Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
jason έχεις κανονίσει τπτ για την Καθαρά Δευτέρα του 2012;

Γιατί λέμε να κατέβουμε Κρήτη :P

Μην πας τοτε ρε, εχουμε κανονίσει.

Δεν εχεις ακούσει τπτ για καταστροφή του κόσμου? :confused:

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έφερε ένας φίλος ένα λαπιτόπι στο οποίο είναι χαλασμένο το κουμπί που ανοίγει το wifi... έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Το πλήκτρο έχει χαλάσει ή του αποκάτου;

Μην πας τοτε ρε, εχουμε κανονίσει.

Δεν εχεις ακούσει τπτ για καταστροφή του κόσμου? :confused:

Αααα δεν ξέρω άμα θα μαι δω,αλλά και να μην είμαι θα το δω cinema μάλλον :P

Δημοσ.
Πες του να σου φέρει άλλο που να έχει wifi...

τι μα'ακας :lol:

Το πλήκτρο έχει χαλάσει ή του αποκάτου;

έχει ξεχωριστό κουμπί το οποίο δεν δουλεύει.

Δημοσ.

Ναι βρε παιδίμ,αν πάρεις ένα μαχαιράκι ή κάτι μυτερό τες παντων μπορείς να το πατήσεις;

Όχι με το πλήκτρο,δεν ξέρω πως να το πω,με το μαχαίρι να πατήσεις εκεί που πατάει το πλήκτρο(κάτω απο το πλήκτρο).

Αλλιώς ανοιξε το

Δημοσ.

alexzzz, αρχικά πρέπει να δεις αν το κουμπί παράγει κάποιο event (acpi μάλλον) και απλά αγνοείται (οπότε δεν φταίει το κουμπί).

Στο Linux τέτοια κουμπιά σε μερικά laptop δεν κάνουν τίποτε. Ακόμη και στο off να είναι η κάρτα δουλεύει κανονικά. Οπότε θα υπάρχει κάποιος τρόπος να ενεργοποιηθεί (device manager ίσως). Το κουμπί (συνήθως) παράγει κάποιο event και το λειτουργικό απενεργοποιεί την κάρτα.

Η άλλη λύση είναι το καθάρισμα με κάποιο κατάλληλο spray που δεν αφήνει υπολλήματα (χωρίς λιπαρές ουσίες).

Τέλος το ανοίγεις και βλέπεις τι φταίει.

Δημοσ.
Έφερε ένας φίλος ένα λαπιτόπι στο οποίο είναι χαλασμένο το κουμπί που ανοίγει το wifi... έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω;

Βάλ του ένα άλλο

Ναι, καλά κατάλαβες.

baz-big-peach.jpg

Δημοσ.

Άμα στο δωσε να το φτιάξεις τότε το ανοίγεις το λαπιτοπι στα δυο και βλέπεις αν δουλεύει το κουμπί ή αν απλά δεν υπάρχει επαφή με το πλήκτρο.

Αν δεν υπάρχει απλά επαφή με το πλήκτρο τότε βάλε ένα χαρτάκι για να πιάνει :P

Δημοσ.

όχι fire είχε το πρόβλημα αλλά ήθελε και φορματ. οπότε πρώτα έκανα φορματ και μετά ασχολήθηκα με το θέμα του κουμπιού.

αντόν... κιλ γιου

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:23 ----------

ελβεν λες, ε? αντε ας κάνω εγχείρηση

Δημοσ.

Κιοφτέ δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ σήμερα θα δω αυτό.

Μόλις κυκλοφόρησε...:o

Welcome to my new DVD, Duel – it’s all about challenges and some big questions. Which car makes the most smoke while going sideways – a Lamborghini Murcielago SuperVeloce or a Vauxhall VXR8 Bathurst S? What is best at drifting? – the Jaguar XKR, the Lotus Evora, Audi’s R8 V10 or BMW’s M3? To find out, I globe-trot from sun-drenched Spain to Silverstone via Oxfordshire and Swindon.

There is serious science too. Can The Stig drift a car while wearing wellies? Can I corner in flippers? Can Formula One ace Anthony Davidson slide a car – in ice skates? Who is the best at off road driving? – Newswoman Kate Silverton, rugby’s Matt Dawson, singer Ronan Keating – or me? Which is fastest – a car or a man? Find out as the Aston Martin v12 Vantage sprints against flying rugby winger Tom Varndell in a 100 metre drag race and much much more.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...