jason_rethymno Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Του χρόνου τον Σεπτέμβριο θα πάω στο Μόναχο οδικός.Με το καινούργιο μου Chevrolet Matiz..Μαζί με έναν φίλο μου.
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 μέχρι του χρόνου τον Σεπτέμβρη, ποιός ζει-ποιός μπανάρεται......
antonl Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Αυτό είναι που λένε ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε.
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 To Κit, το έτρωγα. Αλλά "Γιάννη", πάει πολύ. Nα το βγάλει Λεωνίδα (απ' τον ζωγράφο), να το καταλάβω
jason_rethymno Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Θα πάω από Χανιά στον Πειραιά με πλοίο και μετά απο Πειραιά στην Ηγουμενίτσα που είναι 700χμ θα πάω οδικός και μετά όταν φτάσω Ηγουμενίτσα θα πάρω το πλοίο για Ιταλία στην Βενετία. Και απο την Βενετία ως το Μόναχο είναι 548χμ οδικός. Οι Βενζίνες τις υπολόγισα και βγαίνουν γυρω στα 250 € . Τα εισητήρια τώρα δε ξέρω πόσο θα είναι με 1 αυτοκίνητο και δυο άτομα ξέρει κανείς?
Achilles Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Θα πάω από Χανιά στον Πειραιά με πλοίο και μετά απο Πειραιά στην Ηγουμενίτσα που είναι 700χμ θα πάω οδικός και μετά όταν φτάσω Ηγουμενίτσα θα πάρω το πλοίο για Ιταλία στην Βενετία.Και απο την Βενετία ως το Μόναχο είναι 306χμ οδικός. Οι Βενζίνες τις υπολόγισα και βγαίνουν γυρω στα 175 € . Τα εισητήρια τώρα δε ξέρω πόσο θα είναι με 1 αυτοκίνητο και δυο άτομα ξέρει κανείς? 306 χλμ; Για ξαναδές το...
alexzzz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 γιατί ρε Ακίλις... Η Βενετία δίπλα στα σύνορα με την Αυστρία είναι... και το Μόναχο το ίδιο αλλά από την άλλη πλευρά. Δεν πρέπει να είναι παραπάνω.
jason_rethymno Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 306 χλμ; Για ξαναδές το... Ναι δίκιο έχεις 548χμ είναι.
Achilles Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ναι δίκιο έχεις 548χμ είναι. Περίπου. Εξαρτάται και ποιους δρόμους θα ακολουθήσεις. Αλλά από εθνικό δίκτυο περίπου 500 χλμ είναι. Πες το και στον πόντιο που αμέσως να με αμφισβητήσει...
alexzzz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Πες το και στον πόντιο που αμέσως να με αμφισβητήσει... ε, λέω culo γερος είναι... χαμένα θα τα έχει
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 jason, αν πάντως είναι να πας, καλύτερα να πας οδικώς, για να είμαστε εντάξει κι από γραμματολογικής απόψεως
Achilles Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 ε, λέω culo γερος είναι... χαμένα θα τα έχει Σε έχω για πρωινό ... jason, αν πάντως είναι να πας, καλύτερα να πας οδικώς, για να είμαστε εντάξει κι από γραμματολογικής απόψεως Είπα και 'γω. Κανείς δεν το πρόσεξε;
elven Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 jason έχεις κανονίσει τπτ για την Καθαρά Δευτέρα του 2012; Γιατί λέμε να κατέβουμε Κρήτη
d3m0n Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Χα απο το Αίγιο είμαι!!!! Έλα ρε πατριώτη και εγώ από εκεί είμαι αλλά μένω αθήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.