washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Τώρα, όπου να 'ναι, θα ξαναφάω. πού, πoιός, πότε, πες μου πού κάνω donate ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:04 ---------- Ξέρω ξέρω θα σου κάνω πάλι τον liaison
elven Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 53743 get Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.
giorgos147 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Τι στο διάολο; Μόλις ξύπνησα επειδή κοιμήθηκα μιας και ήμουν πτώμα. Ανοίγω Αντ1 να δω ράδιο αρβύλα και παίζει το "Με αγάπη". Τώρα έχει ειδήσεις και πήρε το μάτι μου στην αρχή ένα "Τα νέα του Αντ1 στις 8". Το στο διάολο γίνεται; Κάτι δε πάει καλά.
elven Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μόλις ξύπνησα επειδή κοιμήθηκα Μήπως κοιμόσουν επειδή δεν ήσουν ξύπνιος;
giorgos147 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μήπως κοιμόσουν επειδή δεν ήσουν ξύπνιος; Το είδα και γω μετά αυτό, αλλά λέω δε gamέται. =P Αλήθεια τώρα, τι έγινε;
elven Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 http://tv.pathfinder.gr/ant1 Άσχετο,έχει Μ Φορ Μενρενδα στο star σημερα
ANHLIKOS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Αλήθεια τώρα, τι έγινε; Κοιμάσαι ακόμα, ολα ειναι όνειρο! παρε φόρα και κοπάνα στον τοίχο! ΟΧΙ Μην το κάνεις! απλά εχει Ουεφα και το δείχνει ο αντ1 για αυτο τα πήγαν ολα πιο νωρίς . (εκτός απο Ρ.Α) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:11 ---------- http://tv.pathfinder.gr/ant1 Άσχετο,έχει Μ Φορ Μενρενδα στο star σημερα Ναι αλλά απο τον αντ1 θα έχει V for Vendouza!
antonl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 "it's Thresh god damn it! " Μην τον κουράζουμε και στα γενέθλια του
elven Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ναι αλλά απο τον αντ1 θα έχει V for Vendouza! Στις 10 ε; Αν δεν πάει καλά το ματς θα έχει και Κ for Καρέκλα
klainmaingr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 "it's Thresh god damn it! " Μην τον κουράζουμε και στα γενέθλια του Αι νόου... Γι αυτό το έβαλα και σε caps
SweeT_DreamS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Σίγουρα έχετε επισκεφτεί ιστοσελίδες με κάτι άκυρες διαφημίσεις (με ήχο) που όταν περνάς τον κέρσορα από πάνω τους, ακούγεται ένας γελοίος ήχος ε;... Σήμερα λοιπόν, έτυχε 2 φορές ενώ έψαχνα διάφορα στο ίντερνετ να ακούγεται ένας ήχος στο background σα να ρίχνει κάποιος μία μπουνιά σε κάποιον άλλο. (Ήχος παρόμοιου τύπου με αυτούς από τις διαφημίσεις που προανέφερα). Έκλεισα όλα τα παράθυρα κι ο ήχος εξακολουθούσε (κι εξακολουθεί ) να ακούγεται. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;... Έλεος! έχουν σπάσει τα νεύρα μου.
status Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Σίγουρα έχετε επισκεφτεί ιστοσελίδες με κάτι άκυρες διαφημίσεις (με ήχο) που όταν περνάς τον κέρσορα από πάνω τους, ακούγεται ένας γελοίος ήχος ε;... Σήμερα λοιπόν, έτυχε 2 φορές ενώ έψαχνα διάφορα στο ίντερνετ να ακούγεται ένας ήχος στο background σα να ρίχνει κάποιος μία μπουνιά σε κάποιον άλλο. (Ήχος παρόμοιου τύπου με αυτούς από τις διαφημίσεις που προανέφερα). Έκλεισα όλα τα παράθυρα κι ο ήχος εξακολουθούσε (κι εξακολουθεί ) να ακούγεται. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;... Έλεος! έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Διαφήμιση είναι, αν ψάξεις στο μόνιτορ τότε θα δεις τον Christian Bale να δέρνει έναν...
SweeT_DreamS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Διαφήμιση είναι, αν ψάξεις στο μόνιτορ τότε θα δεις τον Christian Bale να δέρνει έναν... Μα κλείνω όλα τα παράθυρα κι εξακολουθεί να ακούγεται!... Κάνω επανεκκίνηση και μετά από κανένα 20λεπτο πάλι τα ίδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.