andreapaog328 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 ξεχασες να γραψεις το "τιποτα":p:p αιγιο η πατρα εισαι? κάπου ενδιάμεσα...
minarokeftes Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Πώς έρχεσαι πανεπιστήμιο; Ξεκινάει τρέχοντας και τις περισσότερες φορές προλαβαίνει το λεωφορείο....
gang Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ξεκινάει τρέχοντας και τις περισσότερες φορές προλαβαίνει το λεωφορείο.... χχαχαχαχα καλό αυτό.. πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως το χάνει το λεωφορείο αφού τα κτελ πάτρας-αιγίου έχουν ακριβή δρομολόγια...
sailormoon Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 μ@λ@κι@ μου φαινεται εγραψες κι οντως βρεχει??? οποτε βγαλει ηλιο,ενημερωσε με. μάλλον εσύ κάνεις λάθος οι τόνοι σημειώσεων μπορούν να γίνουν πολύ απειλητικοι για την ψυχολογία του ατόμου.
little loulou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 ..οι τόνοι σημειώσεων μπορούν να γίνουν πολύ απειλητικοι για την ψυχολογία του ατόμου. ψυχολογος εισαι?
SweeT_DreamS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 χα!Αυτό μου θύμισε παρόμοια κουβέντα με τον πατέρα μου. Αδερφή μου: ....βάλε Βέρτη... Πατέρας: Τι είναι αυτό; Εγώ: Ουίσκι Πατέρας: Μόνο Chivas έχουμε. Καλημέρα! Στη μάνα σου το 'πες; ___ Κι εδώ βρέχει-έβρεχε και θα συνεχίσει να βρέχει...
SweeT_DreamS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Άμουση. Άσε λίγο μούσι. Τς τς τς τς τς... Έλα-πες...πόσες φορές το έχεις ακούσει;
andreapaog328 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 χχαχαχαχα καλό αυτό.. πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως το χάνει το λεωφορείο αφού τα κτελ πάτρας-αιγίου έχουν ακριβή δρομολόγια στο χαρτί... φίξντ τού... μπορεί να περάσει σε μένα απο και 10 μέχρι και 25 ανάλογα τον κόσμο...
teo64x Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Τς τς τς τς τς... Έλα-πες...πόσες φορές το έχεις ακούσει; Δεν ξέρω να μετράω ως εκεί.
SweeT_DreamS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δεν ξέρω να μετράω ως εκεί. Καημένε καμένε...
KWSN_Men Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Τι γνώμη έχουμε για καινούργιο δίσκο που αρνείται να κάνει format?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.