Vatos_locos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα Σάββατο σήμερα Achilles πάρε Cat6 patch panel όχι cat5e
little loulou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 καλημερααα!!! σημερα εχει το πρασινο πλασματακι που διαφημιζει το παριζακι και τον μαρτακη στο mall!! γιουχου!!! τρεξτε ολοι!!!
sugata Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Tί είναι το μαρτάκι; wannabe μέγας αοιδός. από εμφάνιση, καλά πάει. από φωνή, έχει καλή εμφάνιση.
little loulou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 τον ξερει βρε.. αλλα θελει να το παιξει παιδι με πιοτητα
eSATA Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Tί είναι το μαρτάκι; χα! Αυτό μου θύμισε παρόμοια κουβέντα με τον πατέρα μου. Αδερφή μου: ....βάλε Βέρτη... Πατέρας: Τι είναι αυτό; Εγώ: Ουίσκι Πατέρας: Μόνο Chivas έχουμε. Καλημέρα!
andreapaog328 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 wtf πως γίνεται κάθε σάββατο να βρέχει? Πρέπει να διαβάσω τίποτα επιγόντως, οι σημειώσεις μου άρχισαν να με κοιτάζουν απειλητικά...
dante14023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 κοιταζε τες και εσυ!!! και μενα ετσι με κοιτανε αλλα με ενα αυστηρο βλεμα βαζουν την ουρα στα σκελια....
little loulou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 wtf πως γίνεται κάθε σάββατο να βρέχει? Πρέπει να διαβάσω τίποτα επιγόντως, οι σημειώσεις μου άρχισαν να με κοιτάζουν απειλητικά... μ@λ@κι@ μου φαινεται εγραψες κι οντως βρεχει??? οποτε βγαλει ηλιο,ενημερωσε με.
andreapaog328 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 wtf πως γίνεται κάθε σάββατο να βρέχει? Πρέπει να διαβάσω τίποτα επιγόντως,γιατί μέχρι τώρα δεν έχω διαβάσει τίποτα και οι σημειώσεις μου άρχισαν να με κοιτάζουν απειλητικά... Νάου, ις φίξντ. και ναι βρέχει...
Chrisxxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 wannabe μέγας αοιδός.από εμφάνιση, καλά πάει. από φωνή, έχει καλή εμφάνιση. Γι'αυτο τον γυρίζουν γυρω γυρω στην Αθηνα και τον δείχνουν στο κόσμο;
little loulou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Νάου, ις φίξντ. ξεχασες να γραψεις το "τιποτα":p:p αιγιο η πατρα εισαι?
sugata Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Γι'αυτο τον γυρίζουν γυρω γυρω στην Αθηνα και τον δείχνουν στο κόσμο; δον'τ ασκ μι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.