status Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Καημένε καμένε... Ιιιιιιι Ντροπή :Ρ Τι γνώμη έχουμε για καινούργιο δίσκο που αρνείται να κάνει format? Ότι είναι αριστερός κ πρέπει ASAP να σταλεί Μακρόνησο για αναμόρφωση; :Ρ
Achilles Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Τι γνώμη έχουμε για καινούργιο δίσκο που αρνείται να κάνει format? Που είσαι συ ρε φίλε; Εκτός από format, μήπως αρνείται και να δουλέψει μέσα από OS;
little loulou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Τς τς τς τς τς... Έλα-πες...πόσες φορές το έχεις ακούσει; εχει καει να το ακουει λεμε! κι αντε μετα να τον πιστεψεις οτι ακουει μπιθικωτση sweet που βρισκεσαι και βρεχει?
little loulou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Στη βεράντα χουμορ ? αμαν αυτοι οι 10 χαρακτηρες!
little loulou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 προσπάθεια επιτυχημένη. μπαμια Εεεε...ναι τι απαντας κι εσυ βρε στις χαζομαρες του?:-D εδω αθηνα δεν βρεχει για αυτο ρωτησα σε ποιο μερος εισαι..
SweeT_DreamS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 τι απαντας κι εσυ βρε στις χαζομαρες του?:-D εδω αθηνα δεν βρεχει για αυτο ρωτησα σε ποιο μερος εισαι.. Το κατάλαβα Τώρα δε βρέχει btw...
Achilles Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ότι και να λες μικρή λουλού, μετά τα προχθεσινά, σε έχω chesmeni...
little loulou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ότι και να λες μικρή λουλού, μετά τα προχθεσινά, σε έχω chesmeni... να θυμομουν και ποια ειναι αυτα τα προχθεσινα καλα θα ητανε.. για να καταλαβεις ποσο xesmeno σε εχω εγω!:devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.