jason_rethymno Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 χαχαχα αστειάκια..Οχι στην πλειοψηφία έχω πάει με αεροπλάνο.Μια φορά μονο με αμάξι το 1999.(ένα Fiat punto του 96 μοντελο)και μία με τρένο+καραβι.
ANHLIKOS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Να σας πω την αλήθεια, παίζουν 2 από τις 3 ομάδες που δεν αντέχω! Η άλλη είναι Λίβερπουλ.
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μια φορά μονο με αμάξι το 1999.(ένα Fiat punto του 96 μοντελο) ...και τώρα πουν' το;
eSATA Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ρε συ jason πάρε το [email protected] δε σιέτε το matiz...
jason_rethymno Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 ...και τώρα πουν' το; Ακόμα το χω το punto.Αλλά από τον Απριλη του '10 θα αντικαταθιστεί από το καινούργιο chevrolet matiz. Ρε συ jason πάρε το [email protected] δε σιέτε το matiz... Πόσο κάνει αυτό?
alexzzz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 ρουφάει η Μίλαν. Χαίρομαι. xo xo xo...θα ήθελες
Members gsarig Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 ο πεινασμένος διαζευγμένες ονιερεύεται φάση; μλκ, καλό φορουμοπαιδί είσαι και σε πάω, αλλά ΤΙ άθλιες ταινίες πας και βλέπεις γαμωτ ε καλά, το ότι την είδα δε σημαίνει ότι είναι και στις αγαπημένες μου (σε στιγμάτισε το δείπνο ηλιθίων βλέπω )
eSATA Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Πόσο κάνει αυτό? γαμάτο ψάξιμο έκανες βλέπω.. ctrl+ροδελιτσα δυο τακ πανω αλλα τεσπα τωρα τι να σου λεω εγω...οταν ερθει η ωρα να παρεις αμαξι ανοιξε ενα thread σε καποιο εξιδικευμενο φορουμ να ακουσεις γνωμες...
jason_rethymno Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 9000€ κανει ρε το ΚΑ Εγω ψάχνω το πολύ μεχρι 7500€
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 (σε στιγμάτισε το δείπνο ηλιθίων βλέπω ) ναι και είχα χαρεί τόσο όταν με είχαν καλέσει να τη δω.... βασικά άσε τα Achillis!τικα, δεν είναι μόνο το "δείπνο" - σα να σε πήρε το μάτι μου και στο thread του άντικράιστ
Members gsarig Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 (σε στιγμάτισε το δείπνο ηλιθίων βλέπω ) ναι και είχα χαρεί τόσο όταν με είχαν καλέσει να τη δω.... βασικά άσε τα Achillis!tika' date=' δεν είναι μόνο το "δείπνο" - σα να σε πήρε το μάτι μου και στο thread του άντικράιστ [/quote'] α ναι, πέρασα κι από κει... εντάξει, δεν τη βρήκα κακή τη συγκεκριμένη, αλλά δεν με ενθουσίασε κιόλας
jason_rethymno Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 γαμάτο ψάξιμο έκανες βλέπω.. ctrl+ροδελιτσα δυο τακ πανω αλλα τεσπα τωρα τι να σου λεω εγω...οταν ερθει η ωρα να παρεις αμαξι ανοιξε ενα thread σε καποιο εξιδικευμενο φορουμ να ακουσεις γνωμες... 6950 € το βρηκα το matiz εγω πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.