Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι ν τουτ; Εγώ για κάρτα ήχου μιλάω. Αυτό στην καλύτερη να το πεις μουσικό κουτί. Δεν ξέρω από τέτοια :P

ε στο λαπτοπ λεω καλο θα ειναι...creative/xfi αλλα @@:mad:

Δημοσ.
Εντάξει, χαίρω πολύ.

M3Turbo_Pack-Shot.jpg

Ξαναφυτρώνει όμως.

ιιι!!!:mad:αυτο ηταν! στις 12 εξω απο το μετσοβιο με το ξυραφι σου.

Το γυναικείο μουστάκι "έλεγε" στα προϊστορικά χρόνια. Τώρα πλέον η μόδα προστάζει άλλα.

l_e4d4c0077ecb9875bb7ad1eea7581d04.jpg

wash, η υπογραφή είναι δική σου ή πάλι θα φορέσω ροζ ζαρτιέρες με φτερά που γουστάρω;

:confused:τωρα το ειδα.που πηγε η τελεια υπογραφη σου που μεσα σε τρεις γραμμες ελυνε το αλυτο θεμα των γυναικων?!

θα τα πούμε πολλοί με τον teo τον Δεκέμβριο :P

κι εμενα θα τα πεις θρες..το ξεχασες?

χοχοχο

και μετα απο αυτη την μικρη παρεθενση ερχομαι και ερωτω..

ειναι λιιιιιγο περιεργη η ερωτηση-παρατηρηση που μου ηρθε και κλασσικα θα βγειτε και θα λετε τα αντιχριστιανικα σας,αλλα ας τολμησω να ρωτησω.

διαβασαμε στα θρησκευτικα οτι ο χριστος ανεστησε τον λαζαρο ο οποιος οταν τον ρωτησανε τι ειδε εκει που ητανε ειπε:"ειδα πονο,ειδα θλιψη και σκοταδι μαυρο"

οταν πεθαινει ομως καποιος λεει ο παπας.."μπλα μπλα μπλα,εν τοπο χλωερο...μπλα μπλα μπλα.επισης λεει το ευαγγελιο οτι η ψυχη ζει αιωνια,χωρις να υπαρχει πονος και κτλ κτλ κτλ.

δεν ερχονται σε αντιθεση αυτα τα δυο?εδω αναστηθηκε ο αλλος(που υποτιθεται οτι ηταν "εκλεκτος" για να τον αναστησει,αν και ξαναπεθαινε μετα,αλλη ιστορια αυτη..)και βγηκε και μας ειπε για πονο..που βρηκανε τον τοπο τον χλωερο μετα?

Δημοσ.

Ο Λάζαρος είπε ότι είδε πόνο, όχι ότι ένιωσε. Ο πόνος που είδε οφείλονταν στους άθεους που είχαν πεθάνει, αυτοί είναι αισχροί και ο παπάς τους έκλασε και δεν έπιασε το spell.

Άντε να δούμε τι θα γίνει καί μ'αυτό...

Ευχαριστώ. :-)

Και βάλε και ένα AdBlock. Για όνομα του firefox.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...