status Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 ξέρω ρε σύνΤΕΚΝΟ τί θα πει "σκιάχτηκα"... Σκέψου, το έχει το λεξικό..άρα δεν είναι της τοπολαλιάς (διάλεκτος).
status Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Το ανώτατο επίπεδο συνεννόησης όμως. καλώς τον bannless τώρα πήρα γραμμή ότι έληξε το μπαν σου :ρ Είστε άδικοι, ο κλάιν έμαθε το "οι" (όχι) κ εσείς ακόμη αντιστέκεστε; :Ρ
jason_rethymno Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Πόσο μου τη σπάει το όι όταν το ακούω.Παρολο που είμαι και κρητικός
teo64x Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 καλώς τον bannless τώρα πήρα γραμμή ότι έληξε το μπαν σου :ρ Τώρα, όπου να 'ναι, θα ξαναφάω.
status Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Πόσο μου τη σπάει το όι όταν το ακούω.Παρολο που είμαι και κρητικός - Θα μου πάρεις ματίζ; - Οι -ΓΚΡΡΡΡΡ!! Τώρα, όπου να 'ναι, θα ξαναφάω. Ξέρω ξέρω θα σου κάνω πάλι τον liaison
jason_rethymno Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 - Θα μου πάρεις ματίζ;- Οι -ΓΚΡΡΡΡΡ!! :lol:
status Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 :lol: Let me rephrase... - Τι λέτε θα με βγάλει το ματίζ για ταξίδι οδικός μέχρι την νότιο αφρική; - Οι - Γκρρρ!!
jason_rethymno Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Παλια πηγαινανε και με fiat panda στην Ευρωπη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.