα στον ομιλο!! εξω εβρεχε και βρεχει τρελα κι εγω κολουμπουσα στην κλειστη πισινα του οακα! γουσταρω απιστευτα βροχη και κρυο!! ζητω η κολυμβηση!!!ζητωωω!!!ζητωωω!!!:-D Υπεργλυκαιμικό επεισόδιο... ;
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μπροστά απο καθρέφτη θα ήταν! λες να τα έλεγε στο τζάμι του βαγονιού;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 i rofled hard you fucking bastards έχουμε επιτέλους φθινόπωρο αυτή την χρονιά ή κάνω λάθος? βροχές FTW!
little loulou Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 λες να τα έλεγε στο τζάμι του βαγονιού; χαχαχα!οχι βρε! δηλαδη..δεν μπορω να σας το περιγραψω..μιλαμε για τρελη ομοιοτητα! δεν συναντας συχνα ανθρωπους που να ειναι και κουκλακια και να αυτοσαρκαζονται και να δεχονται οτι καυστικο σχολιο-μπηχτη του πεις. κι ομως ειναι πραγματικοτητα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:48 ---------- ααα!!και με καλεσε και σπιτι της για καφε ποοολυ ευγενικο κοριτσακι και αρκετα τρελουτσικο.σαν να ακουω τον εαυτο μου..
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Χάρη, έχεις χωράφια ρε; Άσε και μας !@#$!@^% ο κωλόκαιρος..... loulouki, απελθέτω απ' εμού, το βαγόνιον τούτο : εγώ απλά χρωμάτισα το σχόλιο του ANHLIKOS... ρε ψωνιστάν, κάθε τρεις και λίγο να τονίζεις ότι ήταν ΚΟΥΚΛΑΚΙ; Έλετοστ, το καταλάβαμε, είσαι μια κούκλα και 3/4 ΕΕΕ και μισή
slipknot Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν, οι δρόμοι εδώ στα Πετράλωνα έχουν μια ιδιαιτερότητα. Είναι θεόστραβοι, κάθε φορά που βρέχει κατεβαίνουν ποτάμια. Η αίσθηση όμως του να βγαίνεις με τα timberland και να πατάς μέσα στα ρυάκια την ώρα που ο άλλος έχει βραχεί μέχρι τον αστράγαλο είναι θεσπέσια. Τίποτα δε μπορεί να με σταματήσει, είμαι άτρωτος. Είμαι ο terminraintor.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 όχι δεν έχω χωράφια αλλά έχω βαρεθεί την πολύ λιακάδα, κατά βάθος θέλω Λονδίνο
little loulou Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 ρε ψωνιστάν, κάθε τρεις και λίγο να τονίζεις ότι ήταν ΚΟΥΚΛΑΚΙ; Έλετοστ, το καταλάβαμε, είσαι μια κούκλα και 3/4 ΕΕΕ και μισή ΕΕΕ? τα δυο τα επιασα.. ΕΞΥΠΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ το αλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.