caution Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 2 από τους 3 στόχους της ημέρας "σκάσαν" fail, underachiever mayhem
antonl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Τι επιπέδου ήταν; i) Να λύσω το οικονομικό πρόβλημα της ζωής μου. ii) Να με παρενοχλήσει σεξουαλικά η Jolie. iii)Να κάνω το #54000 post στο offtopic. Πολύ ησυχία σήμερα. Ο πόντιος απολύθηκε ή αρρώστησε βαριά;
alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Πολύ ησυχία σήμερα. Ο πόντιος απολύθηκε ή αρρώστησε βαριά; πόντιος εδώ!!! τίποτα από τα 2... απλή βαρεμάρα έκανα μια εξυπηρέτα και μου δόκανε 2 προφιτερόλια... ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΜΟΥ... τα έδωσα παρακάτω
alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 αν σου πω ότι αυτό σκεφτόμουν ... αλλά τα έδωκα στον κυρ πατέρα
caution Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 @antonl όχι, πιο χαλαρά πράματα... αυτό με τη Jolie πάντως...
parsifal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 αν σου πω ότι αυτό σκεφτόμουν ... αλλά τα έδωκα στον κυρ πατέρα Τί να τα κάνει, δεν έχει ανάγκη!
Achilles Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Πανάθεμά σε πόντιε, με το που γύρισα και άνοιξα το offtopic...να γράφεις για προφιτερόλια. Μόνο ο antonl με σκέφτεται... Εσύ είσαι για τον λάκκο με τα φίδια, για να μην πω για τον λάκκο με τις ... (κατάλαβες)
Achilles Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Και στο ξανάπα πόντιε: Δίαιτα κάνουν μόνο οι γυναίκες και οι αδερφές (όχι οι νοσοκόμες).
alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ανάθεμα σε culo γερε... το έχω ρίξει στα φρούτα και θα ξανά κυλήσω... πάω να μου κάνω καφέ να μου φύγει η όρεξη για γλυκό.
Achilles Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ανάθεμα σε culo γερε... το έχω ρίξει στα φρούτα και θα ξανά κυλήσω... πάω να μου κάνω καφέ να μου φύγει η όρεξη για γλυκό. Liza, μπανάνα....
antonl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Thanks μελισσούλη. Ζωγράφισες πάλι Liza, μπανάνα.... lol Με πρόλαβες
Achilles Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Τα μεγάλα πνεύματα συναντήθηκαν antonl... Πάω να φάω κάτι kinder bueno που έχω για ώρα ανάγκης...για καμιά έκτακτη λιγούρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.