Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τώρα, όπου να 'ναι, θα ξαναφάω.

πού, πoιός, πότε, πες μου πού κάνω donate

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:04 ----------

Ξέρω ξέρω θα σου κάνω πάλι τον liaison :P

600pxexploitableiamdisa.jpg

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι στο διάολο;

Μόλις ξύπνησα επειδή κοιμήθηκα μιας και ήμουν πτώμα. Ανοίγω Αντ1 να δω ράδιο αρβύλα και παίζει το "Με αγάπη". Τώρα έχει ειδήσεις και πήρε το μάτι μου στην αρχή ένα "Τα νέα του Αντ1 στις 8". Το στο διάολο γίνεται; Κάτι δε πάει καλά.

Δημοσ.

Αλήθεια τώρα, τι έγινε;

Κοιμάσαι ακόμα, ολα ειναι όνειρο! παρε φόρα και κοπάνα στον τοίχο!

ΟΧΙ Μην το κάνεις!

απλά εχει Ουεφα και το δείχνει ο αντ1 για αυτο τα πήγαν ολα πιο νωρίς . (εκτός απο Ρ.Α) :lol::P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:11 ----------

http://tv.pathfinder.gr/ant1

Άσχετο,έχει Μ Φορ Μενρενδα στο star σημερα

Ναι αλλά απο τον αντ1 θα έχει V for Vendouza! :-D

Δημοσ.

Σίγουρα έχετε επισκεφτεί ιστοσελίδες με κάτι άκυρες διαφημίσεις (με ήχο) που όταν περνάς τον κέρσορα από πάνω τους, ακούγεται ένας γελοίος ήχος ε;...

Σήμερα λοιπόν, έτυχε 2 φορές ενώ έψαχνα διάφορα στο ίντερνετ να ακούγεται ένας ήχος στο background σα να ρίχνει κάποιος μία μπουνιά σε κάποιον άλλο. (Ήχος παρόμοιου τύπου με αυτούς από τις διαφημίσεις που προανέφερα). Έκλεισα όλα τα παράθυρα κι ο ήχος εξακολουθούσε (κι εξακολουθεί :mad:) να ακούγεται. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;...

Έλεος! έχουν σπάσει τα νεύρα μου.

Δημοσ.

Σίγουρα έχετε επισκεφτεί ιστοσελίδες με κάτι άκυρες διαφημίσεις (με ήχο) που όταν περνάς τον κέρσορα από πάνω τους, ακούγεται ένας γελοίος ήχος ε;...

Σήμερα λοιπόν, έτυχε 2 φορές ενώ έψαχνα διάφορα στο ίντερνετ να ακούγεται ένας ήχος στο background σα να ρίχνει κάποιος μία μπουνιά σε κάποιον άλλο. (Ήχος παρόμοιου τύπου με αυτούς από τις διαφημίσεις που προανέφερα). Έκλεισα όλα τα παράθυρα κι ο ήχος εξακολουθούσε (κι εξακολουθεί :mad:) να ακούγεται. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;...

Έλεος! έχουν σπάσει τα νεύρα μου.

Διαφήμιση είναι, αν ψάξεις στο μόνιτορ τότε θα δεις τον Christian Bale να δέρνει έναν...

Δημοσ.
Διαφήμιση είναι, αν ψάξεις στο μόνιτορ τότε θα δεις τον Christian Bale να δέρνει έναν...

Μα κλείνω όλα τα παράθυρα κι εξακολουθεί να ακούγεται!...

Κάνω επανεκκίνηση και μετά από κανένα 20λεπτο πάλι τα ίδια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...