minarokeftes Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Πο απο τις χειρότερες μου μέρες σήμερα!!! ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Μιλάμε ευτυχώς που δεν αυτοκτόνησα.... 3 ώρες χωρίς ρεύμα να βρέχει τον culo του και να έχει τελειώσει μπαταρία απο laptop-iphone-N95 Κοπάναγα το κεφάλι μου στον τοίχο μέχρι να έρθει το ρεύμα κυριολεκτικά!!! :confused: ΠΟΟΟΟΟΟΟΟ Τα έχω παίξει..... μόνος στο παλιο δυάρι!!! πούτα Χίο γαμώ!!!!!!!!!!!!
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 α ναι, πέρασα κι από κει... εντάξει, δεν τη βρήκα κακή τη συγκεκριμένη, αλλά δεν με ενθουσίασε κιόλας λίγο θα πας θα το χαλάς, και λίγο θα το σώσεις - είσαι μεγάλος μπαγλαμάς, σε πάω κι ας ειν' με...δόσεις
minarokeftes Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Επειδή δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το βάλω το βίντεο, δείτε αυτό!!! http://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_5604.html
status Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Επειδή δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το βάλω το βίντεο, δείτε αυτό!!!http://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_5604.html Ε, ρε Μαλβίνα αθάνατη!
elven Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 zune zune zune zuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnneeeeeeeee
klainmaingr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 http://www.codeweavers.com/compatibility/browse/name/?app_id=2576 Κατέβασα το χαζοzune αλλα τώρα είδαι οτι το blakοcrossover θέλει $$... Ψάχνω crack whores ας we speak.. Μέχρι τότε διάβαζε το known not to work και θυμήσου την φωτό του mickey θοδωράκη που ανέβηκε σήμερα στο /b/ μαζί με R.I.P. I lol'd. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:42 ---------- Δεν ξεκινάει με τίποτα ο χείμαρρος... Έχει απόλυτη ησυχία στο σπίτι και νομίζω οτι ακούω τον ήχο σύνδεσης 56κ μόντεμ εδώ και ώρα απο το ρούτερ..... Υπάρχει κάποια λογική σε αυτό ή παίζει paranormal activity around? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:43 ---------- κ-κ-κ-κ-κ-κ-κομπο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:44 ---------- Χτίζοντας με ασιοδοξία το μέλλον. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:45 ---------- /////////////////////Χρυσά Θεμέλια\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:46 ---------- \\\\\\\\\\\\\\\\m//////////// Η αριστερά πάνω προς δεξιά κάτω slashes έχουν μικρότερα κενά απο τις άλλες που είναι αριστερά κάτω προς δεξιά πάνω... Bugs anyone? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:50 ---------- Δεν λειτουργεί... Πέη ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:52 ---------- Φάκ γιου ντόλφινς. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:53 ---------- #53584 γκέτ!!! Το κρόσόβερ τον ήπιε
elven Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ωραία αν και απο τα τελευταία δεν πήρα πρέφα κατάλαβα ότι δεν. Κρίμα,πάντως μην macαρεις ,μιλάμε για τον καλύτερο Player που κυκλοφορεί σε mac,windows,linux,solaris,amiga,sega,mega,star,alter,καθημεριν,η,sportday και δεν συμαζεύεται . Ευχαριστώ πάντως για τον κόπο ρε
caution Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 ( στο θέατρο πάντα μου άρεσαν οι μονόλογοι ) Go go klainmaingr
klainmaingr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Wow!! Κρίμα! Θα έπαιζε τέλεια το youtube μου... Δεν κατεβάζω μουσική εδώ και ΠΑΡΑ πολύ καιρό... YT ιζ δε σίτ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ Τ&S (greek hiphop pun intended).
elven Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ειρωνεία,ειρωνεία; Με το YouTube αναρωτιόμουν. Κατεβάζω βίντεο απο κει και είμαι εντελώς νόμιμος Το κάνω mp3,μεταμορφώνομαι σε παράνομος; ήρθε η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα,bed time zzZZZZZZZZzzzzZZZZzzzZzZz
status Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Τι έγινε ρε κλάϊν, μονόπρακτο το έκανες;:Ρ Μέρες παίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.